Да взимаш 110 хиляди на седмица и да караш Мини

OFFNews 18 март 2017 в 14:30 4244 0

Футболистът на Челси Н'Голо Канте в момента е сред най-добрите халфове на света и със своята заплата от 110 хиляди паунда на седмица, може да си позволи всякакви модели лъскави и мощни автомобили. Но за разлика от съотборниците си, той кара среден клас Мини.

Когато трудолюбивият френски полузащитник пристигнал в Англия и подписал с Лестър в началото на миналия сезон, той дори не е имал кола.

Все пак се сдобил с такава, след като купил от неизвестен човек Мини Купър S - втора ръка, чиято цена е скромните 20 000 паунда. Колата му е служела просто да стигне от точка А до точка Б.

В последствие Канте така привързал към возилото, че дори и след присъединияването си към Челси през лятото за 32 милиона, той не видял причина да си смени колата, както правят неговите съотборници, та дори и част от юношите.

"Аз никога не съм бил човек, който обича коли и когато бях млад не съм имал амбицията да карам кола или нещо подобно. Но Мини-то ми беше добро като за начало, особено заради лявото движение в Англия. Взех си го докато бях в Лестър и го карам до ден днешен, добра кола е", сподели той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови