Акциите на Левски пристигнаха в София, Васил Божков обявява новия собственик на сините

OFFNews 12 май 2020 в 17:21 8663 2

Снимка БГНЕС, архив

Контролният пакет акции на Левски, който се намира в Георги Попов, вече e на територията на България. Това съобщиха от "Нове Холдинг" в официално съобщение до медиите.

Те са пристигнали днес.

Другата важна новина за "синята" общественост е, че утре в 8:00 часа Васил Божков официално ще обяви името на новия собственик на мажоритарния дял акции.

Той ще даде и подробности около решението си и къде ще бъде извършено предаването им, планирано за 9:00 ч. на същия ден.

Така Васил Божков, който се намира в Дубай, след като у нас прокуратурата му повдигна 11 обвинения, изпълнява обещанието си, дадено на баскетболния треньор Константин Папазов. Именно името на Тити се очаква да бъде обявено като новия собственик на Левски, но са възможни изненади в последния момент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6774

2

ЛАФЪРДИЕВ

12.05 2020 в 19:21

И отгде Тити ша спаствра милионите за футБАЛЕРИНИТЕ от Герена?
А!! Ша плачка на раменцето на Баце.. Да фане пореднио лапнишаран.. Кат Магарешкия за Лаута, дет после на лихварин са запрай.. Заеми давал на Локото, щото не бил президентин, нито прецедентин..

5784

1

Бабатунде

12.05 2020 в 17:59

Абсурд, чистият като сълза Найденов каза, че няма да дойдат ! Аз му вярвам, все пак каза, че никой не е виновен за това, че Божков се е издигнал до това ниво, просто той видиш ли се възползвал от ситуацията !И добре, че е сега гусудин гешев (нарочно с малка буква, той не заслужава и името му даже да се пише), та да имало кой да се опълчи, ах милинките хайдути бе !