Пуснаха порно със световен шампион по бокс

OFFNews 17 януари 2017 в 09:42 9323 1

Секс изпълнение на световния шампион по бокс Амир Хан беше качено в популярен американски сайт за порно. Видеото показва как британецът извършва сексуален акт, докато си говори с модел по скайп. Пикантните кадри са заснети малко след сватбата на великия боец през 2013 година с Фарил Макдоом.

Засега представители на Хан не са отрекли автентичността на еротичната сесия по скайп. Дамата, с която Амир прави секс, е от Аризона. Двамата се запознават още през 2010 година. Други порно записи на един от най-великите боксьори на нашето време също са били предлагани на розови сайтове.

"Той е мюсюлманин, така че няма как да бъде по-лош момент в личния му живот", сподели приятел на родения в Болтън боксьор, печелил между другото турнира "Странджата" през 2004 година.

Слухове за игривите изпълнения на Амир обикалят от години спортните среди, но сега вече всеки може да ги види в интернет. Те идват в момент, в който съпругата на Хан води люта битка с фамилията му. Фарил (на снимката) се оплаква, че е редовно малтретирана от свекървата. Сестрата на Амир - Табинда, пък я хванала за косата и блъскала главата й, докато била бременна в осмия месец с дъщеричката Ламаисах.

Бащата Саджад обаче обвинява снахата в измисляне на всичките тези истории. Според таткото на Хан жената захвърлила детето си на родителите навръх празниците, за да бъде до Амир на тренировъчния лагер. Саджад прогнозира скорошен развод.

Братът на боксьора пък написа веднъж в Туитър: "Майкъл Джексън  не е мъртъв, той живее при нас", подигравайки се с пластичните операции на Фарил. Въобще, семейството си прекарва интересно заедно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови