Боксьор остана без зъби, но спаси титла

OFFNews 16 януари 2017 в 15:26 6298 0

Без зъби, но щастлив, че е запазил титлата си във втора средна категория във версия IBF е британският боксьор Джеймс Дигейл.

Той остана без предни зъби след свиреп удар, който му нанесе шведът Баду Джак в мач в Ню Йорк. Джак е шампион във версия WBC, а мачът трябваше да бъде обединителен. След равностойна битка на ринга, реферите решиха, че двубоят е без победител и така и двамата запазиха титлите си.

"Нямам предни зъби и лицето ми е разбито, но съм все още шампион. Искам да има реванш, но не зависи от мен. Продължавам напред. Благодаря за подкрепата", написа Дигейл в социалните мрежи.

No front teeth stitches bust up face but I am still IBF world champion! Love a rematch if not move forward. Thank u all for your support ❤️ #teamchunky

Снимка, публикувана от James Degale (@jamesdegale1) на

Междувременно промоутърът на световния шампион на IBF в супертежка категория Антъни Джошуа заяви, че боят с легендарния украинец Владимир Кличко ще бъде много тежък за британеца.

"Битката ще бъде жестока. Хората говорят, че Антъни е фаворит, но той ще се бие с Кличко!", заяви Еди Хърн в коментар за Boxing Scene.

"Джошуа не е Фюри. Фюри имаше неудобен, нестандартен стил. Мисля, че шансовете са 50:50", добави мениджърът на олимпийския шампион от Лондон 2012.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови