Съперникът на Кобрата ще краде българка за булка

ОFFNews 10 април 2017 в 15:53 2765 1

Голямата уста на Кевин Джонсън отново влезе в действие преди мача с Кубрат Пулев. Боксовата среща е на 28 април в  "Арена Армеец". Победителят прибира Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) на Кобрата.

Американецът вече се заяде да ступа Кобрата. Днес Джонсън беше още по-категоричен - ще вземе от България не само пояса, но и някое наше момиче за булка

"Този колан е мой", категоричен беше 37-годишният витеран от Ню Джърси. "Пулев е страхотен боксьор, също като мен, но няма съмнение, че ще му взема колана. Това е важен мач за мен. Ако го спечеля, ще се върна на голямата сцена и отново ще съм в битката за световните титли."

"За първи път ще съм в България, но чувам, че жените там са много красиви, така че се вълнувам", казва американецът. "Искам да се оженя там. Ще си намеря момиче и ще се прибера у дома с нов колан и нова жена".

Добрите му дни обаче са в миналото. През 2009 г. Джонсън изигра 12 рунда срещу Виталий Кличко за WBC, а оттогава е излизал на ринга и срещу Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15509

1

Бухльо

10.04 2017 в 16:31

Както вече коментирах, Оффнюз имат много компетентен и професионален спортен новинарски екип и затова спортната им секция е толкова добра и издържана от към новини. Тук виждам обаче, че имат и сериозен редактор, загрижен за правописа - "категоричен беше 37-годишният вИтеран от Ню Джърси". Сериозно ли?