Конър МакГрегър повтори "Последният ергенски запой" (снимки)

OFFNews 17 април 2017 в 15:59 4111 0

Звездата на бойните изкуства Конър МакГрегър реши да повтори сцените от хита "Последният ергенски запой". Поне за това говорят снимките от апартамента му в хотел "Хилтън", Ливърпул. Там ирландецът остана 5 дни, докато бременната му съпруга пази режим в Дъблин.

Кадри показаха резултатите от партито на Конър и неговите приятелчета. Остатъци от храна, бутилки и над 20 кенчета с райски газ се въргаляха по пода. Снимки не криеха наличието на солидно количество алкохол, не и жени. За дамите сигурно е имало отделни изпълнения.

ММА звездата, чието състояние надхвърля 17 милиона паунда, едва ли се е притеснил от цената за една нощувка - 300 паунда. Нито от нанесените щети. Конър е платил не само пораженията. Той е наел специална фирма за почистване след подобни апокалиптични купони.

Конър пристигна в Ливърпул миналата седмица за традиционните конни надбягвания. Той  нае за тайфата частен самолет, а после и Ролс Ройс. Боецът вдигна две бурни партита в местни дискотеки. После се отдаде на хотелския купон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови