Кличко в жестока реч: Джошуа, не става само с мускули

ОFFNews 06 април 2017 в 14:50 5295 1

Владимир Кличко даде убийствено изявление преди битката с Антъни Джошуа на 29 април! Двамата боксьори в тежката категория се срещат на "Уембли", като 90-те хиляди билета са разпродадени.

41-годишният украински ветеран се зарече да даде болезнен урок на младото английско лъвче. "AJ има енергия в излишък и тези големи мускули му дават увереност", каза Кличко, "Той иска да унищожава буквално хората оттсреща.

Аз имам огромен респект от неговата физическа сила. Той може да се боксира, да вдига тежести и е много як! Вярвам, че може да стане шампион по кросфит. Но това не е най-важното в бокса, така че ходи върху тънък лед", добави ветеранът.

"Ако е до големи мускули, става елементарно. Всеки с по-яки бицепси ще побеждава опонента. Но и най-здравите боксьори са били побеждавани. Имаше един пич, Кимбо Слайс, нямаше спиране. Беше много здрав и нокаутираше наред. Един друг пич обаче му излезе и го победи", разказа Кличко 

27-годишният Джошуа има 18 победи от 18 възможни и иска до добави титлите на WBA и IBO към тази на IBF, която вече притежава. Но човекът, който държеше трофеите в най-добрите си 10 години до шокиращата загуба от Тайсън Фюри, беше именно Кличко.

"Дали е грешка на Джошуа, че се боксира с мен точно сега", отговори Владимир, "Не, разбира се. Не мога да чакам още 5 години. Шансът му е сега. Затова не искам да го чувам, че му идвам прекалено рано или пък обратното: как Кличко е преминал зенита си.

Като иска да стане милиардер, трябва да поеме предизвикателството. Става доста добър, но на 29 април ще видим докъде е стигнал", добави украинската легенда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

06.04 2017 в 15:30

Но това не е най-важното в бокса, така че ходи върху тънък лед.

Прав е дъртия пес да ге е.а! Не го харесвам, ама е прав. Бокса е преди всичко преимущество на психиката. А младия Джошуа точно там има най-малко стаж. Но пък от друга страна той диктува условията и кличко няма да има възможност дза използва фекалната си фабрика за мръсни номера. Остава му само шанса за отлагане. Но отложи ли, никой няма да го брои от тук нататък.
Все пак моите 10лири ще отидат за Джошуа.