Флойд Мейуедър: Даваме $15 милиона на МакГрегър, кой е той ,че да иска повече

OFFNews 11 януари 2017 в 22:17 5958 0

Най-скъпият боксьор за всички времена Флойд Мейуедър прие ръкавицата, хвърлена му от шампиона в ММА спортовете Конър МакГрегър. Ирландецът се закани да смачка физиономията на непобедения при професионалистите американец.

Флойд изстреля пред ESPN: "Конър не спира да говори навсякъде, че иска да се бием. Ок, нека го направим. Ще се опитаме да го докараме на ринга. Моята цифра е 100 милиона долара. На него му предлагаме 15 милиона. Ние сме А-отборът и не знам колко е заработил през живота си, но едва ли е изкарал от ММА повече от 2 милиона", каза Мейуедър.

"И да не ми говори за 20-30 милиона, след като сигурно не е видял общо 8 през живота си", добави Флойд, който прибра 120 милиона долара само от сблъсъка с Мани Пакио в Лас Вегас преди 2 години! За опонента му останаха 80 милиона!".

Американецът е шампион в куп средни категория и няма загуба при професионалистите. Последното му поражение е при аматьорите през 1996 година от нашия Серафим Тодоров в полуфинала на Олимпиадата в Атланта.

От своя страна ирландецът МакГрегър също се оттегли временно от ринга, тъй като през май чака раждането на първото си дете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови