Мениджърът на Джошуа видя първо мач Пулев - Такам

OFFNews 15 май 2017 в 20:52 4689 0

Еди Хърн е хлъзгав човек, но пък явно това е начинът за създадеш световен шампион по бокс за професионалисти. Промоуърът на Антъни Джошуа направи пореден завой за мач с Кубрат Пулев.

Еди предположи, че Кобрата може да се бие за световната титла с Карлос Такам (Франция). Двамата боксьори са съответно втори и трети в ранглистата на Международната боксова федерация.

Разбира се, това ще стане реалност, ако организацията отнеме титлата от Антъни Джошуа заради реванш на английския мачо с Владимир Кличко.

                                                       Карлос Такам                                           

„Ние ще поискаме да бъде направено изключение от мача с официалния претендент, но всичко ще зависи от Международната боксова федерация", сподели Хърн. "За нас е много важно дали „Зауерланд“ ще протестират. Ако титлата на Джошуа бъде отнета, тогава Пулев ще се бие с Такам за вакантния пояс.

„Зауерланд“ няма да протестират. През цялото време комуникирам с Кале Зауерланд. Уверен съм, че ще оправим нещата. Предполагам, че Кличко ще иска реванш. Вярвам в това“, каза агентът.

Хърн потвърди, че реваншът с Джошуа с Кличко най-вероятно ще бъде в края на октомври. в Кардиф Той подчерта, че има вариант срещата да бъде през декември. Тогава дестинациите за шоуто ще бъдат Лас Вегас, Китай или Дубай.

Всичко остават приказки във въздуха във въздуха, докато Кличко не обяви решението си. Украинецът е  на ваканция във Флорида.

От друга страна още в София Нисе Зауерланд не изключи  Такам да е следващ съперник на Кобрата. Най-хубавото на такъв мач е едно - Пулев може да стане шампион в "Арена Армеец".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови