Братя Пулеви помагат на сираци от Варна

ОFFNews 26 май 2017 в 21:30 3972 0

Нов пример за човечност дадоха Кубрат и Тервел Пулеви. Прочутите ни професионални боксьори подадоха ръка на деца, лишени от родителска грижа.

Навръх празника на детето 1 юни те отварят вратите на своята зала "Спорт център ПУЛЕВ" в София за благотворително събитие. Новината е на bTV.

Точно в 14,00 часа на ринга трябва да се качат първите двама таланти от боксовата академия на Пулеви, които да изиграят демонстративен двубой. Момчетата по всяка вероятност ще бъдат изведени на ринга лично от един от двамата шампиони. Веднага след тях ще удари първият гонг и за втората среща между бъдещи звезди от школата на Кубрат и Тервел.

Събитието се организира с цел набиране на средства, които да бъдат инвестирани в образованието и следдипломната квалификация на момчета и момичета от варненския дом за деца-сираци – „Княгина Надежда”. Целта е юношите и девойките от социалното заведение да получат шанс да изучават чужди езици и да добият професионални умения.

Инициативата е и в памет на починалия преди година възпитаник на дома Павлин Стоянов, който приживе беше талантлив боксьор и кикбоксьор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови