Полицай от Несебър убил младата Мария в Слънчев бряг

OFFNews 03 септември 2012 в 14:44 8440 2

Убитата Мария Златанова. Снимка: Фейсбук

Полицията задържа заподозрян за убийството на 30-годишната управителка на заведение в Слънчев бряг, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Задържаният е 29-годишен мъж от Бургас, бивш полицейски служител в Районно управление “Полиция” – Несебър.

Той е уволнен дисциплинарно на 6 август тази година за разпространение на фалшиви винетни стикери.

По първоначална информация мотивът за убийството е свързан с ревност и неизяснени междуличностни отношения между жертвата и убиецът ѝ.

По информация на OFFNews.bg  жертвата се казва Мария Златанова и е била управител в бара на хотел „Гларус“. 

Сигналът за бруталното убийство е постъпил в полицията около 1.00 часа след полунощ. Според информацията в района на хотел “Гларус” в Слънчев бряг непознат мъж е намушкал млада жена. На място полицаите от управлението в Несебър установили, че трупът е на 30-годишната М.З. от Самоков. Тялото на жената било открито в близост до луксозния джип с варненска регистрация, управляван от 18-годишен младеж от Несебър.

Жената е била с няколко прободни рани в дясната половина на тялото, а шофьорът – с порезни рани по дясната ръка. Той е настанен за лечение в бургаска болница, без опасност за живота. По думите му, докато жената се качвала в автомобила му, от храстите се приближил непознат мъж, който й нанесъл няколко удара с нож. Младежът се опитал да я защити, като също бил наранен, след което непознатият избягал от местопроизшествието.

Ножът с който е извършено убийството е намерен и иззет от полицията. В момента полицаите разпитват свидетели и събират доказателства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!