ГЕРБ отмени протеста пред "Позитано" 20

Владимир Йончев 21 февруари 2013 в 16:37 5819 2

В подкрепа за Бойко. Снимка: Сергей Антонов
В подкрепа за Бойко. Снимка: Сергей Антонов

ГЕРБ отменя протеста пред "Позитано" 20, научи OFFNews от Татяна Стамболийска - организаторката, която е подала искането за протеста в общината.

Информацията за готвения митинг пред червената централа бе разпространена от БСП.

В подадената до общината информация се казва, че се очакват 16 автобуса с около 2000 души, които ще паркират на пл. "Македония"

В искането за разрешаване на протеста Стамболийска е написала, че мероприятието е митинг, шествие, протест, а целта му е "Социална - против политизирането на протестите".

Определеният маршрут е "Позитано" - площад "Света Неделя" - "Цар Освободител" - до Народното събрание.

Началният час бе обявен за 17 часа.

Веднага след като се разбра за готвения протест тръгна слух, че ГЕРБ докарва циганите от сметосъбиращите фирми в по-малките градове, за да ги сблъска пред Народното събрание със скинари, които ще се внедрят в протеста на Орлов мост.

Слухът косвено бе потвърден от лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев, който съобщи, че е получил множество сигнали от свои симпатизанти, които са получавали по 50 или 100 лева, за да тръгнат към София с автобусите на ГЕРБ.

Ето писмо, което получихме от наш читател от Дупница:

ХОРА! В МОМЕНТА ТОВАРЯТ ЦИГАНИ И Т.НАР "ЛУМПЕНИ" В АВТОБУСИ ЗА ДА ГИ ЗАКАРАТ ОТ ДУПНИЦА ДО ПОЗИТАНО. ЯВНО НЯКОЙ ИСКА КРЪВ! ПОСЛЕ ЩЕ ОБВИНЯТ НАС - ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА ТОВА! В ПЛОВДИВ ГИ ТОВАРЯТ НАПРАВО ОТ МАСИТЕ В КАФЕТАТА! МОЛЯ, РАЗПРОСТРАНЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА, С ЦЕЛ ДА СЕ РАЗГРАНИЧИМ ОТ ТОЗИ ОПИТ ЗА ОПОРОЧАВАНЕ И ОКЪРВАВЯВАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ И ЗА ДА НЕ СЕ ПОДАВАТ ХОРАТА НА ПРОКОКАЦИИ! КОПИРАЙТЕ ГО И В ДРУГИ СЪБИТИЯ, ДО КОИТО ИМАТЕ ДОСТЪП "

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови