Борисов дебютира във Фейсбук, 1500 души го последваха за час

OFFNews 27 август 2013 в 20:28 8981 53

Истинският Бойко Борисов във Фейсбук.
Истинският Бойко Борисов във Фейсбук.

Няколко часа след като Бойко Борисов пусна официалния си профил във Фейсбук, той се сдоби с хиляди последователи.

Само час, след като публикува първия си пост, бившият министър-председател вече имаше и внушителните 1532 последователи, а още час по-късно броят им достигна 2600 души.

Да станеш виртуален приятел на Бойко, не е лесна работа. Той има само 46, от които само 13 са мъже. Бутонът "Добави приятел" обаче те препраща към съобщение, че имаш вариант "да последваш" Бойко Борисов. 

Новината, че лидерът на ГЕРБ и бивш премиер ще има профил в социалната мрежа, бе анонсирана преди няколко дни. Първият статус на Борисов е в стила на встъпително обръщение към новата му аудитория:

"Фалшивите профили в социалните мрежи станаха много и искам да обявя, че това е единственият истински и зад всичко написано тук стоя аз. Ето защо и първият ми коментар е свързан с актуалните събития от днес, които намирам за недопустими.

Информацията, която МВР иска ГЕРБ да им предостави за партийните си членове във Варна, е скандална. Защо МВаР се интересува от политическата принадлежност и личните данни на тези хора? Само на последните избори за нас гласуваха над милион и сто хиляди българи. Сами разбирате колко непосилна задача ще се окаже това за МВР. Мисля, че имат много по-важна работа да вършат. Но това само ни амбицира. Това е неприятният аромат, който новата Тройна коалиция оставя от управлението си.

Неприятно е и че Лазар Лазаров беше освободен от Агенция “Пътната инфраструктура”. Стотиците километри магистрали, трилентови пътища, естакади и мостове, които заедно построихме, до голяма степен успяха да накарат Брюксел и българите да забравят за „Батко и Братко“. Но за съжаление новата Тройна коалиция е на път отново да ни върне във времето, в което еврофондовете ни бяха спрени и българските граждани ще бъдем лишени от тази благодат, която предоставят европейските средства. Благодарение на фондовете днес имаме Тракия, Струма, Хемус-Белокопитово, Люлин, метрото, Околовръстното на София.“

Този статус бе споделен от 117 души.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!