logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 31.05 - 6.06

Автор: Надя Брайт

Овен
Тази седмица искате нещо да пренаредите, преправите, преподредите... изобщо – много сериозно да го форматирате тоя живот, така че да ви е по-комфортен за живеене.
Планетите казват, че Овните започват голямото подреждане на дома и може би на живота си. Чувствате, че доста вещи и мебели ви стоят на пътя или не са си на мястото, сякаш сте притиснати от ненужни неща. Благодарение на срещата на вашия покровител Марс с аскетичния Нептун в дома на освобождаването и трансформацията, ще започнете да отделяте ненужното.
Казвам ви, започва впечатляващо овенско трансформиране! Първо ще изчистите всичко излишно от вкъщи, после ще започнете да подреждате каквото е останало. То няма да е просто подреждане, то ще е майсторско поставяне на нещата по техните точни места. Предвиждам, че доста от вас
Сигурно вече се сетихте, че цялата трансформация и освобождаване не касае само вещите. Това е просто израз на процеси, които се случват вътре във вас. Имате нужда от собствен ред и спокойствие и просто започвате отнякъде.
Имате нужда също да знаете кой, кой е в живота ви и конкретно в най-близкия ви кръг. И още по-конкретно – хората, с които живеете или искате да живеете. Новата подредба в дома на Овена върви в пакет с неговата безпощадна откровеност. Тук съм, за да ви напомня услужливо, че любовта на другите към вас невинаги върви с протектори срещу блъсване от рога. Тоест – за да ви се получават нещата, не бъдете с партньора си толкова радикални, колкото с мебелите си.

Телец
От доста време не сте се съветвали с никого и като че ли разчитате само на себе си. Още от понеделник планетите ви насърчават да се отворите към мнението на хората около вас. Не става дума просто за получаване на съвети, а за взаимодействие и обмен. Наистина за вас ще е полезно да се отървете от всичко, което може да ви попречи да слушате, като например желание да се конкурирате и твърдоглавост (о, Боже! Твърдоглав Телец – какво говоря и аз?!) и спокойно да вземете най-доброто от екипната работа.
Но стига толкова за работата! Да говорим за истински интересните неща – любов и флиртове! В сряда Венера се прегръща с Марс при вас и тази прегръдка леко преобръща разбиранията ви за връзки. Защото при вас обикновено нещата са сериозни, нали? Е, от сряда до към края на юни, се превръщате в една весела пчеличка, която прелита от цвят на цвят.
Със сигурност останалите знаци ще се чувстват облагодетелствани, че Телците са склонни да им обръщат повече внимание от обикновено, така че флиртове няма да липсват. За вас ще е малко непривично, да сте по-несериозни, но... Какво да ви кажа – отдайте се на тази романтична вълна, току-виж ви станало приятно. Все пак – какво сте виновни вие, че планетите са казали да сте фриволни?
Все пак – в тия приятни моменти на закачки, е възможно да срещнете и някой, с когото да ви се прииска да задълбочите нещата. Карайте го по-леко. Или ще станат нещата, или – няма. Защо да бързате и да си разваляте хубавата свалка с планове?
Обвързаните... ами, опичайте си акъла... Какво да ви кажа друго?

Близнаци
Понеделник може да се окаже фундаментално важен ден за посоката на работата ви. Денят е добър да помислите каква за вас е ценността от работата, отвъд месечното възнаграждение. Кое е това, което наистина ще ви донесе удовлетворение и искате да се идентифицирате с него? Ако вземете лист и молив и си напишете някои неща (и нямам предвид списък със задачи), ще ви се изясни кой е пътят, по който искате да вървите. Това за вас е момент на осъзнаване, че не само резултатите, но и пътят до тях са ви важни.
Под влиянието на Марс, лидерите Близнаци може да насочат организациите си в нова посока или да се включат в ново начинание. Така че тези влияния на планетите няма да се отразят само на Близнаците. Остава ни да затаим дъх...
Ето още нещо, което ще се отрази на всички ни, не само на Близнаците – вашият палав флиртаджийски период отшумява. Душата ви иска да се укроти в нечии прегръдки и да поживее моногамно и с по-дълбоки чувства. (Сигурно този хороскоп го четат хора, които се надяват прегръдките, в които ще се укротят Близнаците да са техните – късмет от мен!)
И в духа на това, че в личен план няма да търсите толкова вълнуващото, а стабилното, имаме още един съвет от планетите. Прегледайте си финансите. Възможно е да сте пропуснали възможности за оптимизации, например. По отношение на домакинството – добра идея е да преговорите с партньора си как си разпределяте приходите и разходите. Какво по-стабилно, моногамно и свързващо по невълнуващ начин от това?

Рак
В бурен танц тази седмица Раците ще хвърлят черупката от себе си и ще останат само по персона. Или пък няма. Ще им се иска, но ще се колебаят дали...
Нека внеса малко яснота. Първо Раци, още от понеделник ще почувствате порив за свобода на всички нива от живота си. Ще искате да пътувате, да правите нови неща, да блестите в нови одежди (а не в черупка). Не е много сигурно, дали този порив не е реакция на пандемичните времена или е автентично чувство, но в крайна сметка – какво значение има. „Единственият начин да победиш изкушението е да му се отдадеш“.
Раци, ние си знаем, че черупката, която не е само ваша дреха, но е и бронята ви срещу света, може и да пречи. Защото ви пази твърде добре и понякога не можете да се свържете и със свестните хора през нея. Тази седмица е благоприятна да покажете своята уязвимост на тези, които харесвате. Не ви гарантирам, че всичко ще бъде наред. Единственото, което мога да ви кажа е, че това е начинът другите да ви оценят и обикнат. А и ако някой не може да се справи с цялата ви емоционалност – най-добре да не се и опитвате да имате отношения, нали?
В четвъртък имате добри перспективи да спечелите някой (или цяла организация) за ваша идея и да осъществите своя идея. Тази седмица като цяло, не само в четвъртък, гледайте да сте винаги в топ форма, когато прекрачвате прага на дома си. Не се знае кого ще срещнете и колко полезно може да се окаже, че сте го впечатлили с външен вид и интелект. Успех, прекрасни Раци!

Лъв
Седмицата е интересна за вас на духовно ниво. Интересна и противоречива, също така. От една страна - носи потенциал да достигнете до някакви инсайти за живота и съществуването си. От друга – възможно е да ви доведе до желание да обслужите по-скоро по-низшите си желания, отколкото потребността от философски разсъждения. Или иначе казано – ще сте разкъсани между размислите за живота и купоните.
Не знам кое е добре да изберете, но все пак – не се отпускайте до толкова, че да е срамно да разказвате, моля. И имайте предвид, че ако не се възползвате от планетарната подредба на Марс и Нептун и не почерпите възможно най-много вдъхновение за израстване на духа, може и да пропуснете нещо важно.
Знам, че за истинските Лъвове казаното до тук звучи малко като празни приказки или поне като неполезни приказки. Но не подценявайте силата на ума си, когато е концентрирана в нещо. В случая сега нещото е вашият дух и вашият собствен смисъл.
Сега ще отида на някои по-приятни теми. Например хората около вас – приятели и колеги, ще продължават да ви подкрепят и все така ще може да разчитате на добрите им идеи. Не е малко, предвид на това, че плановете и желанията ви са все така големи.
А по отношение на интимните връзки – охоо! Ще бъдете доста палаво настроени и може би е най-добре да си измислите „дума за сигурност“ с партньора си (safety word). Не че ще е опасно... просто ще е много нагорещено.
И последно. Ако имате някакви изгарящи чувства за споделяне – позитивни или негативни – мислете добре, преди да говорите. Дано дипломатичната Венера е на помощ...

Дева
Първо искам да ви предупредя, че тази седмица ще ви е малко по-трудно да разпознавате чувствата си. Рискът е в това, че може да объркате общуването си с другите или да го затрудните. Например, ако не осъзнавате, че сте ядосани на някой и говорите с него уж по работа, а в крайна сметка му „сипете“ доволно в служебния мейл... Ей такива неща може да започнат да се случват. Не е голяма беда (особено като съм ви предупредила) – просто дишайте дълбоко и бройте до 10, преди да говорите с хората.
А и за вас ще е по-добре да си изяснявате какво наистина чувствате и ви вълнува. Защото не стига, че сте малко объркани, но ще сте склонни и да смитате под килима. Точно на Дева ли да обяснявам, че смитането под килима, на каквото и да е, всъщност не върши истинска работа? (Сега ви намигвам, а вие най-вероятно ме гледате сериозно и се чудите „Тази Надя наистина ли каза най-баналната шега за зодията ми?“)
Като изключим тези дребни препятствия, които ще имате с чувствата и емоциите си, седмицата си е много хубава. Ако ви се занимава с технологии и технологични начини да осветите себе си, идеите си и работата си – сега е подходящо да го направите.
Приятелите и любимите ви хора ще бъдат около вас, ще се радват на компанията ви, а вие ще черпите енергия от това.
В четвъртък любовта пристига с чуден пирует в живота на Девите. И не само любов, а любов с щипка късмет. Което значи, че точно сега може да се случи нещо чудесно и неочаквано, само си отваряйте очите за него!

Везни
Йога, зелени сокове, чист въздух и чисти помисли стоят тази седмица пред вашия знак, Везни. Въздушният ви знак ви издига над дребните житейски ситуации и ви мотивира да се грижите и за тялото си по същия изтънчен начин, по който се грижите за душата.
Добавка във възвишеността идва в сряда, когато Марс и Венера се срещат в дома ви на престижа и амбициите. Тогава запретвате ръкави и започвате много сериозно да работите над целите си. Съзнанието ви се съсредоточава в нещо като чист фокус над важните неща и продуктивността ви става забележителна. Сряда е началото на един период до към 27-28 юни, в който ще имате абсолютна концентрация над дългосрочните си цели и ще се чувствате напълно във възможностите си да ги постигнете.
Разбира се, това с работата е много хубаво и нямам търпение да видя плодовете от този период. Но темата за балансиране на работа и личен живот ще стои на масата и особено Везните няма как да я подминат. Честно казано – не си представям да живеете без романтика или да успявате в делови план, без да има с кого да го обсъдите вечер.
Естествено, за чаровници като вас, перспективите за флиртове ще са добри. Нищо, че ще работите. Необвързаните да помислят над това, че на им трябват просто повърхностни флиртове, човек, с когото да обединят енергията си и да сътворят нещо наистина смислено.
А обвързаните – докато сте загледани в светлото бъдеще, не забравяйте да се поинтересувате в какво е загледан и партньорът ви.

Скорпион
Не знам по кое време на деня Мама Нинджа ще публикува хороскопа, но знам, че понеделник ще ви е малко труден... Защото, Скорпита, ще искате да се отдадете на интимни приключения и забавления както само вие можете... А е понеделник. Дано успеете все пак да се възползвате от срещата на Марс и Нептун в дома на романтиката и оползотворите деня. И... само нещо да вметна... май според планетите не е нужно връзката ви в понеделник да е сериозна. Спирам!
Тъкмо да спра и то се оказа, че цялата ви седмица е посветена на любовта и любовните сладости. Ще бъдете склонни на рискове, търсения и авантюри. А, както знаем – ако Скорпион търси – намира. Особено в сряда тази седмица.
Но не говоря само за секс (макар че основно за него говоря). Става дума и за пътувания, набелязване на нови цели и други интересни идеи, които могат да ви хрумнат. Просто всичко това ще е заредено от сексуалната ви енергия. А тя, както знаем, се увеличава, ако е споделена.
В четвъртък нещата добиват и малко по-романтичен и задълбочен вид, а до неделя краят на историята остава отворен, защото всичко е възможно.
Скорпиони, Вашият хороскоп тази седмица е най-кратък, защото ме е срам да опиша всичко, което планетите са написали. Но така е най-добре и за вас. Защото вие си знаете какво ви се върти в главата и никога не сте били привърженици на публичното му разкриване, нали?

Стрелец
След като миналата седмица имахте добри аспекти за изясняване и задълбочаване на интимните си връзки, тази седмица имате добри аспекти за купуване на общ имот, например. Да... и аз си мисля, че е много бързо и че ви го казвам твърде директно... Но знам, че Стрелците разбирате от директно говорене. Така че – нещата стават сериозни. Или се хвърляйте изцяло в тази връзка или помислете много добре какви знаци сте дали.
И обвързаните, и необвързаните от вас имат желание за повече от повърхностни партньорски отношения. Иска ви се да направите и духовен съюз с някого. А аз съм длъжна да ви кажа, че тези неща не стават от само себе си. Не познавам друг знак, който повече да иска нещата в интимен план да се получават спонтанно, без замисляне и напрежение. Но истината е (и не съм първата, която ви го казва), че създаването на връзки изисква взаимно старание, изслушване и разбиране на партньора.
Не искам да ви поучавам обаче. Казах горните неща, защото знам, че сърцата са ви чисти, но често хората ви се сърдят, че не държите на тях (погрешно са ви разбрали). И за да няма такива ситуации – тази седмица е добре да се опитате да слушате с разбиране.
Култовото ви желание за независимост ще бъде малко притъпено не само в личен, но и в професионален план. Ще имате нужда наистина да се опрете на някого, да разчитате и да взаимодействате. Не се противете на този порив, планетите казват, че така ще успеете. И спокойно – независимостта на Стрелеца няма кой да я вземе, може само да му предлага топло пристанище, за да се завръща.

Козирог
Тази седмица имате какво да споделите със света, Козирози, а пък Марс ви осигурява собствена радиочестота, на която да ви слушат. Споделяйте без страх историите си, само може да спечелите от това.
Разбира се, всяко споделяне се връща под формата на реакции, чужди истории и споделяне от другите към вас. Това също е печеливша ситуация. Ще създадете нови връзки, ще заздравите стари. И още нещо, което не е за изпускане – може да се окаже, че някой от хората около вас ще ви стане не просто интересен, а дори съмишленик в нещо. С две думи – говорете за себе си и слушайте ответа на другите – ще бъде интересно и полезно.
Едно важно уточнение – бъдете любезни и позитивни в комуникацията си. Планетите са добронамерени само към такъв тип комуникация и само тя ще ви донесе хубави резултати.
От сряда до края на юни Венера се сблъсква с влиянията на леко тъжния Рак във вашата карта. Това означава, че ще бъдете склонни на задълбочени любовни чувства и размисли, както и може би на твърде емоционални преживявания. Слагайки това във вашия образ на по-скоро несподелящ и разумен Козирог, може да очакваме много силни бури вътре във вас. Вентилирайте любовта си по малко, давайте ѝ израз... Както и да се чувствате сега – до края на месеца ще намерите себе си. Дотогава – имайте предвид, че емоциите не се побеждават, те само се изживяват.
В четвъртък Венера ви изправя пред предизвикателство да изразите себе си. Може да става дума за любовни чувства, но може и работата да е вашата тема. Предизвикателните ситуации ни водят към усъвършенстване, така че може би е добре да приемете и да участвате. Мисля, че ще се справите. Досега не съм видяла Козирог да не се справя.

Водолей
Напоследък доста си поживяхте... Не ви мъмря, само констатирам. На планетарно ниво имате зелен светофар да се детоксикирате тази седмица. Душевно и физически. Просто да се заредите с нови сили за пакости (не ви мъмря, само констатирам).
Много ми е трудно да напиша хороскопът за тази седмица, защото е пълен само с добри аспекти за здравословен начин на живот. И сега какво – да казвам на Водолей как да пие зелен сок и да тича сутрин ли? Че вие най-добре знаете как да се погрижите за прекрасната си персона. Просто запомнете, че тази седмица това трябва да правите. Поне съм спокойна, че не ви мързи.
В четвъртък нещата стават интересни в работен план. Имате някаква ситуация (или си я създавате, защото сте си Водолей), която ще изисква нетрадиционен подход за решаване. Креативността не е проблем за вас, даже е проблем, ако не трябва да се подхожда креативно. Но предизвикателството тук е, че ще сте по-успешни, ако не измисляте всичко сами. Даже част от креативния подход ще е да намерите правилния човек, който да ви даде идеи. Значи запомнете – в четвъртък се вглеждаме и вслушваме в хората!
Социализирането тази седмица може да ви предложи неочаквано интересни контакти за работа или бъдещи проекти. Иновативният ви знак не трябва да забравя да ползва технологиите във всичките си начинания. Не подценявайте силата на дигиталния маркетинг или на оптимизациите, които машинките могат да ви предоставят.
Хайде, стига сте чели и си направете един фреш!

Риби
Така... След като си преподредихте дома (няколко пъти докато стигнете до съвършенството), сега идва ред на гардероба. Но, естествено, нищо в хороскопите не се случва „просто така“. Смисълът на новия гардероб, който Венера влага за вас, Риби, е да се облечете като човекът, който искате да сте. Сигурно имате нови цели или вдъхновение и гледате натам. Явно външната промяна е първата стъпка към самоувереността и убедеността, че наистина ще постигнете това, което искате.
В случай че сте се насочили към нови работни начинания, имате добри аспекти от планетите да работите с партньори. Само имайте предвид, че май сте взели твърде голяма засилка, а това крие рискове. Първият риск е да се опитате да превърнете партньорите си в подчинени – не е добра идея. А вторият риск е да се метнете като истинска уверена Риба в най-дълбокото. Няма нужда от това – първо проверете как е водата, не ставайте Рибно камикадзе.
В сряда Венера ви обсипва с гламур и ви праща да плувате в любовни води. И вие не само ще плувате, а ще направите истинско любовно шоу със светлина и музика. Само не забравяйте да не се хващате на първата въдица, която ви се изпречи. Защото никак не ни се иска целият гламур да отива на вятъра...
Изобщо – за каквото и да говорим – мислете с главата си, а не с богатата си фантазия, Риби!
В четвъртък Юпитер ви изсипва малко късмет за разкош. Дали ще е в любовен план или в някой проект, за който страстно работите – не знам. Знам само, че късметът има смисъл, ако се изработи, когато дойде. И вие го знаете, така че – действайте! 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Очаквайте скоро и първата ѝ книга. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота.

Прочетете също: Типовете мъже според Надя

 

Последно променена в Понеделник, 07 Юни 2021 11:04

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам