logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 26.07-01.08

Автор: Надя Брайт

Овен

Нещата влизат в релси, успокоявате се и се структурирате, скъпи Овни. Но да започнем по ред. Във вторник големият комуникатор Меркурий влиза във вашия дом на креативността и това може да обърне играта във ваша полза. Не знам коя игра – това си зависи от вас. Меркурий ще ви подкрепи в работните и творческите ви проекти. Ще направи така, че да може да се изразявате по-добре, да убеждавате другите и не на последно място – да продавате идеите си. Този период трае до 11 август. В случай, че нямате фокус върху някой проект и не сте се замечтали да „продавате идеите си“, използвайте периода да работите тихо и систематично по текущите си неща. Влиянието на Меркурий ще помогне усилията ви да бъдат възнаградени.

В сряда пък Юпитер ще влезе във Водолей и вашия дом на общностите, групите и екипите. Това означава две неща. Едното е, че ще ви се наложи да огледате по-подробно кой е около вас, защо е там и каква работа ви върши. Това неминуемо ще доведе до някаква размествания, а тези неща никога не минават незабележимо. Хубавото обаче е, че след буря (дори и малка), виждаме по-ясно. Най-вероятно под влиянието на Юпитер ще прекроите кръга на хората около себе си по по-добър за вас начин. Този период ще продължи до 18 октомври.

В четвъртък вашият повелител Марс ще затанцува с любовната Венера в Дева и този танц ще ги отведе в дома ви на грижа за себе си и ежедневна рутина. Ще бъдат там до 14 септември. Чудесен момент е да започнете да организирате себе си, живота и дома си. Подредбата ще ви даде чувство на сигурност и увереност. А знаем какво правят уверените Овни, нали? Чудеса!

Телец

Уха, каква седмица Телци! Има три нови подредби на планетите, които се случват в следващите дни и като че ли обхващат най-важните аспекти от живота ви.

Първо във вторник Меркурий влиза в Лъв във вашия дом на роднинство, семейство и дом. До 11 август имате добри аспекти да създадете у вас този уют и обстановка, които са ви най-много на сърце. Освен това, ако сте в някакво противоречие (дори и неизразено) с някого от семейството, този период е прекрасна възможност да оправите нещата. И то по начин, който устройва и вас. Ако сте се съобразявали тихо, но отвътре ви е вряло и кипяло, сега имате шанс да постигнете истински консенсус. С правилните думи и тон може да отстоите себе си и да заздравите връзки, които са ви важни.

Вече повече от месец Юпитер беше ретрограден във вашия дом на работата и това ви объркваше плановете. В сряда късметлийската планета влиза във Водолей и не че обещавам експлозивно развитие, но ще е по-добре. Много е важно да съберете правилния екип около себе си или поне подходящите съмишленици. Това ви е главната задача до 11 август, според Юпитер. Също – да продължавате последователно да си бутате работата. Резултатите ще са добри и ще преброите доста пилци наесен.

Най-добрата новина я носи Марс в четвъртък. Тази огнена и сексуална планета се завихря с красивата любовна Венера в дома на любовта ви. Ще стоят там до 14 септември. Ако сте обвързани – обърнете особено внимание на романтиката с партньора. Преживяването споделени мигове на любов и еротика ще заздрави връзката ви. А и ще я направи доста по-интересна, кой бяга от това?

Необвързаните да започнат да се оглеждат около себе си и дори проактивно да търсят гадже (сериозно или не). В този период ще ви се получават нещата повече от обикновено и честно – трябва да сте луди, да го пропуснете... А Телците са много неща, но не и луди, както знаем :)

Близнаци

Седмицата започва силно за вас, Близнаци. Във вторник вашия повелител Меркурий (великият комуникатор, само да напомня), влиза в Лъв при вас и вашият пословичен чар – общуването, се превръща от мега в гига. Обаче никак няма да ви се занимава да хабите възможностите си за дребни или незначителни разговори. И правилно. До 11 август ще е най-добре да осъществите контакт с тези хора, които биха ви били полезни за нещата, които искате да постигнете. Не се отдавайте съвсем на лятно настроение и ваканционен режим, защото сега можете да посеете семената на бъдещи успехи. Просто намерете правилните хора и бъдете себе си – това е начинът да ги спечелите за съюзници.

В сряда Юпитер започва да се върти ретроградно във Водолей. Това ще се случва във вашия дом на приключенията, новите начинания и далечните пътувания. Разбира се, това не означава, че няма да ви върви в тези неща. Означава просто да планирате по-внимателно и да не се впускате в начинания, ако не сте наясно какъв резултат търсите. Това движение на Юпитер има отражение и върху работата ви. Ако имате някакви планове за големи постижения, уверете се, че наистина са планове, а не мечти. В следващите три месеца инвестирайте време и усилия в изграждане на стратегии и не разчитайте на късмет, а само на добра подготовка.

В четвъртък свръх енергичният Марс влиза във вашия дом на.... дома (простете за тавтологията). От около две години не ви е спохождало подобно влияние за „гнездене“ и сега предполагам, че ще го усетите много силно. Астрологичният ми съвет е да не забравяте ефекта на Юпитер от предишния абзац и преди да се въоръжите с чук, за да свалите някоя стена вкъщи и да „предекорирате“, да планирате внимателно.

Рак

Доста важни развития може да се катализират през тази седмица за вас, Раци. Започвам едно по едно.

Във вторник Меркурий влиза в Лъв във вашия дом на финансите. Ако имате някаква идея, която би могла да се монетизира, много сериозно помислете над осъществяването ѝ в следващите две седмици. Но дори и да нямате такава идея, добре е да се фокусирате над темата как може да увеличите състоянието си. И моля ви – разберете ме правилно – ще имате добри аспекти за това, но не и късмет във всяко начинание. Тоест – ако мислите добре, направите проучване, не се доверявате сляпо и използвате Рачешкия си усет за непилеене на пари – ще имате чудесна възможност да станете по-богати.

В сряда Юпитер, който досега беше ретрограден в Риби и в дома ви на приключения, влиза ретроградно във Водолей и вашата зона на „секс, смърт и данъци“. Спокойно, не е страшно, просто е сериозно. Този тримесечен период поставя пред вас въпросите за интимност и обвързване. Обичайно сме свикнали да възприемаме, че Ракът просто си умира да се ожени за някой и да го гледа завинаги в очите. Но често пропускаме да отбележим колко избирателен е Ракът и колко трудно се доверява. Сега планетите ще ви поставят в положение да погледнете в очите вашите вътрешни спирачки за интимност и да ги преработите. Също – това е време, в което да поемете по плашещия за вас път към разкриване пред другите. Не се страхувайте, защото това е просто един урок. Няма как да опознаем другите и да се свръжем  с тях, ако не покажем себе си.

В четвъртък Марс влиза в Дева и започвате да чувствате желание за разширяване на кръга си от познати и обогатяване на личния си живот. Тези влияния ще са налице до 14 септември и през това време ще искате (и ще успявате) да намирате нови сродни души. Духовното ви израстване, което винаги е било приоритет за вас, ще се повлияе много добре в този период.

Лъв

Седмицата поставя начало на интересни развития за вас, Лъвове. Сигурна съм, че ще си изиграете картите по най-добрия начин, но нека да видим за какво става дума...

Във вторник Меркурий влиза във вашия знак и ви прави още по-умели комуникатори от обикновено. Забавни, общителни, решителни... какво повече да искаме? Може би малко целенасоченост, например. Не се подавайте на лъвската си склонност да омайвате хората и да се наслаждавате на бройката фенове. Употребете комуникационния си дар в следващите две седмици, за да осъществите ценни контакти и да помогнете на плановете си.

В сряда Юпитер не прави най-доброто за вас, защото влиза ретроградно във Водолей и вашия дом на сериозните връзки. До 18 октомври може да бъдете спохождани от съмнения или неразбирателства с партньора. По принцип вие не обичате много да задълбавате в неразбирателствата, искате животът просто да върви без излишна драма. Все пак – бъдете малко по-внимателни сега, за да не изпуснете нещо важно в живота си. За сметка на рисковете, Юпитер предлага и нещо друго (дори и когато е ретрограден) – тези от вас, които са с правилния човек и работят над връзката си, ще имат много добри развития в любовен план. При всички положения – за вас ще работи, ако говорите честно с партньора си. За тази цел обаче първо трябва да се изясните със себе си... Малко себерефлексия няма да навреди :)

В четвъртък потентният Марс влиза в Дева и вашият дом на приходите до 14 септември. Накратко това означава, че Марс просто чака да ви посипе с пари. От вас се иска само да измислите от къде да ги изкарате. Допълнителни часове, нов проект, още една работа... Отваряйте си очите и ушите и не пропускайте нито една възможност! (а после може да ме почерпите)

Дева

Както винаги – тихо и полека ще сътворите чудесни неща, Деви. Три планети дават начало на нови периоди тази седмица и ето какво са ви подготвили:

Във вторник шумният Меркурий влиза в изразителния Лъв и кацат малко парадоксално във вашия дом на почивката. Това ще ви се отрази по начин, от който отдавна имахте нужда, а именно – ще спре да ви пука за нещата, които не ви касаят наистина. Ще спрете да отделяте внимание на нуждите на другите, ако те не са наистина съществени за вас. Както вече казах – имате нужда от това – дайте си го в следващите две седмици.

В сряда Юпитер, който от около пет седмици насам беше ретрограден за връзките ви, сега влиза във Водолей (отново ретроградно) и във вашия дом на задълженията. Ще бъдете запленени от работата си и това не е лошо. Знаете много добре как старанието се отплаща. Това влияние ще продължи до 18 октомври. Дотогава може да ви се струва, че ежедневието някак се повтаря и може би, че твърде продължително си копаете градинката. Не се подвеждайте – не всичко е толкова монотонно, колкото изглежда. Рим не е бил построен за ден и успехът винаги изисква последователни усилия. Вие го можете, затова не се притеснявам за вас.

Между другото, домът, в който Юпитер ще се намеси е и домът на грижата за себе си. Ще ви се отрази добре, ако ползвате периода да установите рутина за здравословни практики. Имайте предвид, че всеки ден по малко е по-добре, отколкото много за кратко.

В четвъртък пък Марс влиза експлозивно в дома на мотивацията ви до 14 септември. Ще имате хъс за успех, ще ви споходят нови амбиции и няма да отлагате задачи. Лично според мен, това изключително добре се съчетава с влиянието на Юпитер. Много вероятно е още есента да видим доста Деви избухнали с интересни проекти и жънещи успехи!

Везни

Във вторник Меркурий влиза в Лъв и вашия дом на екипната работа за две седмици, Везни. Това е освежаващо за вас, защото Меркурий и Лъв са мощна комбинация в комуникацията, а вашият знак е създаден за работа в екип. Тъй като приказливата планета покровителства и технологиите, възможно е да намерите някакъв иновативен начин за връзка с хората си или за намиране на нови кандидати за част от Везни-екипа. Ще бъдете в настроение да общувате по забавен и лек начин, ще търсите хора, които са оптимисти и гледат леко на живота. За да ги привлечете към себе си просто трябва да се обърнете към онази така характерна за вас харизма – леката, въздушна и красива аура, с която Венера ви е дарила. Също – ще бъдете полезни (а и ще ви хареса), ако се присъедините към някоя кауза. Огледайте се – сигурно някой ваш приятел се занимава с нещо интересно.

В сряда Юпитер започва да се върти ретроградно във Водолей и като че ли ви вкарва в нещо като заешката дупка на романтиката. Възможни са изненади и несигурности. Не бързайте да взимате радикални решения и да променяте курса си на движение. Ако възникват неразбирателства – говорете за тях с партньора си и се опитайте да ги изгладите. Дори и това да означава да промените нещо в себе си. Не всяка промяна е компромис, понякога се нарича „израстване“. Това влияние ще продължи до 18 октомври и е възможно да върне у вас усещането за вече отминали неща или желанието да се видите с предишен партньор. Няма да ви спирам да правите каквото и да е – просто действайте внимателно.

В четвъртък Марс влиза в личния ви дом и това обръща фокуса към вас самите. Не е лошо, а и като че ли имате нужда да се центрирате. До 14 септември ще сте в ситуация да търсите баланс, но трудно да го намирате. Не се изнервяйте и не позволявайте да се изтощите. Това отново е част от личностното ви израстване.

Скорпион

Във вторник Меркурий влиза в Лъв и вашия дом на кариерата и амбициите за следващите две седмици. Това означава, че повелителят на комуникациите, под ръка с най-царствения знак, ще дадат такъв тласък на мотивацията ви, че останалите знаци просто или трябва да се подготвят, или ще ги отвеете. Нямам какво особено да кажа тук, защото Скорпионите доста добре знаете какво искате в кариерата си и за какво се борите. Просто ви пожелавам да се възползвате максимално добре от периода и ви напомням, че Меркурий е повелител на комуникацията и технологиите – използвайте ги добре.

В сряда пък Юпитер, който досега се въртеше ретроградно в Риби и вашия дом на страстта, започва да се върти ретроградно във Водолей и зоната на дома ви. Това ще е така до 18 октомври. Малко е парадоксално, защото тъкмо се опитвахте да се отървете от оковите на локдауна и сега започва да ви влече обратно към къщи. Но приемете го в по-широк смисъл. Това е период, в който да подредите не само физически мястото, на което живеете и да го направите истински удобно и уютно за вас. Това е и време да установите здравословни граници, както и да работите над отношенията си с най-близките. Говоря за тези, които са част от вашия дом буквално и метафорично. Възможно е да мислите за нова ипотека или смяна на жилището. Дайте си нужното време, за да сте сигурни в решението си. Периодът наистина е подходящ за това, но не се подвеждайте по пословичната си смелост, а действайте разумно.

От четвъртък до 14 септември Марс ще е в Дева и вашият дом на екипната работа. Може да почувствате нужда да се свържете по-силно с хората, с които работите или пък да поемете повече отговорности във вашата организация. Периодът е добър за това и по-скоро бих ви насърчила да го направите. Също така не е лоша идея да се огледате за някакви каузи или организации с нестопанска цел, за които да допринесете. Екипната работа винаги се отплаща с обогатяване на опит, преживявания и умения, така че не изпускайте възможността.

Стрелец

Всички знаем колко характерно за вас, Стрелци, е първо да говорите, а после да събирате оцелелите. Повечето знаем и че това не е предизвикано от лошотия. Напротив – вие с чисто сърце просто си изстрелвате нещата, които мислите, че „са си така“ и после разбирате, че не всеки ги вижда „така“. Едно от нещата, над които трябва да работите в живота си е именно това – първо мислене и после говорене, а не обратното. За да ви разбират по-добре, не за друго.

Започнах така защото във вторник планетите ще започнат доста да ви помагат в това отношение. Меркурий влиза в Лъв и във вашия дом на неизговоренето и за две седмици ще имате желание да работите над комуникацията. Възможно е именно този период да даде много добри резултати за вас и да подобри общуването ви с няколко нива.

Всъщност, дано наистина това се случи, защото планетите са ви подготвили и един малък номер... В сряда Юпитер, който досега беше ретрограден в Риби и като че ли малко ви заглушаваше, сега почва да се върти ретроградно във Водолей и вие отново ставате душата на компанията. До тук добре. Проблемите могат да дойдат отново от несъобразена комуникация. Просто бъдете по-внимателни и ще се радвате на много приятни споделени мигове с различни хора. Освен всичко и умението ви да правите приятелства се усилва и отново ще привличате разнородни и интересни хора.

В четвъртък Марс влиза в Дева и мощно влива енергия в дома на амбицията и кариерата ви. Подобен тласък при вас не се е случвал от две години и ви съветвам здраво да се възползвате. Този период ще продължи до 14 септември и въпреки, че е лято, няма много да ви се почива. Ще направите добре, ако смирите малко мечтателския си дух и си поставите реалистични цели. Имате всички шансове за успех, просто трябва да ги ползвате разумно, Стрелци!

Козирог

Сериозни, сериозни... Колко да сте сериозни, Козирози? Особено, когато във вторник Меркурий влиза в Лъв и във вашия дом на страст и еротика. Поне две седмици съзнанието ви ще е заето най-вече от сексуални помисли и как да направите така, че да си тръгнете по-бързо от работа и да се срещнете с обекта на интересите си. В общи линии – щастлив период се очертава. Необвързаните също няма да ги подмине, разбира се. Обаче спокойно – и вие ще можете да осъществите фантазиите си, защото планетите ви даряват с магнетичен сексапил и привлекателност в този период. Ползвайте го разумно. Или пък не...

От 20 юни насам Юпитер се въртеше ретроградно в Риби и ви действаше малко лекомислено. „Веднъж се живее“ като че ли ви беше нещо като лично мото (понякога и без да го изказвате на глас). Сега обаче ретроградното въртене на късметлийската планета влиза във Водолей от сряда и ще ви се наложи да гледате по-разумно. Особено на финансите си. Едно пре-бюджетиране никак няма да ви дойде зле, имайки предвид, че и без това е лято и харчовете вървят по-бързо. Не се притеснявайте, не става дума за финансови катаклизми, просто трябва да сте по-внимателни. Този период продължава до 18 октомври, така че му обърнете внимание.

В четвъртък Марс влиза в Дева и започва да ви влияе така, че силно да желаете пътувания, приключения и нови емоции. Това ще се развива до 14 септември и ще имате време да организирате нещо. Ще се чувствате по-добре, ако споделите тези преживявания с подходящите хора. Планирайте внимателно, защото както и да ви влияят планетите, вие си оставате Козирози и неподходящи изненади не ви понасят лесно. 

Изобщо – седмицата изглежда поставя начало на вълнуващи тенденции и се надявам да се възползвате максимално от тях!

Водолей

Говори се, че не сте много по сериозното обвързване, дори и да сте обвързани, Водолеи... Това не може да е абсолютна истина за никого, дори и за вас. Ще го почувствате доста силно в двете седмици след вторник. Тогава Меркурий влиза в Лъв и вашият дом на сериозните обвързвания. Ще имате желание за истинско свързване, отдаване и споделяне. Обърнете внимание на връзката, която може би се заражда в живота ви или пък на това, което свързва с партньора ви, а може малко да сте го позабравили. Имате нужда от такова зареждане. И нека не забравяме, че всъщност сте много романтични... Предвиждам усмихнати партньори на Водолеи в следващите две седмици (поне).

Докато Юпитер се върти ретроградно в Риби, вашият живот е много забързан, минавате като фурия през дните си и темпото е „газ-спирачка“. Сега в сряда Юпитер ще премести ретроградния си ход от Риби във вашия знак и ще ви застави малко да забавите темпото. Не го приемайте по негативен начин. Това не цели да спре развитието ви, а да ви даде възможност да вземете малко въздух и да се огледате около и вътре в себе си. До 18 октомври настъпва време за грижа за себе си, целеполагане и поглед над реалността извън вас. Високите цели са прекрасно нещо, но няма как да пропуснете съчетаването им с обективната реалност. Помислете какви са обстоятелствата и как да ги обърнете във ваша полза. И си починете.

В допълнение към влиянието на Меркурий, за което ви говорих в началото, в четвъртък Марс влиза в Дева и в зоната на вашето либидо и сексуални връзки до 14 септември. Когато точно Марс завоевателят влезе в тази зона, нещата могат да станат наистина горещи. Единствената уловка на това приятно развитие на нещата е, че само бурен секс няма да е достатъчен нито за вас, нито за партньора ви. Ако има нещо, което стои под повърхността на връзката ви и клокочи там, то ще излезе на преден план именно в този период. Недейте да избягвате трудните разговори, защото само в тях се ражда истината. Отделете внимание на това какво казва партньора ви – приемете го като инвестиция в съвместното ви щастие.

Риби

„Забавѝ, забавѝ... По-полека, забавѝ...“ С това мото стартират планетите тази седмица за вас, Риби и даже слагат началото на важен период за презареждане.

Започваме от вторник. Тогава Меркурий влиза в Лъв и вашият дом на грижа за себе си и уелнес практики. Имахте доста бурен ритъм досега, бързахте да приключите с една задача, за да почнете веднага друга. Е, Меркурий ви казва да оставите малко нещата на автопилот и да се отпуснете. За вашия знак е особено важно да не се пресира постоянно със задачи, защото това ви изтощава психически и губите мотивация. Добре, че планетите мислят за вас и ви дават възможност (даже настояват) за тайм аут. Едва ли можете да зарежете всички задължения, разбира се. Просто не се товарете. Работете и над това как приемате задачите. Слагате ли си сами напрежение и крайни срокове? Спрете, ако го правите. Със спокойни глава и дух се постига повече, отколкото с натиск.

В сряда Юпитер, който досега беше ретрограден във вашия знак, влиза ретроградно във Водолей. За вас това идва с осъзнаването, че сте се пренавили твърде много за нещо. Твърде много сте натиснали педала на газта, а не е ясно, дали светлината срещу вас не е просто от влака на бърн аута. Още един знак да оставите малко самонавиването, напрежението, сроковете и паниката, която произтича от тях. Протегнете ръка към нещата, които обичате и си доставете удоволствие. Заслужавате. А и ще ви се отплати с нова творческа енергия, след релакса. Този период продължава до 18 октомври, не го пропускайте без да сте се възползвали от него.

В четвъртък Марс влиза в дева и вашият дом на връзките и ще постои там до 14 септември. Две е числото, което ще работи за вас. И по-точно – двама. Чувствата ви стават по-силни, по-въздействащи и най-вече – споделени. Необвързаните Риби имат добри шансове да срещнат някой в този период. 

Между другото – числото две ще работи за вас и в бизнеса. Възможни са успешни партньорства и инициативи. Обмисляйте всяко предложение, което получите или пък ако ви дойде идея какво може да направите в колаборация с някого – не я изпускайте. 

С едно изречение – добре са нещата, просто плувайте по-осъзнато, Риби!

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Вече можете да я откриете и в книжарниците.

Последно променена в Понеделник, 02 Август 2021 09:13

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам