logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 26.04 - 02.05

Автор: Надя Брайт

Овен

Когато кажа Овен, вие извикайте „Силааа!“ :) Да, точно така. В понеделник срещу вторник пълнолунието в Скорпион ще донесе резултата от усилията ви в последните 6 месеца! Ако сте дебнели нещо досега – сега ще го хванете с копитцата. Не знам в какво сте били най-съсредоточени – любовна плячка, работа или някакъв страничен проект. Но каквото и да е – сега го завършете и оберете плодовете му.

Има един лек проблем в картината – ще ви е трудно да работите в екип. И нямам предвид само работата, но и семейните и партньорските отношения. За съжаление – истински успех без екип никой не може да постигне, така че ще ви се наложи да се постараете. Моля ви, моля ви – проявете търпение към хората около вас. Не забравяйте, че са ви нужни (и може би ги обичате). Не забравяйте, пче ако имате проблеми с тях – виновни са планетите и от вас зависи да проявите мъдрост и да се справите в проблемите с общуването.

Във вторник Плутон се завърта наобратно (образно казано) и ще е така до началото на октомври. За вас това е добър период да забавите малко темпото и да направите оценка на ситуацията в която сте. Какво искате, харесва ли ви пътят, по който вървите, доволни ли сте от постигнатото до тук? Дайте си време за честна равносметка, защото тя може да ви отведе до много добри развития след септември.

Телец

Пълнолунието в Скорпион 26-ти срещу 27-ми носи на вас (и на смирените ви околни) една важна задача. Трябва да определите какво се случва и какво искате да се случва в любовния ви живот. Така или иначе, не виждам каква новост е това, при положение, че вие не търпите нищо неясно. Така, че може би това трябва да го четете не вие, а тези, които ви обичаме... И да се подготвим за голямото изясняване. Желая успех на всички!

След пълнолуние може да срещнете някой, който да бъде ваш сигурен партньор. Обаче имайте предвид, че за да не ви е лесно и да е малко по-интересно – планетите замъгляват преценката. Не разчитайте само на интуицията си, проверявайте няколко пъти. Но не бъдете и прекалено мнителни, за да не подплашите човека. Изобщо – внимателно подхождайте и може да излезе нещо добро.

През тази седмица Плутон става ретрограден и за вас е много добър момент да помислите за професионалното си развитие и удовлетворението си от него. До началото на октомври ще имате време да мислите и да предприемате действия. Добре е действията да бъдат насочени към надграждане на знания и умения. Помислете какво би ви било полезно и какво още искате да знаете и можете и действате смело в тази посока.

Близнаци

Новолунието в Скорпион, което ни навестява понеделник срещу вторник, за вас идва с уелнес вълна. Всичко, което може да ви помогне да се чувствате психически, физически и всякак по-добре – да влиза в ход! И имам предвид спорт, здравословни практики и други подобни, а не луди купони (защото знам какво си помислихте вие). 

Разбира се – може да съчетаете грижата за себе си със забавления. Така или иначе – забавлението си върви с вас... Танци, излети – всякакви такива начинания са добре дошли. И гледайте да не го мислите много, защото сега се отваря двуседмичен период, който е подходящ за това. Ще бъдете много доволни как тялото ви оживява пролетно и ще се отрази добре на чудесното ви Близнашко настроение.

Сега трябва да направите така, че професионалните ви успехи да са ясно забележими. Близнаците умеят чаровно да се хвалят, спокойна съм в този аспект за вас. Мислете стратегически, защото каквото свършите сега, ще бъде от полза за имиджа и развитието ви в бъдеще. Планетите казват да ползвате технологиите на максимум – послушайте ги, това ще увеличи успеха ви. 

Плутон става ретрограден във вторник и това се отразява на любовните ви взаимоотношения. По принцип тоя Плутон бая ви се отразява от 2008-ма и ще продължи до 2024-та. Доста време е, но имам някои съвети за следващите шест месеца. Ако усещате някакви сенки на съмнение по отношение на партньорството си или ви се струва, че търпите прекалено дълго – помислете още веднъж. Може би наистина Плутон замъглява преценката ви. Дайте си време, отделете се някак от партньора и помислете какво наистина искате и можете ли да го имате с този човек. Може да поставите основите за добри промени, които да осъществите през октомври.

Рак

Раци, дръжте се, да не паднете! Новолунието в Скорпион в понеделник срещу вторник ви носи СЛАВА! Прожекторите ще се обърнат към талантите и постиженията ви и ще имате възможност да блеснете пред повече хора. С голямата слава, Скорпионът носи и подводните камъни, разбира се. Огледайте се добре, дали наистина всички около вас ви мислят доброто. И с това нямам предвид, да включите пословичната Рачешка мнителност (която за по-благоприлично наричаме „силна интуиция“). Имам предвид да изберете от обкръжението си тези хора, които са наистина лоялни и се радват за вас и да ги държите по-близо. 

Тези промени и вглеждания в хората ще доведат до някои „политически ситуации“ – конфликти, може би интриги и недоволства. Обаче спокойно – планетите дават възможност да излезете сухи от водата. Това ще е възможно, ако вашите намерения са чисти, а действията ви са открити. Ракът е честен знак, така че нямам притеснения.

Сега трябва да ви предупредя нещо – Плутон става ретрограден във вторник и това ще се отрази на емоционалността ви. Не че почти всичко не се отразява на емоционалността на този знак, който като че ли е целият сърце и чувства... Просто този път ще е силно и ще започне от дълбокото. Ако сте затворили някакви емоции на дъното на сърцето си – пригответе се те да излязат. Следващите шест месеца се пазете от собствените си страхове, защото Плутон ги увеличава многократно като с лупа. Преживейте каквото имате да преживявате без да правите категорични промени в емоционалния си живот и излезте по-силни от този период. Знам, че можете.

Лъв

Пълнолунието в Скорпион в понеделник срещу вторник носи за вас желание и възможност за материални промени. Ако искате да подмените стари вещи, да се сдобиете с нови или дори да смените дома си – в началото на седмицата планетите дават зелена светлина за това. А кой, освен вас, може да замени старото с ново с блестящ размах, Лъвове?

Скорпионът ще отвори похлупака над някои семейни конфликти. Не бързайте да взимате отбранителна позиция или да нападате. Вслушайте се в обратната връзка на близките си, защото тя ще ви донесе ценни прозрения за всички аспекти на живота ви. Помнете, чче истината се ражда в конфликтите, както и че и сред бурите има дъга. В тези моменти просто се осланяйте на голямото си сърце и всичко ще бъде наред. Все пак – ако сте объркани как да постъпите – посъветвайте се външен безпристрастен човек. Най-добре някой, който ще е задължен да пази тайните ви – като терапевт например.

Във вторник пък идва следващото важно астрлогично събитие – Плутон се завърта наобратно (образно казано). Това за вас означава, че някои проекти могат да бъдат спряни. Спокойно – ако нещо такова се случи, това е защото Плутон просто слага за вас край на нещата, които така или иначе не се вървяли. Презаредете с грижа за себе си, дайте си време за преструктуриране и продължете напред с нещата, които наистина трябва да са ви приоритет.

Дева

Пълнолунието в Скорпион в понеделник срещу вторник носи за вас, Деви и за нас – вашите почитатели, силно желание и още по-силна възможност за комуникация. Ако имате какво да кажете – кажете го сега, нека всички го чуем. Ако имате новини – съобщете ни ги сега, защото планетите ви дават място на сцената и ясен звук от микрофона.

Използвайте тези влияния не само за големи съобщения и важни изказвания. Използвайте ги да общувате с възможно най-много хора – познати и непознати. Ще научите нови и интересни неща, може да обогатите възгледите си и при всички положения – да се забавлявате. Ние пък знаем, че когато една Дева научи нещо ново, това е добре за всички околни. А и много искаме да си говорим с вас, така че – всички печелят.

Плутон става ретрограден от вторник до 6-ти октомври и с това засилва желанията ви за романтика и романтични приключения. Доро да сте в стабилна връзка – имате планетарен знак да я поръсите с малко изненада и брокат. А ако не сте в такава – огледайте се добре и набележете някой достоен, да сподели този сладък розов период с вас. Не хабете това време в сериозност и чуденки... Първо наблегнете на изпълняване на собствените ви желания, а после ще оценяваме резултатите. 

Везни

Спрете да харчите! Да, обичате хубави неща, както и да ги притежавате. Но има пълнолуние в Скорпион в понеделник срещу вторник и то казва това: „финансова сигурност за Везните“. Помислете от къде може да изкарате някакъв допълнителен доход. Вие обичате красиви неща и често създавате такива – дали не може да монетизирате нещо? А и не става дума само за пари. Става дума за енергията, която раздавате и как тя ви се връща. Помислете над този въпрос, знам че една истинска Везна ще разбере какво ѝ казвам.

Що се отнася до доходите, може и да не започвате нещо ново, а някакъв проект от последните 6 месеца, да ви донесе голяма жътва. Ако искате да разраствате бизнеса си, или да смените работата с по-добра – пълнолунието е на ваша страна. Тази възможност ще използвате най-добре, ако включите и други хора в проектите си и внимателно взаимодействате с тях за успеха на всички.

Другото важно астрологично събитие за тази седмица – ретрограден Плутон, се случва във вторник и ще продължи до 6-ти октомври. Този период е подходящ за вас да се огледате в най-близкото си обкръжение, както и в подредбата на живота си и да направите промени, ако са нужни. Ако се съобразявате с нещо в семейството и дома си, но то не ви е напълно по сърце – обмислете добре какво и как искате да промените и действайте. Бъдете стратези, действайте дипломатично като Везни и ще осъществите благотворни промени.

Скорпион

Понеделник може да донесе отваряне на очите, ако го искате. В случай, че в някой аспект от живота си, сте допуснали да живеете в ситуация, която изглежда добра, но не я чувствате така – прогледнете сега. 

Пълнолунието във вашия знак категорично ви казва да спрете да украсявате някаква важна за вас история и да я сверите с реалността. Между другото – никак не завиждам на хората, които ще трябва да се съобразят с вашето проглеждане. Защото това рядко се казва за вас, но вие сте търпеливи и доста умеете да се съобразявате. Когато обаче решите да спрете с това, става доста... ефектно. 

Ако решите да правите промените, които планетите предвиждат – мислете за себе си и не позволявайте да ви вменяват вина за това, че искате истината. 

Плутон почва да се върти наобратно (да го наречем така) във вторник и за вас това означава да се вгледате в работата си и дали тя носи смисъла, който вие търсите за себе си. Може да добавите нещо, да изключите нещо или да започнете нов проект. От този вторник до 6-ти октомври ще бъдете особено безкомпромисни към празните приказки и ще търсите истински удовлетворяващ резултат на интелектуално ниво от труда си.

Добре е да преразгледате комуникацията си на работното място, за да сте сигурни, че пращате правилните послания. Потърсете обратна връзка за това и я обмислете добре.

Стрелец

С пълнолунието в Скорпион в понеделник срещу вторник, Вселената се опитва да ви прати някакви факсове. Знаци и послания сякаш свише ще се насочват към вас. Дали ще ги видите, как ще ги ползвате и какво ще стане, аз не знам. Не за друго, а защото със Стрелец нищо никога не се знае... Но както и да е – просто отворете съзнанието си и усетете, дали получавате някакво прозрение.

Разбира се, подобни свързвания с Вселената не идват без вътрешни катарзиси. Ще бъдете емоционални и в това няма нищо лошо. Дайте си време и спокойствие да изразите емоциите си такива, каквито ги усещате. Това ще ви пречисти и ще ви даде нов поглед над живота ви.

Плутон става ретрограден от вторник и за вас това е време да прегледате бюджета и капиталите си. В тази връзка – добр е наистина да сте се възползвали от емоционалния момент, да се пречистили и да гледате трезво. Защото, мили Стрелци, хич няма да ви иска да се откажете от някои харчове за забавления. Обаче ще е лекомислено да пропуснете шанса да уравновесите и приоритизирате приходите си, защото ако го направите – след октомври ще имате още повече пари (за пътуване?).

И като казах повече пари – не само пресмятането на бюджета, но и инвестирането са в добър аспект за вас. Помислете добре – имате близо шест месеца – сигурно ще изскочи някоя добра възможност.

Козирог

Пълнолунието в Скорпион за Козирозите в понеделник срещу вторник носи не само желание за екипна работа, но и силни възможности за това. Понякога изглеждате малко студени за околните, но вие сте перфектният екипен играч – лоялен, работлив, без да се подава на дребни страсти. Именно защото сте много ценни, трябва да избирате внимателно хората от отбора си – те трябва да са най-добрите. Всичко това ви го казвам, за да ви подготвя, че може да поискате и смяна на отбора. Не сте знак, който прави резки движения, но за сметка на това – решите ли нещо, то се случва. 

Затова – използвайте пълнолунието за да оцените себе си, работата, желанията и хората около вас и да вземете решение как продължавате. Каквото и да направите – ще бъде добре за вас, ако не сте пренебрегнали никой от аспектите при взимане на решение. Бъдете себе си – не обръщайте внимание на излишната драма и си действайте по задачите.

Може би още от 2008-ма мислите за някаква съществена промяна в живота си. А може и да е от по-скоро. Като че ли сте гледали подобни развития по-скоро като нещо хипотетично. С това обратно завъртане на Плутон, което започва този вторник и ще продължи до 6-ти октомври идва и възможността за осъществяване на тази промяна. 

Ще ви кажа нещо, което рядко някой казва на Козирог, но имам усещането, че знам какво ви е, затова ще си го позволя – Не се страхувайте.

Водолей

Естествено, щом е Водолей, значи има нещо бомбастично :) Доста поработихте последните шест месеца и сега новолунието в Скорпион (което е в понеделник срещу вторник) ви дава възможността да оберете лъскавите плодове на труда си. Сега може да се перчите на воля, да се радвате на създаденото и спечеленото и да покажете на всички, че сте алфа играч. Има някакво влияние на Сатурн, което ще ви нашепва да сте скромни. Ще кажа само – цял живот не сте били скромни, та точно сега ли ще почвате?

Също така – не давайте ухо на излишни шумове – конкуренти, завистници и хора, които държат да ви споделят безполезна информация. Съсредоточете се във вашата работа и резултатите, които чакате от нея.

Ретроградният Плутон, който започва да се върти наобратно (да го кажем така) във вторник и ще продължи до 6-ти октомври за вас е добър период за вглеждане в емоционалния и психичния ви свят. Медитация и други духовни практики може да дадат малко покой на жарката ви душа и да ви изведат до нови възможности. Казано по-просто – ако се опитате да спрете и да затворите очи за малко, може да погледнете навътре в себе си. Там ще видите за какво да се погрижите, както и какво да си дадете. Тези процеси ще ви направят още по-осъзнати, силни и можещи. Не пропускайте възможността да израснете така. 

Риби

Както си плувате спокойно и загадъчно усмихнати в красивата река на живота си, така идва пълнолунието в Скорпион (понеделник срещу вторник) и ви носи възможности от далечни земи. С други думи – каквото и да правите, планетите ви дават шанс, да го развиете и извън границите, в които сте. Следете внимателно всички известия на телефона и имейла си – твърде вероятно е възможността да се покаже от там.

Дори и да не се отвори подобна възможност – помислете си хубаво, къде бихте отишли, когато се отворят границите. Имам предвид – някоя далечна и амбициозна дестнация. Ако започнете да планирате сега, твърде вероятно е след време да осъществите пътуването на живота си.

Ако имате някакви планове и желания свързани с учене – натиснете педала на газта. Независимо дали искате вие да се обучавате или да обучавате някого – планетите сега ще се особено благосклони към тези начинания.

Обратното завъртане на Плутон (да го наречем така), което започва във вторник и приключва на 6-ти октомври, ви дава микроскоп в ръцете. И с този микроскоп, вие ще огледаждате приятелите си. От този оглед ще излязат промени, няма как. Ще има нови попълнения, а някои познати лица ще бъдат изтикани от красивата ви водна територия. Все пак - бъдете внимателни. Възможността да отсеете добрите не бива да се превръща в неприятен изпит за хората, които ви обичат. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота.

Още от Надя: Типовете мъже според Надя

Последно променена в Понеделник, 03 Май 2021 10:21

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам