logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 21.06-27.06

Автор: Надя Брайт

Овен

Случваше ли се в последния месец да не ви разбират правилно, скъпи Овни? Случваше се... Вие искате да се пошегувате – те почват да плачат и да превързват рани (примерно). Е, това вече спира. И по-конкретно – спира още във Вторник. Даже с такава сила ще се оправят нещата, че няма да се налага много да се обяснявате с тези, с които сте имали неразбории. Усмихнете се с широката си овенска усмивка, потупайте ги по рамото и те ще се сетят, че е по-добре да сте приятели. Не забравяйте и вие да простите, ако някой ви е засегнал. Отдайте случката на ретроградния Меркурий и давайте спокойно напред.

Няма да е лошо сега, като сте се отървали от тези объркващи влияния с неразбирането, да се отдадете на социален живот. Отпуснете душата и пръснете от чара си... Не се знае от къде ще излезе нещо интересно. Неслучайно го казвам - влизате в секси настроение, Овенчета. Необвързаните ще са жар и пламък и със сигурност имат шансове да понесат трофей на рогата.

На обвързаните мога да кажа да не чакат интересното във връзката им да се случи само. Раздвижете си фантаззията – сега му е времето. Планетите дават знак, че каквото посеете в спалнята – добро ще пожънете. Даже, простете ми за просташкото сравнение, но наистина може да посеете и да пожънете (б е б е).

Имате зелена светлина за работни проекти от четвъртък. Чертайте смело планове, хвърляйте се в тях и говорете на висок глас за постиженията си. Светът е жаден за идеите ви, а вие сте жадни за успех!

Телец

Така, така... Оправят ви се нещата с финансите от вторник. Меркурий почва да се върти накъдето трябва и спира да ви разбърква парите. Това е добрата новина. Нетолкова добрата новина е, че трябва още малко да потраете и да постискате. Наистина за вас ще е по-добре, ако не се подавате на пословичната си любов към лукса, а впрегнете пословичния си разум (доста сте пословични, мили Телци). Преди да купите нещо ново – помислете, дали ви е нужно или вече притежавате вещ, което бихте могли да ползвате за целите си. Само няколко дни още – до края на тази седмица.

В четвъртък пълнолунието в Козирог ще ви се отрази сериозно на желанието за пътуване. Ще искате да обикаляте, да виждате и да преживявате нови неща. И наистина ще ви тегли да обиколите надалече. Няма да се залъжете с еднодневна автобусна екскурзия до Тутракан, примерно. Сега ще ви дам един хитър съвет – не мислете само за ваканции, а се огледайте, дали работата ви не предлага някакви възможности за пътуване. Така ще съчетаете полезното с приятното. А вие определено обичате тези съчетания, нали? Освен това пълнолунието в Козирог ви носи и амбиции за предприемачество или нови работни постижения, така че... Хоризонтите се отварят пред вас в много смисли на този израз.

В неделя ще ви е любовно, а когато на Телец му е любовно Венера сякаш завърта света около него. Завиждам на партньорите ви, защото ги чакат много приятни изненади и моменти. Необвързаните да имат предвид този хубав ден и да не забравят да излязат навън, сред хората. Току виж сте се прибрали с интересна компания...

Близнаци

Ретроградният Меркурий ви се отрази на възможностите за адаптация и вписване в различни ситуации. Това е твърде непривична роля за вас. Близнаците обикновено могат да се оказват последното (и най-важно) парче от пъзела. За щастие - тази седмица е време да се отърсите от усещането, че нещата, които животът ви предлага не са точно за вас и не сте си на мястото. Меркурий се завърта накъдето трябва, а с него и очарователната ви персона се центрира по начина, който е правилен за самите вас.

Това усещане, че пак сте себе си, ще ви вдъхнови да обновите външния си вид и стила си. Давайте смело, планетите са на ваша страна в тази приятна инициатива. Впрочем, обновяването на стила не касае само личния ви гардероб. Може да помислите в по-широк план за бранда (марката) на това, което правите в професионален план. Посъветвайте се с професионалисти, които да преразгледат посланията и дизайна на проектите ви и евентуално да предложат подобрения.

Сега, когато се връщате към обичайната си харизма и общителност, отново ще можете да намирате съмишленици (и да печелите фенове), където и да отидете. Затова не пропускайте възможности за социални събирания или пък интересни професионални такива. Само имайте едно наум за това, че от петък до 1-ви декември Нептун малко ще разбърква реалност и илюзии. Казвам го, за да преценявате поне два-три пъти новите хора, ако искате да работите с тях.

В личен план нещата биха могли да бъдат „цветя и рози“, ако не забравяте съветите на планетите. Първо – бъдете широко скроени и над нещата, но не и лекомислени. Второ – не пренебрегвайте романтичните жестове, защото партньорът ви също има нужда да усети, че пак сте себе си.

Рак

Мъглата в личния живот, която усещахте досега, се вдига, Раци. След вторник започвате да виждате по-ясно и по-спокойно какво се случва във връзката (или връзките) ви. Време е за очертаване на малко граници, макар и да не може да се твърди, че това е силната страна на вашия знак. Сигурно отново сте започнали да давате повече, отколкото получавате и това ви прави нещастни.

Възползвайте се, че Меркурий възвръща нормалния си ход и погледнете трезво на ситуацията. Дошло е време, в което за вас или ще падат бариери и ще се отдадете на някого, или ще поставите много ясни параметри на някои връзки. При всички положения – ключът на загадките е вътре във вас и във собственото ви желание да намерите правилни баланс. Онзи баланс, в който вие давате достатъчно и се чувствате ценени за това. В момента Меркурий весело се подвизава в Близнаци и полезен ход ще е да почерпите от тази веселост. Давайте го по-леко и си организирайте приятни забавления с половинката.

В четвъртък пълнолунието в Козирог ще ви дари с фоерверки в любовен план. Обвързани и необвързани ще имат шанс да се докоснат до запомнящи се романтични преживявания.

В неделя Венера и Марс се срещат в Лъв при вас, а това е мощна комбинация, която вещае стабилност в любовен план. До около 21 юли ще може да се насладите на така ценената от вас сигурност и взаимност. Дайте си малко почивка от съмнения и тревоги и се отдайте на споделени преживявания. Изглежда предстоят спокойни и изпълнени с любов дни за Раците, а кой по-добре от вас може да ги оцени и да почерпи сила от тях? 

Лъв

Меркурий спира да е ретрограден във вторник и за вас, Лъвове, това означава преподредба на хората от близкото ви обкръжение. В последните седмици беше малко сложно да осмисляте всички конфигурации от хора около вас и те не всички работеха във ваша полза. Тази седмица ще ви се избистри погледа и ще добиете по-ясна представа не само какво се случва, а и какво искате да се случва.

Не се колебайте да прекъсвате връзки или да заздравявате тези, които отчитате като полезни. Не страдайте по предателите – те идват и си отиват. Изобщо – бъдете себе си – вие можете да се свързвате с хората така, че от това да излизат добри съюзи. Стига да балансирате добре егото си, разбира се. Но това все едно не съм го казала...

Сигурно отново сте се нагърбили с много задачи. Нямаме новина – вие все пак искате да управлявате света, а това води до много отговорности и планове. Обаче в четвъртък има пълнолуние в Козирог, което почти ще ви принуди да въведете ред в задачите си. Това е полезно, не се противете на заръката на Козирога. Макар и да е впечатляващо да управлявате всичко със замах – по-ефективно е да го управлявате с план.

В неделя Марс и Венера се срещат в Лъв и за вас това е мощен стимулант за любовен и социален живот. Магнетизмът ви става още по-силен, а желанието за страхотни преживявания се увеличава. Имайте предвид, че ако партньорът ви не е Лъв, може да не е на същата вълна. Няма нищо лошо, просто съчетайте вашето желание за избухване, с неговите/нейните предпочитания за начин на живот. Ако не можете да споделите излизанията с партньора си, оценете, че има къде да се прибирате!

Дева

Изглежда, че работата ви не върви напред и не постигате плановете си, но не се подвеждайте – само изглежда. Работливият ви знак е в моментно плато на усилията, а не в застой. Просто си отваряйте очите за нови възможности за успех и ще видите, че когато моментът дойде – ще блеснете заслужено.

В четвъртък пълнолунието в Козирог ви посипва със звезден блясък. Сега е моментът да публикувате в социалните мрежи и да се показвате по партита и събирания. Погледите ще са върху вас и това ще ви харесва. 

Четвъртък носи раздвижване и в любовен план. И то не някакво повърхностно и флиртаджийско, а сериозно, каквото вие го чакате и искате. Ще усетите любовта и разбира се, в стила на Девата, ще започнете с плановете. Обаче не е е точно сега моментът да обсъждате задълбочено кой какво иска от живота и точно на коя дата иска да му се случат нещата. По-скоро се опитайте да се отдадете на момента и на емоциите си и изчакайте хубавите развития да дойдат, без да ги слагате предварително в рамка.

С бюджетите обаче не оставяйте нищо на съдбата. Става дума както за домашния, така и за професионалния ви паричен поток. Направете си Ексел файла, както вие можете и си го наглеждайте. Романтиката няма да пострада, ако въвлечете в това и партньора си. Стига да не го притискате или да изисквате от него (но да не забравяме, че хороскопът е само за тази седмица).

Изобщо тази седмица имате благословия да усетите любовта в чист вид – емоции и свързване без да сте притиснати от планове.

Везни

Имам добра новина за Везните (и за част от околните им) – интуицията ви се връща на мястото си с тръгването на Меркурий в нормален ход. Това ви центрира и ви дава спокойствие да погледнете към близкото бъдеще. А в близкото бъдеще искате да промените статуквото, в което сте се установили. Може би става дума за дълга ваканция и смяна на обстановката, за преместване в ново жилище или за нова работа. Планирайте сега, но по-добре изчакайте до към 7-ми юли, когато небето за Везните ще е съвсем чисто от неприятните влияния на Меркурий.

Разбира се, с връщането към себе си, деликатният ви знак не може да пропусне да се вгледа в подредбата на дома и в грижата за здравето си. „Подредба“ в случая има по-широко значение и е инспирирана от пълнолунието в Козирог, което ще се случи в четвъртък. Най-вероятно ще преговорите правилата за съжителство с всичките си домашни подопечни. Все пак, това че сте въздушни, не означава, че домът не е под ваше управление. А управлението ви изисква грижа и съобразяване в името на естетиката и мира. 

Пийте вода, не забравяйте да се храните здравословно, движете се и излизайте сред природата. Не ви съветвам, а направо ви инструктирам, защото от петък Нептун става ретрограден до 1-ви декември. А това означава, че трябва да се отнасяте с повишено внимание към здравето си.

В неделя Венера и Марс започват да танцуват в Лъв и това ви прави сякаш неподвластни на гравитацията. Хуквате по света леки, щастливи и обаятелни. Какво ще излезе от това не знам... Надявам се да е наистина толкова освобождаващо, колкото звучи!

Скорпион

Малко почивка от скорпионската ревност и изобщо от врящия казан, в който се бяхте превърнали, докато Меркурий беше ретрограден. Защото той не само беше ретрограден, а разбъркваше точно дома на съзнанието ви. Ако не сте сътворили някоя грандиозна глупост в последните три седмици – от мен имате „Евала, Скорпита!“. Независимо дали сте или не сте се подавали на негативните влияния, настъпва време, в което главата ви отново си е на мястото. Вие сте силен играч и сега отново сте стъпили много добре на терена.

Ако се замисляте да се върнете към стари връзки (или вече сте се върнали в такава), тази седмица е подходяща да погледнете на цялата ситуация трезво. Преценете си, дали участието ви в това ви носи позитиви или просто запълвате нечии дефицити (както и собствени).

В четвъртък пълнолунието в Козирог ви кара да погледнете по-сериозно на партньорствата си (лични и професионални). Уютния балон, който се си изградили може и да е малко илюзорен. Не е лошо да се възползвате от луната на сериозния Козирог и да си подредите приоритетите. Или направо казано – вижте, дали сте там, където заслужавате и дали оползотворявате пълния потенциал на ситуацията. Каквото и да излезе от оценката – изчакайте до 7-ми юли, за да предприемате стъпки към промени.

В неделя Венера и Марс се срещат в Лъв и това ще вдъхнови някакви фантазии в главата ви. Нямаше дори да го споменавам, ако не беше възможно тези фантазии всъщност да прераснат в планове и дори да дадат резултат до месец. Само ви моля наистина да мислите внимателно, защото Нептун е ретрограден и това ни кара да объркваме илюзиите си с реалност.

Стрелец

Ретроградността на Меркурий се отрази сериозно на връзките ви, Стрелци. Много от вас преживяха немалко скандали с половинките си, необвързаните не бяха добре разбрани при флиртовете, а в живота на доста Стрелци се завърнаха стари тръпки. Добрата новина е, че обърканият пъзел може да започне да се подрежда от вторник. Лошата е, че няма да се подреди от само себе си, а ще трябва да го направите вие сами.

Знам, че не обичате да задълбавате в отношенията си с хората и искате нещата да вървят леко и спокойно. Но е за ваше добро да разберете къде сте в личния си живот, защо сте там и къде искате да бъдете. Не се страхувайте да заявите себе си. Както и да го приемат околните – за всички е по-добре да бъдете честни, вместо да се нагаждате един към друг с цената на болезнени компромиси.

В четвъртък пълнолунието в Козирог ви обръща внимание на финансовите ви въпроси. В това поле също трябва да се заявите, за да получите плодовете от труда си. Вие сте на вид лежерен знак, но всъщност сте много работливи, без да сте дребнави. Важно е този път да не изпускате интереса си, заради широката си душа. 

В неделя имате добри аспекти да помислите над това как се чувствате в дома си и как бихте искали да се чувствате в него. И разбира се – не говоря за ковьорчето на дивана, за хората, които населяват дома ви. Бъдете открити с тях и им кажете от какво имате нужда. После бъдете открити и със себе си и признайте, дали изграждате стени в отношенията си.

Козирог

Почти сте достигнали ръба на силите си в работен план и а-ха да минете отвъд него и излизаме от този ретрограден Меркурий! Имахте много задачи, често вършехте и чуждата работа, но сега ще имате възможност малко да си отдъхнете, мили Козирози.

Между другото – претоварването не идва само от това, че колегите ви затрупаха с работа, нали? Вие винаги вдигате летвата много високо за себе си и после околните трябва да се чудим, дали ще припаднете от изтощение или само така си гледате... И като казах „околни“ – не е срамно да потърсите помощ в задачите. Даже понякога е полезно. Особено сега, когато комуникацията вече няма да е затруднена.

Пълнолунието във вашия знак, което настъпва в четвъртък, идва с ясната зявка, че Козирозите трябва да заемат полагащото им се място. Излезте крачка напред в работата си, промотирайте се, говорете за резултатите си. Насърчете близките си да говорят за вас и да пренасят от уста на уста професионалните ви успехи. Новите възможности чакат някъде там – не се бавете.

Това с излизането крачка напред важи и за личния живот. Ако са ви поставили на място, което не е достойно за сериозната ви персона – поискайте своето на това пълнолуние или два-три дни след него.

В неделя Марс и Венера в Лъв ще ви облекат в съблазън и ще бъдете много привлекателни. А освен, че ще бъдете привлекателни, на вас самите ще ви се играе много. Какво пък... нищо лошо няма да се позабавлявате.

Внимавайте с комплиментите, които получавате. Нептун започва да обърква преценката ви, а е добре разумни хора като вас да не се подават на ласкателства. Не че не заслужавате комплименти... Разбира се, че заслужавате! Въпросът е кой и защо ги прави. 

Водолей

Тази седмица много ще ви се иска да разцъфнете с нова визия, Водолеи. Ще кажа само едно – давайте! Със завъртането на Меркурий в правилната посока, всички желания за разкрасяване и подобряване на външния вид имат благословията на планетите. Даже може да помислите и за нещо по-трайно, като татуировка например. Но мислете добре, за да не обвинявате астролога после...

Другото хубаво нещо е, че вече излизаме от периода на смесените сигнали и можете да си отдъхнете малко от неразбории в любовта. Идеалистичната ви и романтична натура е вечно в търсене на съвършеното любовно преживяване. Не ви гарантирам, че тази седмица ще го откриете, но поне със сигурност търсенето ще е по-лесно.

В четвъртък, когато ще има пълнолуние в Козирог, ставате малко по-лежерни и отнесени (с една дума – мързеливи, но не исках да го казвам). Няма лошо – използвайте времето за активна почивка (защо не дълъг уикенд) и презареждане на иначе идейната ви главица. 

От петък до 1-ви декември Нептун ще е ретрограден и за вас това означава да внимавате какво говорите. Правете си правилно сметка какво разкривате пред другите и какво – не. Все пак искреността не означава да изричате всяка мисъл, която ви дойде наум.

Неделя е ден за партньорства, били те лични или професионални. Във вече създадените партньорства ще се чувствате уютно. Всъщност няма да е лошо и вие да направите нещо, с което да допринесете за уюта. Изненадващо може да се появи някой нов човек, с когото да искате лична или професионална връзка. Бъдете внимателни само, ако вече сте в такава връзка, разбира се.

Риби

Вече не знам от колко седмици си подреждате домовете, Риби... Сигурно са станали чудо на чудесата! И тази седмица това продължава, но някак по-спокойно, защото излизаме от ретроградния Меркурий. В името на портфейла ви – надявам се вече да си подредите вкъщи и да се поуспокоите.

В четвъртък пълнолунието в Козирог ви носи голям успех от работа в екип. Ако в началото на годината сте започнали нещо да вършите с други хора – твърде вероятно е още тази седмица да му пожънете резултатите. Само не забравяйте, че трябва точно и добре да договорите своя дял от успеха. От една страна за всички ще е по-чисто, а от друга – ще се предпазите от лекия планетарен риск някой да ви подведе. Но като изключим тази дребна подробност, искам да ви подшушна, че планетите са благосклонни и към парти за празнуване на успеха ви!

В много особен период сте едни има-няма 15 години, считано от 2011-та. Период, в който можете да се променяте като водата, да влизате в различни роли и да разучавате кой всъщност искате да бъдете. Сега и Нептун (вашият повелител) ще бъде ретрограден за около пет месеца и тази игра с личностите може особено да ви хареса. Просто не забравяйте, да се придържате към някои основни свои характеристики, за да не объркате близките си (или да се загубите).

В неделя Марс и Венера се срещат така, че да влияят на Рибите в сектора на грижата за себе си. „Грижа за себе си“ може да означава много неща – от маратон до ядене на сладолед и от психотерапия до рафтинг. Използвайте деня, за да си дадете грижата, от която чувствате, че имате нужда. Това ще ви зареди и ще кодира преживяванията ви в следващите три седмици. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук

Untitled design

Последно променена в Понеделник, 28 Юни 2021 09:59

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам