logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 19.04-25.04

Автор: Надя Брайт

Овен

Мили Овни, разчиствайте вече каквото е останало от партитата за рождените ви дни, защото идва времето на Телеца. Чувате ли вече шума на парите? Заслушайте се внимателно, защото точно това ще ви донесе Телец – възможности за финансови постъпления. Надявам се, че обърнахте внимание на думата „възможности“. Няма да ви се изсипе дъжд от пари на Овнешките рогца, НО ако направите необходимите сметки – ще станат нещата.

А необходимите сметки са: да си срежете кредитните карти (ще обясня след малко), да поискате повишение, да помислите за допълнителна дейност, която носи доходи, да не давате и този месец заем на колегата, дето все не ви ги връща...

За кредитните карти да кажа... Възможно е огнената ви натура да не разбере правилно знаците на планетите и да решите, че тоя порив за пари е не за да взимате, а за да харчите. Което би било приятно, но не влиза точно в плана. А планът е да се озовете с повече пари. Така, че – ножицата, картата и чао!

В края на седмицата си преподредете дома. Ще ви зареди позитивно, а и ще ви подейства мотивиращо, да преподредите и други неща в живота си. Като знам колко сте енергични, може като почнете да преподреждате в петък, до неделя да сте подредили и на комшиите. Не е лошо, стига да са ви пуснали доброволно в къщите си.

Телец

Много витална и енергична седмица ви се очертава, Телчета мили! Първо – ще бъдете нещо като звездата на купона. Само дето няма много купони и е възможно да почнете да тичате из града и да ги създавате. Това е страхотно – да видиш Телец да се разкършва в ритъма на танца е наслада за сетивата.

Естествено, тази извънредна общителност, ще се пренесе и в личния ви живот. Ще пофлиртувате доста и това също много ще се хареса на околните. Необвързаните имат доста сериозни шансове, да покажат спалнята си на различни хора. Не мога да предвидя, дали някой от тези хора ще бъде допуснат втори път в нея. Но сега това не ни е важно, ще го мислим другата седмица.

Обвързаните да си измислят „safety word”. Ако не сте запознати с концепцията – това е дума, която единият от партньорите изрича, за да спре другият партньор да прави каквото прави. По време на секс. Хубаво е думата да бъде нещо неутрално и ясно за разграничаване. Така например думата „още“ не е подходяща, защото може да се объркате. Но виж „пържени яйца“ например прави рязко разграничаване. Макар, че доколкото имам опит с Телци, по-добре да не замесвате свещената храна в това... Просто измислете нещо, защото ще се нажежат нещата.

Фантазията ви ще е развихрена – не я спирайте. Прожектирайте всеки филм, който иска да се пусне в главата ви – накрая може да излезе и нещо важно и полезно от това.

Близнаци

Нещо нечувано предстои тази седмица за Близнаците! Или по-скоро за нас – тяхната вярна публика от симпатизанти. Тази седмица ще бъдете малко по-кротки в социален план. Даже тихи бих казала. Дори е възможно да направите детокс от социални мрежи. Явно имате нужда да презаредите след последните седмици, в които бяхте във вихъра на събитията. Едва ли ще лишите напълно останалите от чара си, но със сигурност чувствително ще намалите обществените прояви.

Не така ще седят нещата в любовен аспект обаче. Много ви се играе с огъня. Не си признавате, но... вие го знаете, аз го знам, планетите го знаят. Искат ви се забележителни романтични истории, голямо вълнение и бурни сексуални изпълнения. Няма лошо (разбирам ви)... Но защо ви е това? Мислите ли изобщо за последствията или просто искате да си вдигнете адреналина? Разбира се – не искам да ви спирам. Просто нека го обсъдим, преди да сте завихрили някоя невинна жертва в страстния си танц. Казвам ви го, защото ви харесвам и не ми се иска накрая жертвата да сте вие.

Ако имате някоя идея, която има потенциал да изкара пари – действайте. В края на седмицата може да се окаже, че удряте джакпота. Просто преди това обмислете внимателно кои са хората, с които ще се впуснете в новото начинание. Това е ключовото сега – да прецените екипа си правилно. Имате добри възможности, стига да не объркате секса с работата (например).

Рак

И тази седмица ще ви се работи, но няма да сте маниакално вгледани в работата си. Което е добре, защото дава поле за креативност. Всъщност много ще ви се иска да проявявате креативност на всякакви полета. Не знам, дали да не ви оставя да се забавлявате или да ви предупредя от сега, че... Едва ли ще излезе някакъв страшен шедьовър от ръчно облепената ви с керамика саксия. Ето – казах го. Но не се сърдете на мен. Планетите така са подредили. Тази седмица ще имате успех, ако работите в екип, а не ако майсторите сами. Излезте малко от черупката и потърсете помощ. Ще бъде забавно. И... казах „помощ“, а не „хора, които да работят, според зададените от вас указания“.

Много ще ви върви в технологиите. Което може да означава две неща. Първото е, че ако имате бизнес идея за нещо свързано с технологии – може да пристъпите към реализация. Само не забравяйте какво ви казах по-горе – ще трябва да работите в екип. 

Второто нещо е, че ако си направите регистрация в някой сат или апп за запознанства, може и да уцелите някой. Да го уцелите с чара си, имам предвид. Обаче не бъдете нетърпеливи или несериозни към подобна инициатива. Не си мислете, че щом сте намерили някого по този начин, значи задължително е мимолетно. Отваряйте си очите и ушите добре и може да се окаже, че сте намерили съкровище, където не сте търсили. От там нататък няма да ви мисля – вие най-добре знаете как се пази съкровище. Успех!

Лъв

Седмицата почти до самия си край е много лъвска. Дава ви се летящ старт в покоряването на целите. Което значи, че е добре първо да си ги подредите по важност и после да излетите. Не за друго, а за да не прескочите някоя в бързината. Усещата прилив на амбиция, както и на типичното за вас владеене на ситуацията. Определено и околните ще бъдат завладяни. Действайте, защото каквото посеете сега – скоро ще жънете.

Нямам особени притеснения какво ще посеете, защото още от понеделник Меркурий ви полива с креативност. Добър ход е да споделите идеите си с други хора. Може би и да организирате брайнсторминг. Резултатите ще са ви полезни.

Много внимателно се отнасяйте към репутацията си тази седмица. Всичко, което правите сега, ще работи за вас по един или друг начин вбъдеще. Така, че не бъдете просто чаровни Лъвове, когато общувате с другите. Полагайте основите на добри взаимоотношения. Прегледайте и профилите в социалните мрежи. Скрийте забавните, но смущаващи снимки и радикалните изказвания. Добавете информация за себе си, която да показва далновидните ви професионални черти. 

Накрая на седицата ще искате да си починете (разбираемо) и ще бъдете раздвоени между модерните уелнес методи за почивка и предпочитаните от вас хедонистични начини. Защото аз знам и вие знате, че обичате комфорта, секса и хубавата храна, почти колкото Телец. Разликата е, че вие обичате и щипка блясък на това. Съветът на планетите е да не се раздвоявате, а да се впуснете в любимите си неща. Просто в по-бавно темпо и може би с някоя медитация измежду тях.

Дева

Излиза ви се от зоната на комфорт. Както и от всички граници и зони. Пътува ви се, правят ви се нови неща, покоряват ви се хоризонти... Чудесно е това! Жалко само, че се случва в тези затворени и несигурни времена.

Обаче не изпускайте порива – проявете креативност и си организирайте приключения. Със сигурност има начин дори и сега, да се организира интересно пътуване (и безопасно). Обзалагам се, че има и много забавни активности, с които може да се разнообразите и не сте пробвали досега. Разгледайте в интернет, поинтересувайте се какво правят приятелите ви. Не, че съм подстрекател, но... рядко може да видим Дева на аероплан и не ми се изпуска тази възможност.

Желанието ви да обиколите света може да се утоли и на интелектуално ниво – интересни книги и филми за пътешествия и отдалечени кътчета, запознанства с различни хора от различни култури, учене на нов език... Всичко това ще отвори съзнанието ви по нов и приятен начин и ще ви развие духовно и интелектуално.

Този подем за разчупване на статуквото няма да остане назабелязан и от околните. Даже на някои околни ще донесе приятна възбуда насочена към прекрасната ви личност. На ваше място бих се възползвала.

От петък ще спре особено да ви се работи. Ще продъли около месец и честно казано – вместо да се борите с това, по-добре го прегърнете и си карайте кефа!

Везни

Като че ли си бяхте помислили да си дадете малко почивка в любовния си живот. Не знам защо изобщо ви е минала такава екзотична мисъл през главата. Но няма да е тази седмица (или следващият месец, ако трябва да съм честна). 

В главата ви ще има предимно две неща – любов и секс. Особено за необвързаните ще е доста трудно, да не ги объркват. Но нека да започнем по-отдалеч. 

Вие сте си романтици, Везни, знаем се. Сега си представете колко неща може да се объркат, когато едни непоправими романтици, бъдат завладяни от мисли за секс и любов. Започвам да изброявам с какво трябва да внимавате, докато се отдавате на романтичните си приключения (защото на вас ви се получават нещата и игра ще има):

- Не обърквайте работата с романтика – после как ще оправяте бакиите?

- Не обърквайте секса с любов – нека никой не страда поне този път, а?

- Не се обърквайте твърде много, ако сте обвързани – не всичко, което лети се яде. Или казано на ваш език – не всяко увлечение е любов по-силна от всичко.

В петък е добре да излезете малко от романтиката и да се огледате в работата си – имате страхотни възможности за успех, ако бързо стегнете редиците и се хвърлите в боя. Не гледайте непременно в резултатите в близко бъдеще. Мислете по-дългосрочно. Инвестирайте труда си в нещо сега – планетите са благосклонни.

Скорпион

Някаква сродна душа в работен или личен план (или и двете), ще трябва да намерите. Това ще е начинът да постигнете чудеса тази седмица. А чудеса ви се пишат, така че – не приемам скорпионски отказ от концепцията за сродна душа. Огледайте се – сигурно на една ръка (едно жило) разстояние от вас стои човекът, с чиято помощ ще мултиплицирате резултатите си. 

В това дуо вие ще сте водещите (няма изненади тук), така че мислете добре. Помислете какви са нуждите и желанията ви, обмислете целите си и създайте този баланс в отношенията, който ще е най-полезен. Казано по-простичко – може би човекът ще иска да ви даде всичко, но може би не е най-разумно да взимате всичко. Не за друго, а защото после може да се окажете по-обвързани, отколкото ви се иска.

За да поставите границите както трябва – така че да ги има, но и всички да сте доволни, ще трябва да сте напълно откровени. Имайте предвид, че от петък ви удря една вълна на независимост и за да не нараните някого, ще трябва да им обясните какво се случва.

Простете ми, че ви карам да правите толкова несвойствени неща – да търсите сродна душа, че и да и се разкривате даже... Правя го само защото виждам, че това е начинът да постигнете каквото искате и да сте доволни. А който се е кандидатирал за сродна душа... Ами да му мисли!

Стрелец

От сега до 20 май поставете себе си на първо място. Имам предвид грижата за себе си, разбира се. Нямам предвид това, дето обичате да не се обаждате на хората, след като сте преспали с тях... Не го правете с оправданието „в хороскопа ми така пишеше“. 

Това, което сега е добре да направите е да се погрижите за духа и тялото си. Да им дадете здравословни благини, да направите така, че да се чувствате силни и заредени. Разбира се, понеже сте Стрелци, това няма да е свързано с някаква социална изолация. Пак ще сте във вихъра на партитата, просто ще правите по-осъзнати избори къде си струва да пилеете енергия. Вие имате много енергия и често не осъзнавате, че я раздавате безогледно. Сега е дошъл момент да я канализирате.

От петък ставате доста фриволни и се вихрите еротично. Съветвам партньорите на Стрелци да си отворят съзнанието и да не се противят на това. Както и да се хидратират добре и да пият витамини. 

Някъде из тези еротични забавления, ще ви докосне и романтично увлечение. Не знам какъв ще е резултатът – но защо не?

Козирог

Козирози, за втора седмица се изненадвам от хороскопа ви. Но и се радвам за вас. Четете внимателно – влизате в период на партита, удоволствия и закачки (сексуални, естествено). Ако сте обвързани, сигурно ще е добре да увлечете и партньора в новите си весели занимания. Мимоходом ще спомена, че тази седмица ще сте особено фертилни, така че може и да се случи нещо сериозно покрай забавленията.

А ако сте необвързани – изобщо не се колебайте да се запознаете с много нови хора тази седмица. Обновете гардероба, направете нещо освежаващо за външния си вид – харесайте се в огледалото! Това е рядък шанс – Козирогът няма да преценява толкова стриктно и ще се впуска в авантюри...

Към четвъртък ще ви се прииска и малко почивка. Но не физическа, защото енергия си имате. Ще ви се прииска за малко да се отделите от света и да се вгледате в себе си (което не ме изненадва, имайки предвид вглъбената ви натура). Отдайте се на това, ще ви влее нови сили.

Има много творческа енергия във вас. Пуснете я безогледно и без задръжки. Дори да не произведете шедьовър – със сигурност ще се „нахраните“ от творческия процес. А и близките ви ще бъдат много заинтригувани от това, което правите.

По отношение на връзките – малко е нестабилно планетарното положение, а вие нестабилни неща не обичате. Ще бъдете склонни да слагате картите на масата и да очаквате същото. Няма да ви спирам – най-силните ще оцелеят и ще излезете с правилните хора от това.

Водолей

Досега бяхте постоянно на педал, не спряхте да тичате, да работите, да гоните ветрове и цели. Сега идва момент да си признаете, че сте уморени и да си починете. Поне малко. 

Свържете се малко със земята и дома, въздушни герои. Готвене, градинарстване, декориране на дома. Тези неща ще ви донесат мир в душата. И да, знам че не това никога не ви е било приоритет, но го погледнете така – малко мир сега, ще ви даде много сили за после. 

Дайте си почивка и от радикални визионерски решения, каквито са характерни за вас. Просто периодът не е добър и ако сега направите радикална промяна в живота си, впоследствие може да се окаже просто голям дискомфорт. Тоест – не се развеждайте сега, не сменяйте къщи и професии и не си взимайте алпака за домашен любимец.

Положете грижи и за тялото си. Сигурно, ако ви кажа „Запишете се на спорт“, вие ще се запишете на рафтинг... Но аз имам предвид нещо по-умерено и щадящо. Наистина, послушайте планетите. Казват, че сега трябва да се заредите със сили. Явно ви готвят нещо страхотно за после!

Риби

Изпитвате непродолимо чувство да се себеизразявате. Искате да кажете на света какво става вътре във вас. Чудесно! Защото и ние бихме искали да разберем...

Няма да е много трудно да споделяте, защото от понеделник планетите ви правят магнит за хората. Всички ще искаме да сме около вас и да си говорим с вас. Какво по-хубаво време за споделяне от това? Подходящо време е да се включите в групови активности. Не се обвързвайте още от началото с нещо ново, защото не мога да гарантирам, че следващата седмица още ще го искате.

Ще усетите благотворния ефект от свързването с други хора и към четвъртък ще имате готовност да споделите наистина интимни и съкровени за вас неща. Тогава ще имате и повод да обмислите кого от хората около вас чувствате наистина близки. Но помислете наистина добре, защото понякога пропускаме да видим добронамерените хора, заради собствените си предрасъдъци.

В петък ви залива вълна на романтика (за която не знаех, че някога се е отдръпвала от вас) и ще ви държи поне месец и половина. Искате повече от повърхностни изрази на чувства, искате истинско сливане. Моментът е подходящ или да заздравите връзката си или да си потърсите нова. Просто сърцето ви няма да приема нищо по-малко от истинската любов. 

 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота.

Още от Надя: ТикТок, беПчета

Последно променена в Понеделник, 26 Април 2021 22:18

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам