logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 17.05-23.05

Автор: Надя Брайт

Овен

Седмицата е подходяща за социални контакти от всякакъв тип. Планетите казват, че ако се огледате в по-малък диаметър околко вас, ще откриете интересни неща. Ето няколко идеи: Повече разговори на разнообразни теми с колеги или хора от вашето професионално поприще могат до доведат не само до подобряване на работния климат, но и до стартиране на нови начинания. Разходките из квартала и запознанствата със съседи могат да ви донесат различни и интересни ползи – от подобряване състоянието на квартала до завързване на нови полезни приятелства. Може да се запознаете и с повече приятели на ваши приятели. Току виж се оказало, че споделяте еднакви интереси. Или пък, че в хороскопа на някой от тези хора пише „Ще извадите голям късет в любовта“ и се окаже, че сте привлечени романтично един към друг... 

В каквато и посока да тръгнете – бъдете отворени към нови запознанства и си отваряйте очите за възможностите, които предлагат. След това ще дойде период, в който ще се свързвате и със стари позабравени приятели, но за това ще ви кажа като му дойде времето.

Ако ви е навестила някаква муза последните месеци, но не сте довършили започнатото, върнете се пак към този проект. Имате добри шансове да дадете живот на творчески проект. Особено ако е свързан с някакъв вид комуникация или онлайн присъствие – блог, ютуб канал или друг вид себеизразяване.

Телец

Ще получите много покани за събития и събирания. Въпреки че не сте точно парти пеперуда, добре е да се включите на повече места.  От една страна ще ви подейства разтоварващо. Имате желание да се поглезите с торта, шампанско и дискретен лукс. Няма нищо лошо, а и много ви отиват такива неща (и сте ги заслужили). Все пак – кой по-добре от Телеца олицетворява практичния хедонизъм?

От друга страна пък може да се окаже полезно за вас. В тези дни трябва да сте внимателни към всички възможности за работни проекти или финансови постъпления, които попадат в траекторията ви под формата на случаен разказ от нов познат или предложение от позабравен приятел.

Каквото и да правите или да сте планирали да правите – четвъртък идва като сигнал за старт на състезание! Забързайте оборотите не само за вече наличните ви задачи, но и за новите неща, които ви се иска да направите. Не съм сигурна точно с кого ще се състезавате и защо, но съм сигурна, че планетите дават знак да работите на максимални обороти.

Виждат се и финансови постъпления, но идват с доста усилия от ваша страна (не че това ви изненадва по някакъв начин). Сега е точният момент да помислите за някаква сума пари, която да спестите в следващите месеци. Ако си направите бюджет сега, шансовете след шест месеца наистина да се окажете със спестената сума в банката, са много добри. И после да не забравите да ме почерпите един сладолед, Телци :)

Близнаци

Като истински визионери сте пълни сте с големи идеи. Този път обаче ще трябва да погледнете по детайлно и се ангажирате и с по-дребните стъпки от работата. Просто иначе рискувате да си останете само с намеренията. 

Понякога се хвърляте към следващата си голяма цел, преди да сте изпълнили настоящата си докрай. Опитайте се да не го правите сега. Не за друго, а просто ако си изпълните докрай задачите, ще пожънете много повече резултати и ползи. 

Сряда е последният ден преди всички да навлезем в периода на Близнаците. Използвайте този ден, за да си направите равносметка за изминалата година. Тя като че ли не беше лоша за вас, но беше по-скоро изтощителна. Може би следствие на това, ще поискате да влезете в следващата година от живота си с по-различен подход. При всички положения енергията ви не се губи, просто се трансформира.

Не мога още да ви кажа за цялата година, но знам че от тази седмица стартира месец, в който ще се наложи да си починете ментално. Съзнанието ви има нужда да изхвърли излишното от себе си и да се пренастрои с нови сили за предстоящата година. Ако има знак, който може да извлича доброто от всяка ситуация – това сте вие. Така че - дайте си тази почивка, погрижете се за себе си и почувствайте удоволствието от пречистването.

Рак

Около сряда много ще ви се говори, а точно тогава се оказва, че повече трябва да си мълчите. Има доста сериозни шансове да кажете неща, които няма да са във ваша полза. Не забравяйте също така, че грешката при изразяването може да е в две посоки – какво казвате и на кого го казвате. Ще ви дам една практична идея – ако много искате да изречете нещо, но усещате, че е по-добре да замълчите – напишете си го някъде в телефона (и не го пращайте на никого!). След ден, два или три се върнете към написаното и вземете решение дали да види бял свят. 

Срещате известни затруднения и в преценяването на хора и ситуации. Не бързайте със заключенията тази седмица, защото Венера е влязла в дома на мечтите ви и представя нещата малко по-розови, отколкото всъщност са. Проявете търпение, скоро ще разберете какво наистина се случва около вас.

Навлизате в период, който е много подходящ за преразпределяне и преподреждане на живота ви. Скоро ще започнете чисто нова година и е добре преди това да поразгледате какво се е случило до тук. Имате ли непреживяни потиснати емоции? Помислете как да ги преработите, за да не ви тежат и занапред. Ако сте пренебрегнали нещо важно за вас напоследък – хора или пък преживявания – въведете ги отново в живота си. 

Лъв

Ако имате някакви романтични вълнения, скъпи Лъвове, в сряда имате много добра възможност да си кажете всичко, което ви е на сърце и да бъдете правилно разбрани. Венера е решила тази седмица да бъде изцяло във ваша услуга и да ви помага да се изразявате. 

От друга страна - сериозността на Сатурн, съчетана с романтичният поглед на Венера, може да ви даде началото на нещо с истински потенциал. Но може и да ви даде смелостта, необходима за прекратяване на връзка, за която се колебаете. Но ще трябва да направите собствените си честни изводи, като разберете кое е това, което ви обърква и тревожи. Чак след това ще сте готови да сложите черта. А може би не трябва да приключвате отношенията, а само да регулирате темпото на това как се развиват.

В работата имате много добри перспективи, ако се придържате към две правила. Първото е да общувате и създавате колкото се може повече контакти. Не се налага точно на вас да обяснявам защо това е полезно. Второто е да проявите търпение. Нямам предвид да бездействате, напротив – работете усилено. Просто изчаквайте наистина подходящия момент, за да направите следваща крачка.

И последно, но не по важност – в сряда ще видите много ясно път, по който да минете на следващо ниво в кариерата. Премислете го два пъти и действайте!

Дева

През тази седмица може би ще уцелите една от най-желаните си мишени. По-скоро става въпрос за нещо в работата или творчески проект. Четвъртък е особено добър ден за отбелязване на голям успех.

Това, което се иска от вас, за да постигнете тази голяма цел е, да се балансирате. Просто за малко се отървете от притеснението какво не е наред и от чувството на нервност защо нещо не се случва достатъчно бързо. Всичко е наред, вие сте прекрасни, работата ви е добра - давайте смело напред!

Освен това в този период е важно да проектирате увереност, за да може и хората около вас да са спокойни за бъдещите резултати и да дават най-доброто от себе си.

Тази седмица е още време, в което може да си позволите да мечтаете за големи неща. Важно е да “си наричате” това, което искате, за да го кодирате в бъдещите си планове. Сега, преди Меркурий да е станал ретрограден, можете сами на себе си да дадете голям тласък, ако не се страхувате да искате от бъдещето.

Няма да навреди да си поставите и малко фитнес цели. Тялото ви се нуждае от раздвижване, а умът ви копнее да се слее с физическото ви аз. Затова физически упражнения, съчетани с медитативни практики са чудесен избор за една заета и успяваща Дева.

В любовта няма да има кой знае колко големи събития. Партньорът ви още релаксира от последния ви разпален период. Просто не забравяйте да го включвате в програмата си, въпреки че сте погълнати от делови ангажименти и всичко ще бъде наред.

С едно изречение - слагате короната на успеха и тя ви отива, но не забравяйте и останалите обитатели на кралския двор!

Везни

Много ви се забавлява, мили Везни, а планетите са малко нещо санкциониращи тази седмица. И за да съм по-конкретна – искате да си флиртувате, да си играете и да не му мислите много-много. А Сатурн ви гледа и ако подведете някоя влюбена душа е готов да ви накаже кармично.

Затова не ви казвам да се ограничавате от забавления и флиртове (все пак всички се радват, ако Везните флиртуват с тях). Казвам ви само да не стигате твърде далеч, за да не трябва после да сърбате кармични попари.

Ако имате някакви съмнения по отношение на партньорство в живота ви – било то делови или интимни – в сряда имате добра възможност да се изясните. Подгответе се добре – какво наистина ви притеснява и защо, както и как да подходите към темата. Ако си свършите тази предварителна работа, може наистина да достигнете до някаква обща истина за ситуацията с човека, за когото се съмнявате. Не ви гарантирам, че истината ще ви хареса. Но ви гарантирам, че ще е по-добра от съмненията, които ви гризат. Освен това в четвъртък ще сте настроени за прошка, така че... всичко се връзва :) 

В края на седмицата съзнанието ви се отваря за пътувания във всеки смисъл на думата. Ако не можете в момента да си организирате иннтересна екскурзия – нахранете съзнанието си с книга или филм за различен свят и култура. Или пък може да запишете някакъв курс, който да обогати знанията ви в посока, която досега не сте поемали.

В общи линии – седмицата е духовно обогатяваща за вас и малко палава. Ако успеете да управлявате поривите си, даже може да излезете и цели от огъня, който палите.

Скорпион

Има нещо много дълбоко емоционално в седмицата, която ви предстои. И отново вие ще  сте в ролята на някой, който управлява емоциите си, а не ги пуска безконтролно в пространството. Има някаква важна връзка в живота ви, която искате да изясните и да подредите, без обаче да я излагате на риск от прекратяване.

Възможно е и да успеете да проведете труден разговор по темата. Само не забравяйте, че за да разберете истината за нечии чувства, все пак трябва да разкриете и своите. Ако наистина държите на тези отношения и сте се престрашили да ровите в тях – разкрийте и вашите карти малко повече този път.

Не се притеснявайте – имате помощ от Слънце в Телец и дома на партньорствата, така че по-скоро се очаква отношенията ви да са стабилни. Знам, че сега в емоционален план се чувствате като капитан на кораб в буря, но от сряда нещата се променят.

Изясняването на ситуации и пренареждането им ще е процес, който ще тече не само в личния ви живот. Звучи изморително, но вие отдавна сте подготвени за промени, просто не сте го изричали на глас, дори пред себе си. Вярвам, че скорпионската ви интуиция и умение да убеждавате (манипулирате), ще ви доведе до добри развития. 

С две думи – ще оцелеете и този път, но малко изкарайте сърцето напред, а не страстта.

Стрелец

Тази седмица (изненадващо) ще ви се прииска малко да си починете от вечното препускане на Стрелеца. И, като се приберете на спокойствие у дома и събуете обувките с горящите подметки – ще видите и партньора си с нови очи. 

Изглежда планетите са ви подготвили важни занимания за „домашния“ период, а именно – да заздравите партньорските си отношения. За съжаление – не говоря за романтични жестове, изненади и приключения. Говоря за по-дълбоки разговори и взаимно разбиране кой как се чувства във връзката и как би се чувствал по-добре. Казах „за съжаление“, защото имам представа какво би излязло от задълбочен разговор за връзката на Стрелец. Най-вероятно партньорът ви ще иска повече време с вас, а свободната ви летяща душа ще се съпротивлява. Измислете някакъв вариант, в който всички да сте доволни – например – приобщете партньора към хобитата си.

Сряда маркира последния ден на преминаване на Слънцето през практичния Телец и вашия дом на работата, здравето и грижата за себе си. Време е да влезете решително във всичко от инициативите, които сте започнали - или сте възнамерявали да започнете. Обаще моля ви – не забравяйте преди да се втурнете в новите инициативи, да приключите старите неща. 

И всъщност каква излезе тя? Седмицата уж е за почивка, а всъщност ще си работите и в личен, и в делови план... Стрелци, какво да ги правиш :)

Козирог

Тази седмица ще трябва да оставите за малко желанието да работите по-здраво от всички и да помислите как да оптимизирате работата си. Отново целта ще е да сте по-продуктивни, разбира се. Просто, ако вдигнете глава от текущите задачи, ще видите, че може да вършите повече с по-малко хамалогия. 

Ключът е „вдигането на глава“. За да успеете да постигнете това е добре да погледнете от малко по-различен ъгъл проблемите си, както и да си дадете малко почивка, за да се заредите с енергия. Например, защо не опитате да разсъждавате за това как да си преподредите работата, докато сте на фитнес или на разходка? Смяната на дейности и гледки и раздвижването на тялото ще направят добра услуга на мозъка ви. А той със сигурност ще измисли нещо много добро и работещо – все пак е мозък на Козирог.

Сега ще ви издам и друга приятна подробност от планетарната подредба за Козирога. До средата на седмицата имате много приятен аспект на романтични изненади и дори малко оглупяване. Моля ви – не изпускайте момента, със сигурност ще направите някоя влюбена във вас душа щастлива. Пък знае ли човек – може това да е освежаването на мозъка, което ви трябва.

Изобщо – очаква ви привидно спокойна, но всъщност много интересна седмица, която може да ви обърне интелектуално и емоционално с главата надолу (за ваше добро).

Водолей

Ох, Водолеи... Докато за повечето знаци седмицата е по-скоро скучна, вашият хороскоп отново трещи и свети като заря. Обаче не забравяйте, че зарята може да е много красива, но и много опасна и неуправляема. Сега ще ви разкажа по-подробно...

Тази седмица ще имате много силна творческа муза - ще искате да създавате неща. Обаче, ако не си сложите някакви очаквания или цели – може да разпилеете енергията си без особен резултат. 

По подобен начин се случват нещата и в любовта. Цялото ви същество диша и издиша любов, но не си давате много зор да я канализирате. Честно казано – не знам, дали е възможно да обясня на Водолей рисковете от неуправляемата му любовна енергия. Затова ще се опитам със сравнение. Представете си, че има един огромен язовир, пълен с вода (това е любовта ви). После си представете, че язовирът е разположен над малко китно селце (това са хората, които ви обичат и като че ли вие обичате). А сега си представете, че между огромния язовир и селцето има само една стена, от която зависи, дали селото ще се удави, дали ще живее в суша или ще му е добре. Вие сте тази стена, Водолеи. От вас зависи, дали любовта ви ще бъде благотворна или унищожителна.

Накратко – тази седмица ви се дава много, но какво вие ще вземете и ще върнете на света, стои малко под въпрос.

Риби

Аранжиране, декорираране, релокиране (и други български думи) ще са основният мотив тази седмица. Вродената ви жажда за естетика и умение да я създавате, ще ви водят особено силно тези дни. Искат ви се много генерални промени в подредбата на дома и изобщо пространствата, около вас, но не съм сигурна, дали е здравословно да действате толкова на едро. Имам предвид – дали е здравословно за портмонето ви... Но тъй като знам, че нищо няма да ви спре – поне ще ви посъветвам да си определите бюджет за харчене по творческата си мания.

Възможно е да искате не само да разкрасявате дома си, а дори да си намерите нов. Не бъдете импулсивни с това. Наистина в момента Венера ви влияе много силно, а е добре подобни радикални решения да се взимат на „трезва глава“. Изчакайте минимум тази седмица да мине.

Ще ви се иска да си затвърдите връзката с някого и за да го направите, ще трябва да проведете разговор с този човек, който да мине и през необходените трасета на вашите отношения. С две думи – труден разговор. Не се настройвайте предварително, за да може да изслушате и неговата гледна точка. Освен това не забравяйте, че инициирате такава комуникация, защото всъщност държите на този човек. Така че – подходете към ситуацията с любовта, която наистина чувствате. По един или друг начин – всичко ще бъде наред. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота.

Последно променена в Понеделник, 24 Май 2021 13:18

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам