logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 15.11- 21.11

Автор: Надя Брайт

Овен

Седмицата ви почти изцяло е посветена на мисълта за финансите и работата ви, Овни. Подредбата на планетите ви влияе по различен начин тази седмица, но все в тази посока.

Започваме със сряда, когато Марс и Уран се срещат в немного приятелски формат и ви вдъхновяват за нови идеи свързани с изкарване на пари. Подходящи са инициативи с онлайн продажби и подобни. Трябва да бъдете внимателни обаче за конфликтността на планетите в този ден. Ще искате (типично за вас) бързо и експанзивно да развиете идеята си и ще ви се струва, че околните не ви разбират и по някакъв начин ви слагат прът в колелата. Най-вероятно просто се налага да обмислите още малко, преди да избухнете.

В петък мислите ви се успокояват, защото Венера идва при Уран и го приласкава. Ще можете много по-ясно да видите ситуацията си и как да действате в името на бъдещите си планове. Знаете – не можете да накарате никой да ви сътрудничи, но можете да „съблазните“ някой за идеите си. Венера ще ви помага за това и нещата ви ще потръгнат.

Друго важно събитие в петък е мощното пълнолуние и лунно затъмнение в Телец. Денят е подходящ за поставяне не само на крактосрочни цели за печалба, но и за дългосрочни планове. Мечтайте на едро в този ден и си записвайте мечтите. Нищо чудно някои от тях да се превърнат в цели и след шест месеца да виждате вече как сте изградили поне основите на нещо голямо.

В неделя Слънцето излиза от Скорпион и влиза в Стрелец и най-вероятно ще усетите желание за пътуване, почивка и интересни преживявания далеч от дома. Не виждам защо да се противите на тези пориви :) Бъдете креативни и си организирайте интересно пътуване!

Телец

Очаква ви седмица изпълнена с разнообразни преживявания, Телци! Първо в сряда, когато Марс и Уран ще имат конфликтна среща, за вас на преден план ще излезе въпроса за баланса между „аз“ и „ние“ във връзката ви. Ще усетите нужда да заявите лично пространство и повече независимост. Това не е лошо, особено ако не го направите рязко и не оставите партньора си с объркани чувства. Обърнете се към себе си, призовете емпатичната и щедра натура на Телеца и през тези свои качества обяснете на любимия си човек от какво имате нужда. Това ще бъде здравословно и за двама ви.

В петък е твърде вероятно да постъпите по нехарактерен за вас начин и или да направите нещо извън обичайната ви рутина. Това се дължи на флирт, който Венера ще има с Уран в този ден и всъщност, ще ви се отрази много благотворно. Промяната, смяната на перспективата и раздвижването дават нова енергия и мотивация на всеки, дори и на стабилните Телци. 

Много важно за вас е пълнолунието и лунното затъмнение в Телец, което ще се случи в петък. Това влива в знака ви мощна енергия за изпълняване на плановете и за откриване на нови хоризонти. Не бъдете безразлични към нито една мисъл, която ви минава през главата в този ден. Дори от случайните ви хрумвания може да излезе нещо важно за следващите шест месеца, че и за по-дълъг период напред.

В неделя, с преминаването на Слънцето от Скорпион в Стрелец, ще дойде и проясняване къде точно се намирате в отношенията си с важен за вас човек. Приемете истината такава, каквато е (надявам се все пак да е приятна), защото да имаш ясна отправна точка е доста ценно. Това може да постави началото на бъдещи развития.

Близнаци

Очертава се здравословно забавяне на темпото за вас, Близнаци! Напоследък Марс влияеше много силно на ентусиазма, мотивацията и продуктивността ви. Доста се бяхте развихрили. Сега ви се дава знак да намерите по-балансирано темпо. 

В сряда Марс и Уран ще се срещнат по не много ласкав начин. Ако искате не само да избегнете сътресения, а и да вземете нещо добро от ситуацията – влезте в средната лента (образно казано). Не карайте бясно и не се бутайте да изпреварвате, но и не позволявайте да забавяте твърде много. Просто намерете един стабилен ход, с който да си вършите работа. Ще имате склонност да се разсейвате с маловажни дейности, така че – следете се за това и не го позволявайте.

В петък пък Венера съблазнява Уран и това ще изостри много силно вашата интуиция. Използвайте този ден за да общувате с хората, с които имате съвместни планове и проекти – може да достигнете до важни прозрения. Просто имайте предвид, че не трябва да си поставяте предварителни очаквания, защото така може много бързо да се разочаровате, а просто наблюдавайте и преценявайте обективно.

В петък се случва още едно важно астрологично събитие – пълнолуние и лунно затъменение в Телец. Това поставя началото на шест месечен период на балансиране на работното ви темпо. Вашата задача ще бъде да не прегаряте, но и да не забавяте и да не си позволявате непродуктивни периоди. Устойчивият ритъм на работа обикновено води до добри резултати, стига да имате ясни цели. Така че – набележете си какво искате да постигнете и търгнете към него със стабилни крачки.

В неделя Слънцете влиза от Скорпион в Стрелец и обръщат фокуса ви върху връзката, партньора и любовта. Ако сте обвързани – отдайте се на тези чувства, защото най-вероятно ще ви донесат много хубави преживявания през периода. За необвързаните е подходящо да се впуснат в осъзнато търсене на партньор, а не само на неангажиращи флиртове.

Рак

Предстои седмица на социализация, Раци! Първо в сряда, когато Марс и Уран се срещат (в не много приятелска среща) за вас денят ще е подходящ да се съберете с хора, с които споделяте общи интереси. Ако все още нямате планове за този ден – огледайте се около себе си или в социалните си мрежи и вижте дали някъде не се организира нещо интересно. И не говоря просто за купон или някаква сбирка, а за тематична среща за нещо, което ви вълнува. Шансът не само да прекарате добре, а и да се обогатите и може би да намерите нови приятели е много стабилен.

Тази тенденция ще продължи и в петък, когато пък Уран ще се срещне с Венера и ще имат кратък флирт. В този ден дори и да нямате планове да се съберете с хора – хората ще идват при вас! Добрата новина е, че това ще ви хареса и ще си изкарате много добре. Ако не сте планирали да излизате някъде – разтребете дома си, възможно е на вратата ви да почукат усмихнати гости.

Другото важно събите в петък – пълнолуние с лунно затъмнение в Телец, за вас носи тенденция на работа в екип, особено в сферата на иновациите и технологиите. Тоест – отново ще сте в компании и ще се събирате с хора по признак на интереси. Просто този път в името на работата и целите си. Пълнолунието носи влияние за следващите шест месеца, така че не си мислете, че говорим само за моментни неща. По-добре в петък се замислете къде може да намерите най-добрия кръг от съмишленици, с които да вървите напред.

В неделя Слънцето излиза от Скорпион и влиза в Стрелец и на вас ви се отваря желание за купони и да си угаждате в следващите 4 седмици. Мисля, че това си е много добре... Заслужили сте да се радвате на весел живот. И то точно преди да влезем в периода на повсеместните празници, който за много хора е малко изтощителен. Единственото предупреждение, което мога да отправя към Раците купонджии, е да внимават с вредните храни. Всичко друго е топ!

Лъв

Положението е „Лъвът се готви за скок“, скъпи Лъвове! Първо, заради Уран ще усетите едно леко забавяне на ритъма и несигурност какво всъщност ви се прави. Още в сряда, когато Марс се противопоставя на Уран, няма да е много ясно, дали искате да си седите по пижама вкъщи или да работите. Най-дразнещото е, че може да искате и двете едновременно. Това ще ви държи до петък включително. Тогава пък Венера ще има среща с Уран, но това няма да ви подобри баланса. Даже напротив – май ще наклони везните към седенето по пижама. Не знам какво да ви кажа... Струва ми се, че ще е по-добре вместо да се терзаете, да си дадете 2-3 дни почивка. Едва ли това ще се отрази фатално на задачите. А и ако нещо не става – да го напъваме да се получи е по-скоро хабене на излишна енергия.

Сигурна съм, че ако видите какво ви готви пълнолунието и лунното затъмнение в Телец в петък, ще се съгласите с мен, че няма да ви навреди да си починете два-три дни преди това. Пълнолунието сега ще ви донесе шест месечно влияние на засилване на амбициите, мощна мотивация за работа и много енергия за целите ви. През този период ще се наместват ситуации, в които нещо ви е липсвало и като цяло – късметът ще бъде на ваша страна. Възползвайте се от това и се насочете към задачите, които ви носят истинско удовлетворение, а не към нещата, които сте си наложили, че „трябва да се свършат“.

В неделя Слънцето излиза от Скорпион и влиза в Стрелец, а пък вие влизате в една своя много естествена роля – на душата на компанията и най-привлекателния човек в района. Флиртове, купони, забавления – в следващите 4 седмици никак няма да ви уморява този режим. А ако сте обвързани пък, може да се окаже, че сте напът да предприемете следваща стъпа във връзката с партньора си.

Дева

Седмицата е вълнуваща за вас, Деви! Започвам от сряда, когато една среща между Марс и Уран може да провокира вашите духовни търсения, да изостри интуицията ви и да ви донесе неочаквани мисли и прозрения. Може да пробвате нещо любопитно в този ден – пуснете си първата песен, която ви хрумне и си запишете фразата от нея, която ви е впечатлила най-много. Или пък отворете някоя книга напосоки, вижте кое изречение ще ви хване окото и си запишете него. Проверете какво сте си записали след седмица – може да се окаже знак :)

В сряда за вас се случва нещо много важно под влиянието на новолунието и лунното затъмнение в Телец. Това е началото на шестмесечен период, в който да изпълните целите си, дори и тези, по които все още не сте започнали да работите. Ако имате проект, който просто чака да бъде завършен – дайте газ. Ако смятате, че за някое ваше начинание ще ви трябва повече подкрепа – било то от шефове или пък да го направите публично – това е подходящият период. Изобщо – имайте предвид, че Луната ще се опитва да разчиства и осветява пътя ви в следващите месеци и се възползвайте максимално от това влияние. Имате благословията ѝ и за пътувания, които ви се е искало да осъществите, но не сте го направили досега.

Петък е подходящ ден да се отдадете на забавления в леглото, защото Венера и Уран се съюзяват да ви дадата енергия именно за това. Надявам се да имате партньор или бързо да си намeрите такъв, защото този шанс не е за изпускане.

В неделя Слънцето излиза от Скорпион и влиза в Стрелец и това ви дава четиири седмици за да балансирате ежедневието си и да си отпочинете. Имате нужда от това време, за да се заредите с нови сили и творческа енергия. Използвайте го – бъдете релаксираната Дева.

Везни

Седмицата е много хубава за вашия знак, защото ви носи влияния за любов и за изпъкване сред другите, Везни.

Първо обаче трябва добре да си поставите нещата. В сряда Уран и Марс се срещат и е много важно да бъдете внимателни в заявяването на интерес към обекта на чувствата или привличането ви. Едновременно имате добри аспекти, да се заявите, но и не трябва да се втурвате стремглаво. Мисля, че това няма да е проблем за знак като вашия, който умее да флиртува изискано и да внася романтика дори в дребните жестове. 

Ако си изиграете добре картите в сряда, в петък, когато Венера ще се завърти в танц с Уран, е твърде възможно да бъдете възнаградени. Може би нещата няма да се получат напълно и докрай в този ден, но ще получите достатъчно знаци, които да задоволят романтичните ви трептения. Което пък ни води до следващото (и най-силно) влияние в любовния ви живот – пълнолунието в Телец. То ще се случи в петък, както и лунно затъмнение. Това ще сложи начало на шест месечно благотворно влияние върху вашата зона на романтика и еротика. Ако вече имате партньор – периодът ще е много вълнуващ и за двама ви. Възможно е да се преоткриете и да освежите връзката си по здравословен начин, който да ви направи по-устойчиви в бъдеще.

Необвързаните имат шансове да намерят някой, с когото да си допадат не само във физически, но и в духовен план. Знам, че последното за вас е много важно, така че използвайте влиянието на Луната. Отваряйте си добре очите и сърцето, за да видите подходящия човек и да го привлечете.

В неделя Слънцето излиза от Скорпион и влиза в Стрелец и за вас ще започнат четири седмици на социализация и изяви като душата на компанията или пък директно под светлините на прожектора. Вашият свързващ знак ще бъде в апогея си и от всичко това може да излезете по-богати на нови приятелства и преживявания.

Скорпион

Уау, каква седмица само, Скорипиони! Виждат се направо чудесни перспективи, но нека първо започнем с едно леко предизвикателство. В сряда, когато Марс и Уран се срещат, сте поставени на изпитание да прецените точно колко време за себе си е здравословно да извоювате във връзката си. Специално за вашия знак мисленето трябва да е в посока, да не се изолирате прекалено много. Поговорете с партньора си, чуйте как се чувства и обмислете също вашите нужди и желания. Целта е постигане на баланс, в който да се усещате комфортно, но и да давате достатъчно за връзката си.

Ако се справите с това, в петък ви очаква приятно възнаграждение. Отново Уран, но този път в танц с Венера, ви носи влияние за спонтанност, споделени забавления и в общи линии – преживяването на хубавите страни на това да си във връзка. И това е само една лека подготовка за друго по-важно и по-влиятелно събитие, което ще се случи в петък. Пълнолунието и лунното затъмнение в Телец, които ни очакват в този ден, носят за вас дългосрочни и положителни развития в любовен план. Немалко Скорпиони ще поставят годежни пръстени на своята ръка или тази на партньора, немалко ще решат, че искат бебе. Тези с по-дългосрочните връзки също няма да бъдат подминати – просто ще направят важни крачки с партньора си, които отговарят на етапа, на който са.

За необвързаните периодът ще е много добър за намиране на сериозен партньор. Оглеждайте се  бъдете активни в търсенето.

В неделя Слънцето излиза от вашия знак, влиза в Стрелец и се готви да ви посипе с благодат в следващите 4 седмици. Работата ви определено ще дава резултат. Препоръчително е, ако имате добри и неосъществени досега идеи за бизнес, да се заемете с тях. Имате добри аспекти за пари, не ги изпускайте!

Стрелец

Много хубави неща се виждат на хоризонта, Стрелци! Обаче първо ще започнем с едно леко предизвикателство в сряда, за да можем да продължим начисто след това. В този ден Марс и Уран се срещат в по-скоро конфликтна среща и на вас това ще ви се отрази по подобен начин. Ще имате проблем с хора,  които се опитват да прекрачат границите ви и да обтягат търпението ви. Не се ядосвайте излишно, това е просто Марс... Вашата цел в този ден трябва да бъде да не се разсейвате с излишни пререкания и да си гледате вашата работа. Ако се справите с това, петък ще ви донесе награда.

В петък Венера успокоява Уран и ако не сте влезли в конфликти, ще имате възможност да отметнете много задачи. Просто възможностите ви за мултитаскинг ще са много повишени и ще сте много доволни от себе си.

Друго прекрасно влияние в работен план ще се случи отново в петък. Тогава има пълнолуние и слънчево затъмнение в Телец. Това ще активира продуктивността ви почти двойно за следващите шест месеца. Периодът е добър както за затваряне и обиране на плодовете от вече започнати проекти, така и за стартиране на нови. Не се ограничавайте в целеполаганете – мислете на едро. Само не забравяйте, че имате склонност да пренебрегвате детайлите, а това никога не остава ненаказано. В общи линии – ползвайте максимално енергията си, но не оставяйте да ви опиянява, а бъдете последователни и старателни.

В неделя Слънцето се мести от Скорпион в Стрелец и с месеца на рождените ви дни идва и месец на публични изяви за вас. Не пестете чара си – изявявайте се сред хора и ползвайте влиянието си, за да помагате на проектите си.

Козирог

Седмицата ще е много добра за вас, Козирози и ще постави началото на чудесни развития. Само първо трябва да преминете успешно през сряда. В този ден Уран и Марс имат конфликт и вие ще го усетите с една лека тревожност. Изведнъж ще ви стане много важно какво мислят другите, дали се представяте в добра светлина и как всъщност трябва да се държите, за да ви разбират и подкрепят. По принцип такива мисли не са вредни, ако се отървете от лекото чувство на драматизъм и от свръх критичността. Гледайте по-скоро спокойно на темата и може да откриете важни неща. А може и нищо да не откриете, но поне положете усилия да не се напрягате.

В петък Уран ще се успокои от присъствието на Венера и в главата ви ще се заселят доста по-приятни мисли. Ще ви се прииска да се поглезите и честно казано – защо пък не? Нали Веенра е за това? Да ни покзва хубавите страни на живота. Подарете си някоя СПА процедура или пък излезте с любимия си на романтична вечеря. Дайте релакс на душата и тялото си – заслужавате го.

В петък се случва още нещо важно – има пълнолуние и лунно затъмнение в Телец. Това за вас означава, че в следващите шест месеца ще бъдете особено креативни, ще можете да привличате славата и ще искате да се отдадете на романтика. Не знам за вас, но на мен ми звучи много добре! Фазите на Луната обикновено са свързани с целите ни и сега периодът ще е добър да приключите проекти, по които работите, за да оберете плодовете на труда си и да отворите място за нови.

В неделя Слънцето излиза от Скорпион и влиза в Стрелец и през следващите четири седмици вие ще сте стабилни, отпочинали и щастливи Козирози (стига да ползвате влиянието и да не чакате да се случи от самосебе си, разбира се).

Водолей

Време за успокоение и съзидание, Водолеи. Но първо – време за малко избухване. И по-точно – в сряда, когато Марс и Уран влизат в конфликт и вие просто не можете да се въздържите да взривите някаква ситуация, която е в застой. Най-вероятно това ще се случи в работата ви и и ще има еквивалент на експлозия. Но... резултатите ще са позитивни, а жертвите – малко. Най-важното в цялата работа с експлозиите е, когато ги правите, да внимавате да не изгорите вие самите.

И след това силно начало, за късмет, ще дойде време на успокояване. Венера ще приласкае Уран в петък и вие ще се вмъкнете в удобната си пижама, меките си чехли и кротко ще си пиете чая вкъщи. Както само Водолей може да е невинен, след като е разклатил света на няколко човека (за добро).

В петък се случва и друго важно събитие – пълнолуние и лунно затъмнение в Телец. Настъпва шестмесечен период, в който ще сте фокусирани над семейството, дома и поколенията. Свързването с тях ще ви донесе душевен мир, от който се нуждаете, за да се развивате. Семейството ви също ще го оцени. Заздравяването на тези връзки ще ви накара да се чувствате по-стабилни и да стъпвате по-уверено по земята.

В неделя Слънцето излиза от Скорпион и влиза в Стрелец и в следващите четири седмици е най-добре да не лишавате никой от чара си. Излизайте, социализирайте се, забавлявайте се. Общуването с хора по този начин ще отвори нови хоризонти пред вас.

Риби

Седмицата започва малко объркващо по отношение на комуникацията ви, но не се притеснявайте, Риби – предстоят ви много хубави неща! На първо време ще имате някои ситуации, в които ще се чудите „Защо казах това, за Бога?!“. Най-вероятно, подвластни на чара ви, околните ще ви прощават тези моменти. Понякога може да изглежда, че не присъствате духом там, където сте физически. Истината е, че сте се отдали на прекалено обмисляне на различни проблеми и рискувате наистина да загубите пряка връзка с действителността. Уран ви играе този номер и срещата му с Марс в сряда. Просто вашата обмисляща натура става малко тревожна и така се завъртат нещата.

За щастие, в петък Венера съблазнява Уран и успокоява ситуацията. Вие отново блестите като върха на иглата – точни, привлекателни и малко опасни. Не е нужно да ви казвам, че този ден е много подходящ да излезете сред обществото и да пръснете от чара си, нали?

В петък се случва още нещо важно – пълнолуние и лунно затъмнение в Телец. В следващите шест месеца се пригответе силната ви страна да са комуникацията и социализацията. И не само се пригответе да е така, а ползвайте това влияние. Популяризирайте работата и талантите си сред хората, изявявайте се, изпращайте послания. Думите ви ще бъдат чувани – от вас зависи какво и на кого ще искате да кажете. Както и какъв резултат търсите. Дейсности свързани с публикуване, интернет и социални мрежи, както и телевизионни изяви имат „Да“ от Луната.

В неделя Слънцето влиза от Скорпион в Стрелец и в следващите четири месеца силно ще покровителства професионалната ви зона. Успехите ви чакат, просто трябва да натиснете педала в тази посока. Презентирайте работата си, гонете активно резултатите от нея. Ще имате успех и в създаването на полезни контакти. Човек никога не знае, дали усмихнатият непознат в магазина, не е изпълнителният директор, който имате нужда да познавате. Така че – обръщайте внимание на всеки, който преминава през живота ви в този период.

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Надя можете да разгледате на живо във Варна, където ще представи романа си "Миша" на 17.11. 

Ето и линк за събитието

Последно променена в Понеделник, 22 Ноември 2021 08:52

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам