logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 06.09-12.09

Автор: Надя Брайт

Овен

Още в понеделник се случват две планетарни срещи и едно новолуние, които задават тона за цялата ви седмица (че и по-напред), Овни. Между другото – имам и нещо приятно за петък, но четете по ред. 

Първо – новолунието в Дева на 6 септември се отразява позитивно на кариерното ви развитие в следващите шест месеца. Дева е знак на прецизния труд, така че това ще е пътят към успеха ви. 

Освен това, в понеделник повелителят ви Марс се среща с трансформаторът Плутон във вашия дом на кариерно развитие. Седмицата е много добра да натиснете газта на работните си проекти до край. В най-добрия случай енергията ви ще зарази колегите и в рамките на няколко дни ще постигнете резултати, които не сте си представяли, че са възможни. В най-лошия – ще ви писне да чакате другите да се наканят и ще свършите и тяхната работа. Не ви е за първи път, а и я вършите добре. Доколко обаче това е правилно, оставям на вас да прецените.

Седмицата е подходяща и за нови начинания, за заход към повишение или за намиране на нова работа, ако търсите такава. 

Марс ще ви зареди с огромна енергия и тя няма да касае само работните ви неща. Ще препускате през планове и задачи с ентусиазъм и... възможно е малко да неглижирате здравето си. Марс, макар и да подтиква към геройства, не е много добре настроен към пренебрегването на физическата сила. Затова – бъдете разумни и се грижете за това с какво се храните и колко се движите.

Интересното е, че в петък Венера се намества в Скорпион и вашия дом на интимните връзки. Превеждам: планетата на любовта влиза в (може би) най-сексуалния знак и се паркира в зоната ви на любов и секс. Ще бъде много горещо във и около вас. Надявам се, да не губите време, а да си създадете много цветисти спомени, Овни!

Телец

От понеделник започвате да усещате влиянието на новолунието в Дева и ще ви държи около шест месеца. Няма да ви лъжа – ще бъде доста предизвикателно за вас по отношение на харченето на пари. В Телците живее една разточителна душа, която обича и цени лукса и хубавите неща. Това, което обикновено ви спира да се разгърнете в пилеенето на пари, е присъщата за зодията ви прагматичност. Именно заради баланса между тези две характеристики обикновено Телците успяват да построят около себе си обстановка на устойчиво качество и класическа красота. Сега новолунието ви подтиква повече от всякога към луксозните стоки, а на това отгоре Марс и Плутон замъгляват преценката ви. Бъдете особено внимателни, когато правите по-скъпи покупки. Не заглушавайте вътрешния си глас и обмисляйте сериозно, както винаги досега.

Хубавото влияние на новолунието е, че ви дава видимост и гласност. Ако има нещо, което искате другите да чуят или видят – периодът е добър, да се покажете. Не се свенете да използвате всичките си канали за комуникация, за да натрупате популярност. Сигурна съм, че има много хора, които ще се радват да научат повече за вас, работата и талантите ви.

В понеделник имате и добри аспекти за кариерно развитие. Не са изключени предложение за нова работа или повишение. Само едно предупреждение от мен – внимавайте какъв обем от задачи носи това ново развитие и как бихте могли да ги преразпределите. Обикновено вие тихо се натоварвате с повече, отколкото е здравословно и даже си го изработвате. Просто този път се постарайте да не пренебрегвате себе си.

От петък до 7 октомври влизате под влияние на Венера в Скорпион в дома ви на партньорствата. Периодът е подходящ да се отдадете на съвместни дейности с любимия, както и да изгладите противоречия.

Близнаци

Новолунието в Дева ви вдъхновява да „гнездите“, Близнаци. Започващо от понеделник в следващите шест месеца ще бъдете много привлечени от темата за дома, семейството, уюта и всичко, което те носят. Сигурно ще си подредите собствената хюга, така че да се чувствате напълно комфортно там, където се прибирате вечер. Направо да завиди човек на домашните ви.

Периодът е добър и за тези, които обмислят преместване на ново място. Оглеждайте се и се ослушвайте внимателно. Може да се изненадате от чудесна възможност за жилище на ново място.

Желанието ви за уют няма да се изчерпва само с материалната подредба около вас. Ще имате нужда от свързване с близките ви. Възможно е да почувствате потребност от подобряване и задълбочаване на контакта с роднина от женски пол – майка или сестра например. Не бягайте от този порив, обикновено тези преживявания ни обогатяват.

С приятели и познати също ще сте по-благосклонни. Може да ви се прииска да заровите стари томахавки. Това са хубави неща, стига да не забравяте своите интереси и да преценявате добре хората срещу себе си.

Ако има Близнаци, които таят романтични чувства към някого, в понеделник получавате добър шанс да ги изразите. Любовната Венера ще работи в екип с късметлията Юпитер и едва ли има по-подходящ момент да разкриете чувствата си на този, по когото сте увлечени. Не мога да ви гарантирам положителен отоговор, но поне мога да видя благоприятна възможност за такъв разговор. Каквото и да излезе – поне вече ще сте наясно в каква посока да продължите в живота си.

От петък до 7 октомври Венера ще настоява да се грижите добре за себе си. Не подминавайте този знак, защото може да е само от полза за вас да сте в топ форма, Близнаци!

Рак

Седмицата се очертава много добра за колаборации и екипна работа още от самото ѝ начало, Раци! Новолунието в Дева ви влияе така и най-добре е да го ползвате в своя полза. В понеделник би било полезно да се замислите какви са начинанията над които искате да работите и кой от познатите ви би бил подходящ партньор за тях. Може дори да не става дума за нещата, с които сте се занимавали досега, а за някоя чисто нова идея. Също – не се свенете да популяризирате идеите си навсякъде – имате зелена светлина от планетите да го направите. 

Разбира се, чувствителната Рачешка душа не може (а и не трябва) да се задоволява само с работни партньорства. Периодът е хубав да заздравите приятелства или пък да положите основите на нови. Нали знаете как понякога спонтанно се сещате за някого? Когато се случи, не пропускайте тези моменти, а напишете поне едно съобщение на човека, за да разберете как е. Вниманието ще ви се върне. Колкото и да е уютна черупката ви, в нея тупти сърце, което оценява истинските приятелски разговори и те ви зареждат.

До тази седмица Венера имаше влияние над себерефлексията на Раците и ги фокусираше върху самите тях и вътрешния им свят. От този петък до 7 октомври планетата на любовта влиза в Скорпион и във вашия дом на... внимание... страстта. Независимо, дали сте обвързани или не – аурата ви затрептява на вълна флирт, страст, забавления и емоции. 

На обвързаните няма да казвам нищо, а само ще завидя на партньорите им. За необвързаните съветът ми е да не се вкопчват по Рачешки в обект на чувствата им, който не отговаря на тях (или поне не както ви се иска). Времето е такова, че рибата ще бърза към мрежите ви, вие просто ги хвърляйте редовно.

Лъв

Започваме с добри новини за банковата ви сметка, Лъвове! При това – още от понеделник. Новолунието в Дева дава старт на много добро шестмесечно влияние върху приходите ви от работа. За вас парите никога не са били достатъчно мерило за успех в кариерата. Вие имате нужда да усещате смисъл за вас и признание от околните. Обаче и пари обичате, нека да сме честни. Затова – не губете време в размисли за останалите аспекти, а на този етап се съсредоточете върху възвращаемостта.

Разбира се, Вселената не се готви просто да ви посипе с пари. Обаче ще е достатъчно благосклонна да възнагради труда ви. От вас зависи колко и какъв труд ще положите и според това може да настроите очакванията си. 

Искам да сложа тук и една важна бележка. Не е задължително възможностите за печалба да се крият във ваш проект. Може да се окаже, че ще е по-доходоносно, ако се включите в нечие чуждо начинание и осребрите приноса си. Огледайте се добре.

При всички положения няма да минете без професионални съвети на консултанти в различни области – юристи, счетоводители или просто ментори. Все пак тук говорим за големи потенциални печалби, не може да тръгвате „невъоръжени“.

Ако имате желание да се себеизразявате или да разкажете повече за нещата, които правите – отново имате благословията на планетите. И какво по-хубаво за един Лъв от това да изреве като скочи, нали?

Другото интересно събитие за Лъвовете тази седмица ще се случи в петък и ще ви държи до 7 октомври. Венера влиза в Скорпион и във вашата зона на дом и уют. Креативността и енергията ви ще се насочат към подреждане и освежаване на дома, така че да говори директно със сърцето ви, когато се приберете. Знаете, че най-хубавите усещания вкъщи не идват от материалната подредба, така че се погрижете да приобщите и близките си в създаването на уют. Със сигурност ще чувствате душата си по-пълна така.

Дева

Честита Нова Година, Деви! Новолунието във вашия знак в понеделник е вашият персонален рестарт. Сега е моментът да се превърнете във всичко, което искате да бъдете и да покажете на света. Може би отдавна работите над себе си и реализацията си. Времето да ни се разкриете е дошло. 6 септември е ден, в който да начертаете план за себе си и да прожектирате в съзнанието си образа, в който искате да се изявявате занапред.

Още едно добро влияние за манифестиране в понеделник, е срещата на страстния Марс с трансоформиращия Плутон. Огънят във вас може да излезе на повърхността и да запали... ами каквото вие поискате да запали. Просто си е вашето време да бъдете абсолютно себе си, без скрупули и извинения.

Имате и интересно влияние по отношение на парите. Някакъв вид дзен ще ви носят добре обмислените покупки. Имам предвид скъпи покупки. Висша проява на естетиката на Девата е да придобие нещо луксозно, но в същото време неекстравагантно и не неоправдано скъпо. Опитайте се да намерите възможност да зарадвате сетивата си с нещо ново. Между другото – инвестиция в някакъв вид образование и подобряване на уменията е много подходяща след новолунието в понеделник.

В петък Венера влиза в Скорпион и вашия дом на комуникацията. Периодът е до 7 октомври и е много добър да пратите посланията си точно така, както вие искате. Ще срещнете разбиране и ще намерите съмишленици.

Също така, времето до 7 октомври е много подходящо както за всякакви артистични изяви, така и за първи опити в публичното говорене. Определено имате какво да покажете и дадете на света, Деви. За вас също ще е чудесно изживяване да разкриете талантите си и да чуете аплодисменти (в пряк и преносен смисъл). 

Везни

Малко забавете темпото, Везни. Новолунието в Дева в понеделник изгрява във вашия мистичен дванадесети дом и ви праща дълбоко в духовния ви свят (където ви е доста уютно, всъщност). Ще имате нужда от себерефлексия и размисъл. Вглеждането в сянката не е по силите на всеки, но вашият знак го умее. При вас по-скоро е трудно да излезете от този процес, отколкото да влезете в него.

Дванадесетият дом, освен че е свързан с израстване през болка - преживяване на травми и загуби, е свързан и с изцеление, затваряне на стари рани и съответно – ново начало. Работата със сянката често е катализатор на творчески процеси и изграждане.

Седмицата е добра да помислите къде влагате енергията и времето си и дали не ги пилеете излишно. Говоря за начинания и хора. Представителите на вашия общителен знак трудно могат да си представят да откажат подкрепата си на някого. Обаче има ситуации, в които наистина трябва да помислите първо за себе си.

В понеделник Венера се заиграва с хазартния Юпитер и това ви подтиква да рискувате в любовта. Тези, които не са в сериозна връзка ще имат желание (а и възможност) да се впуснат в нови преживявания. Възможно е това да размести картата на личния ви живот. Разчитам на вашата дипломатичност да минимизирате щетите, ако се наложи да скъсате с някого.

В петък отново повелителката ви Венера ще изиграе роля. Любовната планета влиза в Скорпион и вашия дом на финанси, сигурност и практичен лукс и ще стои там до 7 октомври. Влиянието ѝ няма да се ограничи само до темата с парите. Сетивата ви ще се отворят за хубавото, което светът предлага. Давайте си време да помиришете розите и да усетите добрата енергия, Везни!

Скорпион

Още от понеделник усещате силно желание за социализация, купони, излизания или просто срещи с приятели и нови хора. Това се дължи на новолунието в Дева, което изгрява във вашия дом на общности и технологии. Имате много добри аспекти да се свързвате и да контактувате не само на живо, а и с всякакви технологични средства. 

Също – ще имате успех, ако излъскате виртуалния си имидж и се покажете във възможно най-добра светлина в социалните мрежи. Особено сега, когато харизмата ви е сякаш на стероиди. 

Марс и Плутон също играят роля в социализирането ви. Първият е смел и склонен на рискове, а вторият обича промяната. Следователно – очаква се да направите много нови запознанства, за които вие ще сте направили първата крачка. Чудесно – все пак човек не знае от кой храст ще изскочи заек. А какъв точно заек търсите – това само вие си знаете.

Още едно интересно събитие е, че любовната Венера и късметлията Юпитер се заиграват в свой танц. Резултатът за вас е, че ставате по-емоционални и сте склонни за малко да свалите доспехите на Скорпиона, който винаги се справя сам. Също – ще проявявате емпатия и може би в понеделник и два-три дни след него, ще помогнете на някои от приятелите ви да си излеят душата. Това никак не е малко и не е наложително да се сдържате, ако и вие имате нужда от същото.

В петък Венера влиза в Скорпион и вашия първи дом – домът на себеизразяването във всичките му форми. Венера ще бъде там до 7 октомври и за вас ще е време за червен килим. Отидете навсякъде, където искате да се представите – ще ви запомнят. При това - с добро. В любовта ще можете да постигате каквото искате и се надявам, наистина се надявам да не искате неща, от които после ще има много разбити сърца... 

Стрелец

Кариерата излиза на първи план за вас с новолунието в Дева на 6-ти септември. И не само, че новолунието ще ви помага в работата, а и Марс и Плутон се срещат в понеделник и правят този ден особено добър за Стрелците да спечелят пари. Огледайте се добре за възможности около вас.

И докато срещата на Марс и Плутон ще има ефект за максимум три дни, новолунието се отразява в период от шест месеца напред. Шест месеца не е малко, ако си поставите цели и действате по тях.  По въпроса с действането е важно да уточня, че новолунието е не в кой да е знак, а в Дева. Това означава, че ще се иска прецизна и последователна работа, за да видите резултат. И не само работа, а и планиране. Знам, че не го обичате, но така се учим – като се предизвикваме с трудни задачи. Няма да минете без това, така че – стягайте се. Може дори да се запишете на курсове или пък да наемете коуч или учител, за да подобрите уменията си.

Друго интересно, което ще се случи е, че Венера и Юпитер се срещат в понеделник във вашия дом на колаборациите и съвместните начинания. Значи може да използвате деня за да набележите потенциални партньори, съмишленици и колеги, които да привлечете в инициативите си.

В петък Венера влиза в Скорпион и дома ви на интроспекцията и мистиката. Ще бъде там до 7 октомври и няма да влияе много добре на аналитичната ви мисъл. Поради това, а и защото ще бъдете обзети от оптимизъм, се налага да бъдете внимателни, когато се доверявате на някого. Също, този период е подходящ за приключване на дела или отношения, които не са ви на сърце, но ги търпите по една или друга причина.

Козирог

Предстои ви седмица, в която много истини ще бъдат казани или чути от вас, Козирози. Това се дължи на новолунието в Дева, което изгрява във вашия дом на автентичността. Новолунието е в един ден, но ефектът му се разгръща в рамките на шест месеца до следващото новолуние в този знак. Тенденциите за този период са задълбочаване на знанията по теми, които ви вълнуват и отказ от занимания или отношения, в които не сте напълно себе си и се налага да се преструвате. Това новолуние може да се окаже ваша лична революция, с която да се поставите там, където искате да бъдете. Рискът, който периода носи, е от прекомерно натоварване с работа. Затова - бъдете грижовни към себе си и не се вкарвайте в изтощителен режим.

В понеделник имате още едно влияние – среща между Марс и Плутон. Ако се чувствате в застой в някоя сфера на живота си, това астрологично събитие може да ви даде нужния тласък, да направите стъпка в някаква посока и да раздвижите събитията. 

Ефектът от това може да се подсили от други две планети, които се срещат – Венера и Юпитер. Първата е планета на изобилието и се движи в зоната на кариерата ви. Втората е планета на късмета и се движи ретроградно през финансите ви. Сега, когато се срещнат, може да ви насочат вниманието към стари възможности за печелене на пари, на които не сте обърнали внимание до сега.

През уикенда ви предлагам да си дадете малко почивка и да се позабавлявате. Венера излиза от дома на работата ви и влиза с танцова стъпка в единадесетия ви дом - на технологии и социализация. От сега до 7 октомври ще събирате и обединявате различни групи от хора и ще се забавлявате с тях. Ако сте обвързани – по-добре е да не се вторачвате в подробности от връзката си в този период, а просто да ѝ се наслаждавате. За необвързаните – обърнете внимание на технологичните канали за запознанства.

Водолей

В понеделник като че ли няма да имате друг избор, освен да се предадете на чувствата си. Освен, че новолунието в Дева изгрява в дома на интимните ви връзки, Марс и Плутон се срещат в отваряща сърцето ви комбинация. За обвързаните Водолеи ще е добре, ако намерят някакви общи занимания с половинката си, в които да развиват потенциала си и да се забавлявате едновременно. Също, добре е да погледнете общия си бюджет и заедно да оптимизирате някои от разходите си. 

За необвързаните Водолеи настъпва време, в което много ясно ще си изясняте какво искате от потенциалния си партньор и с какво не бихте направили компромис. Добре е, след като си го изясните, да се придържате към критериите си. Защото често Водолеите сте склонни на компромиси с хората около вас и след това сами плащате цената за това. 

Вдъхновението ще ви навести в понеделник, когато изобилната Венера се среща с веселия Юпитер. Вие сте родени визионери, а в този ден като че ли мисълта ви може да полети неочаквано далеч. Това може да ви послужи не само за работните ситуации в живота ви, а и за неща, които ви вълнуват в личния ви живот. Като почнем от хобита и стигнем до връзките ви и как да ги разнообразите.

Креативната Венера влиза в Скорпион и вашия дом на кариерата този петък и ще постои там до 7 октомври. Това е период, в който можете да постигате професионалните си цели, стига да пазите фокуса си. Не позволявайте на нищо да ви разсейва. Дори и на самата ви романтична душа, на която понякога просто ѝ се иска свобода, а не работа. Венера ще ви помогне да привлечете правилните хора към екипа си. На вас остава само да се пазите от тези, които обичат да се ползват от чуждия успех, без да са допринесли особено за него. 

Риби

Ситуацията е „плюс един“, Риби. В понеделник новолунието в Дева изгрява във вашия дом на партньорствата и в следващите шест месеца тази тема ще е една от първите ви по приоритетност. Обвързаните ще задълбочат отношенията си, някои може би ще преминат на следващо ниво – годеж, брак и пр. Необвързаните имат добри шансове да срещнат специален за сърцето си човек в този период. 

Ефектът на новолунието ще бъде подсилен в понеделник от страстния Марс и трансформиращия Плутон. Двете планети се срещат и задълбочават желанието ви да се свържете с партньора си на всички житейски нива. В следващите две седмици можете да планирате заедно нови развития за връзката ви. Само леко ще напомня, че свързването няма как да се случи, ако не се разкриете пред човека, с когото сте във връзка и не му дадете шанс да види и усети автентичните ви емоции.

В понеделник под влияние на срещата между Венера и спонтанния Юпитер може да се окаже, че ще изречете нещо, което държите в себе си от известно време и ви тежи. Не мога да гарантирам какъв ще е цялостният ефект от това, но със сигурност на вас ще ви олекне. Другите са свободни да се спасяват...

В професионален план през тази седмица може да срещнете някой, който да се окаже липсващото парче на пъзела за нещо, което искате да осъществите. 

От петък до 7 октомври Венера ще е в Скорпион и ще ви повлияе освобождаващо в личния живот и любовта. Ще се забавлявате с флиртове и ще имате желание да скачате в нови запознанства без предпазна мрежа. Необвързаните ще прекарат доста време в оглеждане на потенциалните партньори, срещи и други такива „невинни“ забавления. Обвързаните ще се освободят от задръжки в отношенията си с партньора и ще му кажат всичко, което им е на сърце. Шансовете това да заздрави любовта ви не са никак малки, Риби. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :)

На снимката горе - Надя бърза да напише хороскопа.

Последно променена в Понеделник, 13 Септември 2021 09:20

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам