logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 05.04-11.04

Автор: Надя Брайт

Скъпи зодиакални знаци, предстои ни седмица на илюзии и мечтания. Което значи да премислятe по два пъти всичко, което видите да хвърчи (защото не всичкото ще се яде). Чудесно време да се взимат решения за управление на държавата и коалиции, нали?* Направо не ми се мисли... Но останете с мен, за да разберете какво чака всеки един от вас!

Овен

Малко ще е трудно за вас, Овнета мили. Ще има хора, които искат да ви заблудят. Или такива, които макар и без зла умисъл, ви говорят неясно. Всички тези мъгли и оптични излюзии ще ви объркат комуникацията. Защото как да се шибнете директно в стената, ако не може да я видите ясно?

Връзките ще се поразклатят малко. Може да се окаже, че хора, на които сте разчитали са по-различни от това, за което сте ги смятали, например. Ако се случи нещо такова - спокойно изчакайте да отмине тази седмица. Нека мисълта да отлежи, а Нептун да се оттегли от хоризонта и да спре да създава илюзии. Когато това стане, ще можете съвсем спокойно да обмислите най-доброто наказание за шушумигата.

Изобщо – седмицата се люлее под копитата ви като малка лодка в бурно море. За малко си въобразете, че сте Телци и застанете на едно място, без да правите резки движения. 

За компенсация – в неделя ще ви огрее личната Овнешка нова луна. Това е ултимативното начало на постигането на целите за вас. Напишете си на лист какво искате да ви се случи в следващите 6 месеца, наречете си го и действайте! А, ако сте мъдри, колко сте и силни – ще ме послушате – на листа напишете неща, които идват от сърцето, а не от амбициозния ви ум.

Телец

За да ви е по-спокойно – не обръщайте внимание на другите. Повечето хора няма да могат да отговорят на очакванията ви или да си изпълнят обещанията. Просто е такъв периодът (а и някои хора за нищо не стават, но това е друга тема). Затова – не очаквайте нищо и няма да бъдете разочаровани.

Времето е добро да забучите поглед в собствената си леха от задачи и да я прекопаете. Енергията ви няма да е на ниво и ще ви е трудно, но ще се справите. Защото сте си вие и когато имате работа си я свършите. Мен ако питате, земята не се крепи на гърбовете на четири слона, а на четирима телци. 

Новолунието в Овен, което ще се случи в неделя, ви носи възможност за духовно израстване. Мисля, че края на изтощителна седмица е много подходящо време да помислите за душата си. Защото типично Телчешкият ви (отбележете си, че не казвам „Телешки“) инат ще ви е напуснал за малко и ще можете да си признаете от какво наистина имате нужда. 

Дайте си всичко – време за релакс, поглезете се. Може да се обърнете към духовен ментор или психолог. Лично аз препоръчвам психолог. Духовните ментори са малко бездуховни напоследък, а точно вас едва ли някой ще успее да заблуди. 

Накратко – тази седмица ще е трудна, но ще катализира добра промяна. 

Близнаци

Малко ви се е подпалил Марса... Тоест – скачате в битки и нямате спокойствие. Не бих казала, че битките дават някакъв грандиозен резултат. Но поне ви дават възможност да блестите в друга светлина и да трупате още фенска маса. (понякога имам чувството, че и като спите трупате фенове). 

В петък ще ви се прииска да ударите вече спирачки на Марсовите влияния, обаче някой от обкръжението ви ще ви създаде проблем. Проблемът няма как да предвидите, но когато се появи – хубаво помислете за човека, който го е създал. С безпогрешната си Близнашка интуиция за поведението на хората, ще успеете да предвидите възможните изходи и последици от ситуацията. Ще се измъкнете с чар и самочувствие, както винаги.

През уикенда ще трябва да се въздържите от желанието си да разказвате истории, защото е по-добре да запазите някои свои тайни за себе си. Звездите си правят шега с вас, защото хем е по-добре да мълчите, хем ви подтикват да говорите. За да не стане фал – изберете много внимателно довереник за споделяне. Може би – един от многото хора влюбени във вас би свършил работа.

Новолунието в Овен ви носи голямо раздвижване в социалния кръг, части от които могат да влязат в интимния. Преведено на прост език – може да преспите с някой свой приятел или да завържете ново запознаство с някого (и да преспите с него).

Рак

Знам, че винаги имате „усещания“ за хора и събития, на които вярвате. Дори да не могат да се докажат логично, дори и тези срещу вас да отричат. И знам, че винаги се оказвате прави (дори и да няма логика, дори и тези срещу вас да отричат).

Затова сега прочетете много добре следващото: Тази седмица Нептун си играе с въображението ви и не трябва да се доверявате на прослуватата си Рачешка интуиция! Затова сега хем трябва да се пазите от фантазията на другите, хем от самите себе си. Защото вътрешният ви компас за кратко ще е размагнетизиран.

Най-добре се съсредоточете в няколко прости задачи за седмицата и оставете по-сложните проблеми и комуникации за друг път. Този съвет ни води към друг важен аспект от седмицата – работата ви ще се увенчае с успех. Звездите се съсредоточават върху кариерния ви растеж и ви възнграждават. Това няма да остане незабелязано и от зложелателите ви. Какво казват звездите за тях? Ами нищо не казват... Кой ти гледа зложателите, когато успява? Последвайте този пример.

Уикенда ще имате още по-голям прилив на енергия в работен план. Сега е моментът да направите първа копка на плановете си да станете шеф на света. Или каквито там са ви плановете... Сложете началото в неделя и не забравяйте после да ме споменувате с добро!

Лъв

Лъвчета мили, знам колко не обичате конфликти. Явно обаче продължително сте смитали нещо под килима, защото тази седмица нещото ще се надигне и ще създаде проблеми. Може да се подведете и да почнете да се обяснявате нещо с приятели, за да разрешите ситуацията. Не е добър ход, защото накрая ще се окажете клюкари и виновни за нещо. Една крайно нехарактерна форма на съществуване за един Лъв. За да се предпазите от това, просто не забравяйте здравия си разум и къде стоите по принцип вие – над нещата.

Не подценявайте риска от това да се замесите в клюки и когато говорите с приятелите си. Може да се окажете в ситуация, в която се обсъжда трета страна и вие неволно или пък по невнимание да участвате в хвърлянето на кал. Не го правете, защото това може да остави петно на короната ви. 

В събота ще сте на хедонистична вълна и няма да искате много. Ще искате всичко! Но то не става само с искане. Трябва и получаване. Затова – изберете си това, което искате най-много и смело напред! Вие така или иначе се хвърляте смело към всичко, което искате – като почнем от световна доминация и стигнем до тайно скритото в шкафа шоколадче.

Новолунието в Овен в неделя ви носи някакви ограничения (моля ти се!). Не се ядосвайте на това, те са всъщност във ваша полза. Ще се наложи да планирате по-добре, но това ще ви донесе по-добри резултати. 

Като цяло – всичко ще бъде наред, само трябва да сте по-внимателни. Трудно е да си внимателен, като стъпваш отгоре на света, но се опитайте ?

Дева

Гледайте сега какво нещо... Ще се опитвате да се посветите на работата, а всъщност тази седмица е отредена за романтичните ви връзки (колкото там имате). Колкото по-рано осъзнаете, че докато се опитвате да работите, любовта ви дърпа за ръкава и иска нещо – толкова по-добре. Защото когато любовта иска нещо е редно да ѝ угодим. А работа винаги ще има.

Това, което тази седмица се иска от вас е да си отговорите честно на въпроса, дали сте допуснали дисбаланс във връзката ви и това я застрашава. И да, знам че „дисбаланс“ вие никога в живота си не сте допускали и в момента ви се струва, че направо небивалици говоря! Но моля ви – не убивайте вестоносеца (поне не още). Просто попитайте половинката си как се чувства. А после правете каквото решите с тази информация...

За необвръзаните моментът е добър да се огледат за някой, който кротко се навърта около тях и тихо ги обожава. Разбира се – не се примирявайте с нищо по-малко от обожание, па макар и тихо.

Новолунието в Овен в неделя за вас ще разпали еротичния ви плам. Така че – надявам се дотогава да сте послушали съвета ми и да сте оправили нещата с партньорите. Защото в неделя ще затворите някой в спалнята си и ще го пуснете чак... звездите не казват кога ще го пуснете, от вас си зависи.

И за да ви стане още по-ясно колко е сериозно положението – когото си заплюете тази седмица за сериозен партньор – поне половин година ще си го гледате в живота. На печелившите – честито!

Везни

Седмицата е подходяща да планирате. Не разбирам защо изтънчена въздушни души като вас ще се опитват да се вторачват в дреболии и подробности в плановете си. Но изглежда, че точно това ще правите. Добре, че съм тук, за да ви обърна внимание, че звездите не са благосклонни към такова поведение сега. Това, което ще ви донесе успех, е това, което най-добре си можете – да пускате съзнанието си да скача като делфин в морето. Във вашия случай не точно в море, а в пухкави облаци, разбира се. 

Простичко казано – използвайте въображението си и нарисувайте в съзнанието си живота, който искате. Това е ключът към успеха ви в този период. Така ще насочите енергията си, а детайлизирането ще дойде после. Имайки предвид, че сте Везна – детайлите ще бъдат красиви и често неразбираеми за другите. Но не е ваш проблем.

През уикенда някой ще се опита да ви въвлече в проблеми. Неприятното е, че ще е някой от близкото ви обкръжение. Проблемите обаче не си струват да потъвате в тях. Бъдете себе си и просто отлетете от ситуацията в неизвестна посока.

Любовта е на дневен ред в края на седмицата и представете си кой неин аспект? Балансът! Оказва се, че е време да помислите, дали давате, колкото получавате. Кой по-добре от вас би се справил с това? Един съвет – ако не можете да си поделите домакинските задължения – поделете си разходите за помощник и спрете да се разправяте излишно.

Скорпион

Нещо нечувано може да се случи тази седмица, Скорпита! Има риск от прекалено споделяне при вас! Вие – пазителят на тайните, даже създателят на тайните – да споделяте пракалено?! Това ще е епично!

Длъжна съм да кажа, че наистина може да стане епично, но не по хубав начин. Да, всички искаме да знаем повече за вас и да надникнем в чувствата ви. Но в името на мира – не ни стоварвайте най-големите си тайни, че после връщане назад няма да има.

Тази седмица не се доверявайте много на вещерската си интуиция. Подлагайте всичко на проучване, защото Нептун изкривява образите неразпознаваемо. Всъщност за вас сега е важно не какво казват другите, а какви са вашите реакции. Себерефлексията в този период ще ви е много полезна. Може да си хармонизирате Венерата, например. Тя не ви е много интересна, защото това е романтичната любов, а вие си цените Марс с неговия секс и война, НО за спокойствието на всички ни – моля ви, хармонизирайте я вече тая Венера и романтика!

Уикендът е подходящ да започнете уелнес програма и да се погрижите за здравето си, както и за връзката между духа и тялото ви. Може да вложите и малко пари в подходящи курсове, атрибути или храни. Това ще ви накара да се почувствате по-добре и ще ви даде свежест за следващите 6 месеца.

Даже може и да си намерите приятелче за спорт. Забавно и интересно да е тренираш с още някой. Докато не го порободеш с жило, но все едно не съм го казала...

Стрелец

Ваши близки са в противоречие (може би конфликт) и искат да ви замесят. Което е ужасно от тяхна страна, предвид факта, че вие дори в собствени конфликти не искате да се замесвате, какво остава за чужди... Ситуацията няма да ви е приятна и ще ви налегнат емоции. Ще се почувствате притиснати от една страна, а от друга – ще искате да изразите чувствата си. Лошото е, че в конфликтите между двама души, никой не пита третия какво чувства. Затова най-добрата ви политика ще е спокойно да обясните вашата позиция и да не взимате страна.

Този уикенд много ви се харчат пари, но пък и не искате да прахосвате. Това е една от онези ситуации, в които Стрелците стават милички като деца и нищо не може да им се откаже. Но този път вие сте и човекът, който иска, и този, който дава. За да не се разкъсате между крайности – просто си отделете предварително бюджет за удоволствия и си го пръснете с кеф. (Аз лично мисля, че всичко правите с кеф)

През уикенда може да се възобнови искрата с партньора ви, ако сте обвързани. А ако не сте – най-вероятно ще се премените много добре (за Стрелец това значи като Елтън Джон в младите години) и ще се покажете на света, в търсене на флиртове. Естествено, флиртовете ще завалят... Кой може да ви устои? Но какво ще излезе от тях, ще разберем по-нататък.

Козирог

Козирози, готови ли сте за нещо хубаво? Тази седмица всичко ще ви е подредено, работещо и резултатно! Все неща, от които един Козирог може да получи оргазъм...

В петък ще се поядосате, че делата ви не са точно така подредени, както ги искате. Фрустрацията ви ще се задълбочи от това, че няма да можете точно да формулирате какво  и как искате. Защото ще става дума за предимно за чувства, а тия неща не обичате да ги вербализирате.

Ще ви помогне ако за малко се остраните от проблема и се захванете с нещо съвсем различно. Това ще в прочисти съзнанието и може би ще ви помогне да се подредите и изразите. Ние, другите зодиакални знаци, много се надяваме на такова развитие. Все пак – толкова е вълнуващо да надникнем някак в чувствата ви...

Сега... трябва да ви кажа нещо... помнете, че не съм виновна аз, а само предавам от планетите. Тъкмо ще се подредите и някой ще разклати света ви. Непредвидени или необяснени емоции, насочени към вас, ще ви накарат много да се замислите. Не сте безразлични, но цялото това разтрисане на света ви не ви харесва. Не се притеснявайте – за добро е. Но няма да ви кажа развръзката, за да не ви отнемам тръпката от внезапно избухналите чувства.

Водолей

Водолеи, вие сте непоправими... Но какво да направите, като планетите така го искат? Ще бъдете завихрени и запалени във всевъзможни желания и волният ви дух ще е склонен да се хвърля в крайности. За да може хем да си угодите, хем да излезете сухи от водата, налага се да помислите за личните си граници. Например - определете си бюджет за удоволствия, измислете си неповече от трима човека, с които да се впуснете в авантюра, изтрийте телефона на шефа, за да не му теглите една и т.н....

Ще сте склонни малко да търсите чуждото одобрение, а това рядко е полезно. Ако толкова искате – търсете го, просто не очаквайте да го получите на всяка цена. И, ако някой близък пропусне да ви обясни колко сте прекрасни – не унивайте, прекрасни сте си, просто хората имат и друга работа.

Внимавайте и колко искате да се изявявате пред публика, за да търсите одобрение. Не защото е лошо да се изявявате – напротив – ние всички харесваме това. Просто е по-добре да го правите за удоволствие, а не защото се съмнявате в себе си.

Новолунието в Овен ще ви донесе нова сродна душа или пък верен съюзник. Огледайте се в новите си контакти, възможно е там да има някой, който ще бъде до вас през следващите шест месеца. 

Имате и много добри възможности да стартирате блог или някакъв артистичен проект. А ако сте обмисляли да се насочите към по-добро превозно средство от настоящето си – събота и неделя са добра възможност. Само моля ви – не го подкарвайте в неизвестна посока, искаме си ви тук.

Риби

Рибки, ако сте започнали/планирали/мечтали някакъв ремонт или обновяване на дома – тази седмица е времето да доведете нещата до резултат. Изобщо – тази седмица ви е роднинска, семейна и домашна. Не ви препоръчвам обаче да си решавате някакви въпроси със семейството, възникнали по-рано. Нептун ще ви замъгли съзнанието, няма да може да прецените добре ситуацията и най-много да се изпокарате с някого. Че защо ѝ е на една риба да се кара с когото и да е? Най-добре е да си оправи дома, да си седне красиво измежду новите декоративни възглавнички и да изчака роднините сами да решат проблема (в полза на Рибата).

Междувременно, ако докато си седите на реновирания рибешки трон, видите, че някой има проблем – притечете му се на помощ. Но по-скоро – с вашата фина чувствителност и подкрепа, отколкото с материални блага. Тази седмица силата ви ще е в окуражаването.

През уикенда ще ви се завихрят добри финансови влияния. Може да ви дойдат някакви пари от някъде... Или да се спънете в диамант, не знам... Обаче освен тези постъпления, ще имате и добри възможности за инвестиция. Единственото, за което трябва да внимавате е едно влияние на Овен от планетите, което ви прави импулсивни. Просто не се гмуркайте в първата възможност, а обмислете добре интересите си. На Рибата не ѝ личи, но тя винаги си знае интереса.

* Бойко Борисов е зодия Близнаци, Слави Трифонов – Везни, Корнелия Нинова – Козирог, Ахмед Доган – Овен, Христо Иванов – Дева. 

Нямам идея как ще се разберат. Особено докато Нептун ги лъже в преценката...

*****

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота.

Последно променена в Понеделник, 05 Април 2021 15:39

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам