logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 04.07 - 10.07.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Надявам се, че сте близо до финалните щрихи на най-новия си проект и сте готови да го пуснете или да започнете да разработвате следващото голямо нещо! След като беше във вашия знак от 24 май, управителят ви Марс, ще влезе в Телец този вторник, 5 юли. Последните шест седмици ви донесоха непрекъсната активност и това може би се усещаше като буря, която минава през живота ви. През този период вие сте били задвижвани от страст, докато сте препускали напред, удряли сте стени и след това сте намирали още по-добра посока за себе си. Но вече може да си дадете почивка. С планетата на действието, която преминава през Телец и вашия втори дом на финансите и сигурността, за първи път от януари 2021 г., скоро ще запеете много различна песен. Ако сте готови да се съсредоточите върху финансовата си стабилност, може да внесете някаква положителна промяна в тази посока. До 20 август трябва да започнете процеса на осигуряване на приходи. Стабилизиращата енергия на Телец ще регулира напредъка ви, когато е необходимо и ще ви държи в правия път. Няма нужда да бързате. Упоритият Телец ви напомня, че за да създадете нещо устойчиво, темпото, с което ще спечелите състезанието е бавно и стабилно.

Когато комуникаторът Меркурий кацне в сантименталния Рак и във вашата домашна зона също във вторник, може да не успеете да скриете чувствителността си. Но и защо бихте го искали? Всеки е запознат със силната ви страна, но най-близките ви ви обичат, заради вашата искреност и уязвимост. Този годишен цикъл, който продължава до 19 юли, ви помага да се докоснете до дълбоките си емоции. Ако сълзите започнат да текат спонтанно – дори заради прочувствен филм или любовна песен – оставете ги! Ако чувствате сърцето си по-отворено от обикновено, не го поставяйте под въпрос и не му се съпротивлявайте. Насладете се на дълбочината на интимността, която изпитвате. И ако откриете, че започвате да съдите някого, хванете се в крачка и проявете състрадание и емпатия. Не се насилвайте да бъдете обичайната душа на компанията. Ако имате нужда да хибернирате и да презаредите батериите си, направете го без извинение!

Телец

Ако през последните шест седмици сте се борили със слаби енергийни нива, с вълнение ви информирам, че ви предстои мега скок на мощността, започващ този вторник, 5 юли, тъй като високооктановият Марс ще зареди вашия знак до 20 август. Мотивационната планета не ви е посещавала от началото на 2021 г. и няма да се върне още две години след това. Затова, колкото и да сте нетърпеливи да ускорите, отделете малко време, за да се приспособите към скоростта ѝ. От 24 май Марс се мята и върти в Овен, зареждайки вашия дванадесети дом на лекуване, преходи и духовност. Може да сте се чувствали едновременно неспокойни и свръх въвлечени, докато сте преработвали всичко - от травма в семейството до пристрастяване към захарта. Много Телци са призовали на помощ скритите си психически сили. Сега, за да не изгори някой бушон, облегнете се на този прилив на енергия по класическия начин на Телец - бавно и внимателно. Оценете средата си и си поставете няколко големи (но постижими) цели. След това сложете крайни срокове и продължете напред, докато достигнете първия си връх. Вървейки, изградете увереност, като първо отметнете няколко огромни неща от списъка със задачи. За щастие, Марс ви зарежда с много мотивация, което работи за психическата устойчивост. Обърнете внимание, че Телците достигат до състояние на прегаряне, като се грижат за други хора. Това е вашата задача от Вселената - да се сложите на върха на списъка си с приоритети.

Докато Марс в Телец улеснява самостоятелното ви придвижване, не забравяйте, че ви трябват и партньори! Също във вторник, обичащият хора и комуникация Меркурий, преминава в Рак и вашата зона на сътрудничество до 19 юли. Но вместо да търсите свое копие, потърсете съмишленик с подобно мислене, чиито таланти и умения съвпадат с вашите. Това потенциално може да намали натоварването ви наполовина или да удвои резултатите ви! Когато намерите подходящ приятел - и особено ако вече имате такъв - поставете условията в писмено споразумение. Дори и да е приятел или роднина, обърнете внимание на посланието на самозащитния Рак - изяснете приноса и печалбата на всички. Тъй като Меркурий управлява комуникацията, ще ви е трудно да бъдете твърде педантични относно това, което пишете. Обаче не забравяйте, че е по-добре да се предпазим, отколкото да съжаляваме. През тези три седмици ще е идеално време да започнете да правите повече в района, където живеете и да опознаете съседите. Може да се натъкнете на много приятен човек в локалните си скитания. Може би дори някой с потенциал за дуетна половинка…

Близнаци

Сложете табела „Отсъства“ този вторник, 5 юли. Също може би и няколко знака „Не безпокойте“. За първи път от 24 май насам, огненият Марс напуска Овен и вашия общ единадесети дом, като ви дава почивка от нотификациите за извънредни новини, покани за приятелство, коментари и харесвания. Сега бурната червена планета превключва посоката си към Телец, като прави всичко възможно до 20 август, да се насладите на вашия дванадесети дом на преходи, интроспекция и приключвания. Дори един общителен Близнак има нужда от време на време да отдъхне от интензивните си социални интеракции. Този седемседмичен период ще донесе дори повече почивка, отколкото ви се иска. Но както има „скучно“ време сам, така има и качествено време за размисъл. Ще можете да приоритизирате дейностите си и с нови сили да се хвърлите във всичко, което ви привлича. Възползвайте се максимално от това забавяне на енергията, като си поставите няколко лични цели. Например - наваксване на съня, приготвяне на здравословни ястия, започване или задълбочаване на ежедневна медитативна практика или каквото и да е, в което сте нямали време да се потопите. Това също е идеален момент да се откажете от лош навик, да прекратите токсична връзка или да се отървете от някои нездравословни модели на поведение. Марс в Телец ви дава куража да направите тези необходими промени И да издържите всичко, което идва като резултат. Преди червената планета да се разгори във вашия знак на 20 август – и да остане за изключително продължителен период от седем месеца – уверете се, че се фокусирате върху работата над себе си и пазите място за някой, който заслужава цялата ви любов.

Организирали ли сте системите си, заключили и заредили ли сте? Защото ако става въпрос за работа, няма да получите почивката, за която ви говорих по-горе, Близнаци. Всъщност, бъдете готови за яко бачкане от вторник! Това се случва защото вашата управляваща планета, аналитичният Меркурий, преминава в Рак и енергизира вашия трудолюбив втори дом до 19 юли. Никоя задача няма да бъде твърде малка и нито една цел - твърде голяма при този транзит. Ще бъдете нетърпеливи да се затичате още при стартовия сигнал. Но моля ви – не бързайте! „Бавно и стабилно“ е най-доброто темпо, за да свършите нещата от първия път и да не се налага да се връщате пак на старта. Вторият дом също така управлява парите и сигурността, така че финансовите въпроси ще имат предимство пред по-тривиалните. А ако преодолеете правилните препятствия, ще ви останат средства и за малко лятно прахосване. Но трябва да изключите авто-пилота и да осъзнаете по-добре връзката си с парите. Как действате в това отношение разкрива много за сабеусещането ви. Харчите ли веднага щом получите — или още преди да получите, сякаш никога не можете да спестите? Подобно поведение може да показва дълбоко вкоренено убеждение, че не заслужавате финансов успех. Или ако спестявате всяка стотинка и никога не се глезите, може да показва, че не мислите, че заслужавате хубави неща. Това е добър момент да рефлектирате поведението си, за да стигнете до корена на онези модели, които непрекъснато повтаряте.

Рак

Затворените в себе си Раци рядко се чувстват „самотни на върха“. Но със сигурност е натоварено от 24 май насам, откакто екшън звездата Марс влезе в Овен и подпали зоната на кариерата ви. Това може да е довело до огромен растеж или поне промяна във вашата лична траектория и вие сте повече от готови да споделите част от натоварването със способни колеги. В този идеален момент, във вторник, 5 юли, бурната червена планета се премества в Телец и вашия единадесети дом на екипна работа и технологии. През идните седем седмици можете да очаквате социален адреналин, какъвто може би не сте усещали от последното пребиваване на Марс в Телец през януари 2021 г. От какво се вълнувахте най-много тогава? Започнахте ли или задълбочихте някакви връзки за сътрудничество или стартирахте дигитално начинание? Между 5 юли и 20 август ще имате многократни възможности да надграждате върху това или да започнете наново, като съберете своя дрийм-тийм. Обаче не се поддавайте на копнежите на защитната си Ракова черупка. Противно на това, за което са ви предупреждавали като дете, всъщност е полезно (като възрастен) да разговаряте с непознати хора. Особено, ако са със сходно на вашето мислене. Подбирайте добре и се уверете, че всеки, в когото виждате евентуален съмишленик, притежава интелигентността, креативността и енергията, за да бъде в крак с вас. Ако се налага да споделите някаква част от вашата интелектуална собственост, накарайте бъдещите партньори първо да подпишат споразумение за конфиденциалност, тъй като после може да е твърде късно!

Посрещнете топло комуникатора Меркурий този вторник, 5 юли, тъй като той ще се вихри във вашия знак до 19 юли. Като се има предвид способността на бъбривата планета да говори с всеки, вие ще бъдете душата на компанията в този период. Дори ако компанията са просто вашите приятели на по чашка след работа. През следващите три седмици трябва само да се усмихвате, за да спечелите вниманието на хората и, ако разговорът тече в правилната посока - и тяхната лоялност. Имате важен проект, който се нуждае от повече подкрепа или финансиране? Търсете идеалния момент да повдигнете темата, пред когото трябва. И когато го направите, не бъдете срамежливи. Със сигурност има някой, който иска да се включи точно в такъв вид инициатива. Какво трябва да направите, за да сте по-добре подготвени за това, което предстои? Бихте ли могли да се възползвате от някакво обучение за подобряване на уменията, който не само ви дава необходимите умения, но помага да изчистите всички ограничаващи вярвания, които блокират пътя ви към успеха? Може да се свържете се с успешни хора, които да бъдат ваши ментори или модели за подражание. Посещението на Меркурий има силата да ви вдъхнови да направите необходимото за да намерите пътя към целите си.

Лъв

В очакване ли сте да направите своя голям стратегически ход? Този вторник, 5 юли, мотивационният Марс напуска вашия визионерски девети дом и направо се взривява в Телец и вашия десети дом на амбицията. Нажежената до червено планета не се е издигала през тази част от вашата астрологична карта от януари 2021 г., така че се възползвайте максимално от нея! Предстоящите седем седмици са най-доброто време за яхване на нова вълна вълна от професионален успех. Ще имате пред очите си голямата картина, стремежа и, да се надяваме - ресурсите, за да стартирате. Периодът е до 20 август, така че – събирайте подкрепа. Независимо дали се надявате да напреднете на вашето работно място, да намерите ново такова, или пък да промените изцяло полето - ще имате възможността да се съсредоточите върху най-належащите си цели. Но първо направете оценка: Какво трябва да придобиете, научите или направите, за да увеличите максимално този прилив на енергия? Не спирайте да развивате образованието си и не правете компромиси в набирането на своя мечтан екип. Уверете се, че изглеждате подходящо за сферата, в която искате да влезете. Актуализирайте гардероба си, личния си стил и целия си имидж. И не се тревожете, че харчите пари за дрехи или професионална помощ, това е инвестиция, която ще се изплати в собственото ви бъдеще. Ако харесвате как звучи всичко това, но нямате предвид следваща стъпка, може да си насрочите няколко сесии с бизнес коуч, за да съгласувате действията и желанията си.

Като цяло фигурата на учителя и духовния водач във вашия живот ще бъде особено силна тема от вторник до 19 юли, докато Меркурий се премества в Рак и вашия дванадесети дом на лечението, уроците и финалите. Ще бъдете в интроспективен режим през тези три седмици, докато планетата на комуникацията се изключва от груповото мислене и ви приканва да направите същото. Това е време да изключите шумния зов на външния свят и да се свържете отново с нещата, за които сърцето и душата ви копнеят най-дълбоко. Въпреки че вероятно не е възможно (или разумно) да отмените всичките си ангажименти, полагайте усилия да съчетаете всеки час общуване с „време за убежище“. Насладете се на онези редки и ценни моменти, когато нямате какво да правите, освен да следвате своето блаженство, независимо дали това означава да се излежавате в леглото, да пишете в дневника си, да създавате нови плейлисти или да се въртите в кухнята. В мрачния, интроспективен дванадесети дом планетата комуникатор може да бъде завладяна от някои силни емоции, като скръб, гняв или ревност. Не се плашете то тези чувства. За да ги обработите и да преминете през тях, засега е важно просто да ги разпознаете. Полезен начин за справяне с това предизвикателство е чрез невербални методи, като рисунка, движение или музика. В тази връзка - арт терапията е добра идея.

Дева

Търсите да пуснете корени или искате да полетите? Животът ви може да се развие и в двете посоки от този вторник, 5 юли, когато планетата на действието Марс напусне лагера на Овена и вашия осми дом на постоянното обвързване. След като сте летели под радара от 24 май насам - и може би сте се ядосвали на някои от задълженията си - можете да излезете от този коловоз и да се насладите на така необходимия ви вкус на свободата. Сега, когато червената планета преминава към Телец и вашия освободен девети дом, вие сте готови за пътуване, приключения, предприемачество и всичко, което може да се определи свободно като „разширяване на хоризонта“. През следващите седем седмици има риск да станете неспокойни, но стабилизиращият ефект на Телец може да смекчи импулсивността на Марс до известна степен. Например - вместо да опаковате куфар ТАЗИ ВЕЧЕР, може да започнете да планирате своето епично пътуване до мечтана дестинация. Марс не е преминавал през тази ваши аспекти от януари 2021 г., така че може да имате повече задържана енергия, отколкото търпение. Тайната за управление на безпокойството ви е намирането на този деликатен баланс между моменталното удовлетворение и стратегическия дългосрочен план. Ако не можете да се измъкнете от импулсите и фрустрациите си, запишете се на обучение, изучавайте друг език или отидете да изследвате съседни градове. Имате потенциално доходоносна идея за собствен бизнес? Съберете цялата информация, от която се нуждаете, за да напишете подходящ бизнес план, и се заемете с него, докато Марс е тук до 20 август!

Без значение колко независим кара духа ви да се чувства Марс в Телец, все пак има моменти, когато и вие - знакът на службата - трябва да разчитате на другите. Във вторник, 5 юли, вашият галактически пазител, комуникативният Меркурий, се издига в Рак и вашия единадесети дом на екипна работа и технологии до 19 юли. „Сговорна дружина – планина повдига“, а това означава, че ще имате повече време за забавление, ако работите в екип! Вашата здравомислеща логика и сила на убеждаване ще бъдат несравними по време на този транзит. За да не пропилявате суперсилите си, помислете какво най-много бихте искали да постигнете. Имате ли дигитална инициатива, която се нуждае от финансиране или идея за блог или подкаст? Има толкова много начини за събиране на идеи, набиране на финансиране или краудфъндинг, например. Започнете с вашата социална мрежа и постепенно достигнете до всички останали. Докато го правите, актуализирайте всичките си дигитални профили, биографии и снимки. Това е страхотно време да разгласите името си и да позволите на хората да открият страстта ви от първа ръка. Но не превръщайте всяко взаимодействие в явен ход за привличане на съмишленици. Не забравяйте, че сме преди всичко хора, така че искрено подхранвайте и изграждайте връзките си!

Везни

Колко дълбоко си готов да стигнеш с любовта си? След шест седмици на колебание (дори и да не сте казали нито дума), изведнъж ще знаете дали да посегнете към горещия кран или към студения и с какъв душ да облеете себе си и партньора. Страстният Марс, който е в Овен (и срещу вашето Слънце във Везни) от 24 май, си събира нещата и напуска вашата зона на любовни партньорства. Въпреки че вашият разсъждаващ знак може никога да не е 100 процента сигурен за каквото и да е, вие ще се доближите до някаква сигурност от този вторник, 5 юли. Тъй като червената планета се влива в Телец, тя активира вашия осми дом на всички мистериозни, чувствени и интензивни емоции. Какъвто и да е статусът на връзката ви, нещата със сигурност ще станат още по-сериозни между 5 юли и 20 август. Осмият дом управлява метафизиката и всички видове сливания – от финансови до физически. Може да ви е от полза само да се ангажирате с ежедневна практика по медитация, да изследвате различни методи за гадаене или да вземете семинар по тантра с партньора си. Тъй като наелектризиращият Марс посещава това царство само на всеки две години, не искате да пропилявате нито секунда от тази овластяваща енергия! Вашите мисли може да гравитират към споделени ресурси и инвестиции с вашия осми дом, така че вземете подходящо обучение или съвет от професионалист. Стъпките, които предприемате сега, могат буквално да донесат дивиденти по-късно през годината.

Друг залп от амбиция идва отново във вторник, когато фокусираният Меркурий се насочва към Рак и вашия десети дом на кариера и обществен имидж. Не е нужно да преминавате в абсолютен работохолически режим, но може да промените приоритетите и да сложите професионалното пред личното в периода до 19 юли. Разбира се, тъй като сте Везни, няма да се трудите сами на никое поле. Огромна част от успеха ви идва от наличието на силни бизнес отношения. Добре, че създаването и поддържането им идват толкова естествено за вас. Организирайте  брейнсторминг сесии, като не забравяте, че няма правило да се провеждат в задушна конферентна зала. Какво ще кажете например за разговори в градината, на по питие след работа в бар на покрива или може би дори край басейна? Аналитичният Меркурий ще поддържа ума ви остър като бръснач и ще ви направи още по-проницателен и опитен преговарящ. Този транзит предоставя и отлична възможност да прегледате професионалния си имидж. Ако не изразява достатъчно това, което искате да покажете, наемете стилист или се посъветвайте с приятел, който разбира от мода, за да ви помогне да актуализирате външния си вид. В този контекст, ако материалите на вашата лична марка (уеб страници, профили в социални мрежи и пр.) не са били обновявани от известно време, освежете ги, за да бъдат по-синхронизирани с текущите тенденции. За вашия творчески знак това няма да е толкова работа, колкото игра.

Скорпион

Две е вашето магическо число от вторник, 5 юли, когато похотливият ви съуправител Марс влиза в Телец и вашия седми дом на дуетите до 20 август. Търсите партньорство пълно с живот? (Единственият вид партньорство, който един Скорпион наистина ще обмисли, разбира се.) Напишете списък с изискванията си, които не са обект на компромис. Някои от тях може да са се променили от последния път, когато Марс направи такъв транзит през януари 2021 г. Ясната визия може да направи чудеса, за да ви помогне да привлечете (и забележите!) липсващата част от пъзела в уравнението си. Не казвам, че трябва да се обадите на някой с потенциал за сродна душа ВЕДНАГА. Просто обмислете - може да сте щастливи с човек, който е съвместим, когато става въпрос за вашия начин на живот и физически предпочитания. И бъдете честни със себе си - готови ли сте да свършите неизбежната тежка емоционална работа или бихте се съгласили просто с другарче? Тъй като Марс ще бъде срещу вашето Слънце в Скорпион, може дори да предпочетете някой с добавяща енергия, който би отразявал обратно части от вас, вместо някой, с когото споделяте общи черти. Ако влизате в играта за постоянно обвързване, поставете високо летвата и я дръжте там. Тъй като седмият дом е вашият дом на „другите“, не забравяйте, че противоположностите се привличат. Човекът, който ви привлича, може да не е обичайният ви „тип“, което може да е дезориентиращо за фиксирания ви знак. В началото може да не разбирате ясно дали си заслужава периода на приспособяване. Но най-доброто, което можете да направите, е да дадете шанс на надеждите. Обвързани ли сте? Имате седем горещи седмици, за да разпалите жаравата и да върнете страстта към онези ранни дни – и може да е по-страстно от всякога благодарение на силата на вашата отдаденост!

Нецензурираната ви страна ще е начело също от вторник, тъй като експресивният Меркурий се завърта във вашия откровен девети дом до 19 юли. Вашият знак е прочут със сдържаността си и обикновено предпочита да държи личните си дела далече от чужди очи, но през тези три седмици, ако потискате гласа си, може да се докарате до емоционален изблик! И това всъщност хич не е лошо нещо, Скорпиони. Има нещо дълбоко освобождаващо в това да не криеш истината си или пък да се преструваш, че не чувстваш нещо различно от това, което показваш. Малко предложение, ако позволите - внимавайте за тона си, когато говорите. Емоцията от сърце не дава позволение да наранявате, обиждате или обвинявате другите. Просто артикулирайте как самите вие преживявате нещо. Бъдете внимателни, за да не навредите на важна връзка без да го искате. Ако почувствате, че вътрешният ви термостат се нагрява, облегнете се на дипломатичната си страна. Дръжте ушите си наострени за интригуващи акценти. Тъй като деветият дом също управлява глобалните дела, очарователен чужденец като нищо ще пресече пътя ви и под влиянието на Меркурий разговорът може да отиде навсякъде, където поискате…

Стрелец

Предупреждение за новини за свръх енергични Стрелци! С планетата на страстта Марс във вашия пети дом на романтика, слава и себеизразяване от 24 май, вие сте огнена топка през последните шест седмици. От екстремно безпокойство до неутолима похот с направо свише вдъхновена креативност - в този период, искахте да почувствате всичко това на максимум. Ако сте летели високо в облаците, сега отворете парашута. Този вторник, 5 юли, звездите могат да ви отведат направо в… реалността. Марс най-накрая се оттегля от този задушен пети дом и се приютява в Телец и вашия шести дом на работа, служба, здраве и грижа за себе си до 20 август. Екшън планетата не е посещавала това царство от януари 2021 г., така че не се шокирайте ако осъзнаете, че имате какво да наваксвате. Фокусирайте се върху това, което Марс може да ви донесе. С огнената планета тук можете да се ободрите психически и физически и да приведете във форма дома, офиса и дори килерите си. Преди да прибързате с нещата, организирайте се. Направете инвентаризация на вашите нужди и изисквания, след това приоритизирайте нещата и си съставете план за играта. Тъй като шестият дом също управлява здравословните навици и полезните хора, може да видите стойността на отделянето на малко пари за професионална подкрепа. Като личен треньор, който да ви държи в съответствие с фитнес целите, например. Ако сте затрупани с работа, помислете за намиране на асистент. Въпреки че ще трябва да отделите малко време, за да го обучите, правилният човек бързо ще схване вашия стил и система на работа – и може дори да ги подобри (извинявайте, че допускам, че някой може да подобри нещо ваше).

По-късно във вторник експресивният Меркурий се потапя в сантименталния Рак и вашия прочувствено съблазнителен осми дом. Случайни срещи и повърхностни разговори? Това вече НЕ е вашата чаша чай, Стрелци! По време на този триседмичен цикъл няма да сте доволни от нищо по-малко от гмуркане в дълбокото. С планетата-комуникатор, която разпалва тази еротична зона до 19 юли, може почти да се обсебите от метафизични и сексуални теми или дори теми табу. Необвързани ли сте? Вашият магнетизъм ще бъде осезаем, но не пропилявайте тази суперсила за всеки. Запазете последната роза за някой с потенциала да ви срещне на почти мистично ниво. Разбира се, ако се интересувате повече от неангажираща любов, бъдете честни със себе си и с партньорите си относно намеренията си. Не искате да си натрупате лоша карма, като подвеждате хора с отворени сърца, нали? Когато обаче се свържете с някого на духовно ниво, не пренебрегвайте червените флагове. Предполагам, че колкото и да давате вид, че не ви се занимава със сериозни разговори, все пак и вие бихте искали да започнете партньорство основано на честността. Тъй като осмият дом също управлява дългосрочно богатство и съвместни начинания, двойките могат да предприемат смела стъпка със споделени ресурси по време на тази фаза на Меркурий. Говорете с професионалист относно възможностите за инвестиции и пасивен доход.

Козирог

Вторник, 5 юли, носи вида морска промяна, която много от вас очакваха търпеливо (или не толкова търпеливо). След шест тихи седмици Марс избяга от Овен и зоната ви на дома и сега ще захрани вашия пети дом на блясък, романтика и креативност чак до 20 август. Може все още да довършвате проект за декорация, да играете на „рулетка със съквартиранти“ или да разглеждате потенциални нови квартали, но този зов на бурната червена планета не може да бъде пренебрегнат. Ако сте художник или музикант, може да получите обаждане на гореща линия от музата, която наистина трябва да вдигнете. Съблазнителният Марс ви дава възможност да флиртувате, да излизате на срещи, да се влюбвате... Или ако вече сте увлечени - да се влюбвате по-дълбоко. Необвързаните Козирози ще се насладят на този чувствен цикъл, в който просто знаете, че сте в стихията си - буквално - защото Телецът е земен знак. Ако не се опитвате да намерите своите г-н своите г-жа,  добре - тогава се възползвайте максимално от този секси цикъл, като посетите колкото спални си пожелаете (безопасно, разбира се!). Запознавайте се с различни хора. Така ще срещнете тези, които ще ви впечатлят най-много! Разбира се, не можете да фалшифицирате страстта, така че не се опитвайте насила да харесате някой, който просто изглежда подходящ. Двойките могат да предприемат голяма следваща стъпка по време на този период и ако правенето на бебе е било в списъка, заемете се сега, защото петият дом управлява плодовитостта. И в знака на загрижения за дома и сигурността Телец, може най-накрая да се почувства, че е време.

Друг тласък от боговете на любовта идва по-късно във вторник, когато изразителният Меркурий се установява в състрадателния Рак и вашия седми дом на отдадени връзки. Говоренето за вашите чувства, нужди и желания с любимия човек ще бъде по-лесно от обикновено по време на този цикъл, който продължава до 19 юли. Ако сте необвързани, всъщност може да сте много мотивирани да се покажете на света и да срещнете интригуващи перспективи. Меркурий в Рак поставя ударението върху автентичния и вдъхновяващ разговор. И ако усещате възможност за дългосрочни отношения, определено положете малко повече усилия. Уморени ли сте от играта на запознанства? Помолете приятели да играят на МНОГО проницателни сватовници. Не си струва да плъзгате палец от скука в онлайн света. Минаването през купчини скучни (но безкрайни) чатове, няма да накара сърцето ви да затупти. Обвързаните Козирози ще се насладят на връщането на усещанията от началото на връзката си. Но като практичен земен знак, вие ще бъдете и не по-малко фокусирани върху бъдещето. А експресивният Меркурий може да стимулира разговори за следващото ви романтично приключение, независимо дали това е продължително пътуване или размяна на ключове.

Водолей

Седмицата идва със социално начало, но ще се наложи да изчистите това влияние от себе си веднага след понеделник. На следващия ден планетата на действието Марс напуска Овен и вашия фокусиран върху хората трети дом и се сгушва в бавно заглушаващия Телец и вашата зона на дома и заземяването до 20 август. Вече можете да превключите на по-ниска предавка, да се усамотите и да се отдадете на справедливия си дял от спокойно домашното време. Няма нужда да измисляте извинения, за да отговорите с „не“ на партита, от които изобщо не се интересувате. Не дължите на никого никакви обяснения за избора си да останете офлайн, докато презареждате батериите си. Познавайки ви обаче, Водолеи, все пак ще ви липсват приятелите и ще трябва да намерите някакъв начин да останете свързани с тях. И така, какво ще кажете да ги каните у вас? Ще бъдете нетърпеливи да извадите чиниите за сервиране и да покажете уменията си за барбекю (или способността си да намерите най-добрата веган храна за вкъщи). Между 5 юли и 20 август дайте приоритет на няколко отложени домакински проекта и се ангажирайте да ги завършите. В зависимост от това колко свободно време и физическа енергия имате, можете да реорганизирате дрешниците, да боядисате стена в антрето или да пробвайте фън шуй спалнята си. Забележка: Марс може да доведе до напрежение сред семейството и съквартирантите, така че преди негодуванието да се превърне в открит гняв, или проведете дипломатичен разговор, или се допитайте до неутрална трета страна, която може да ви разубеди!

Без значение колко стари навици сте върнали след слънцестоенето, едва ли е „твърде късно“ да започнете лятната си фитнес мисия, Водолеи! Защото във вторник, 5 юли, Меркурий се мести в Рак и вашия шести дом на здравето и фитнеса, мотивиращи ви да интегрирате нови навици и процедури (и може би нови съставки) в начина си на живот. Тайната на успеха? Увеличаване на темпото и натоварването по разумен, премерен начин, така че да можете да го поддържате дори след като планетата комуникатор напусне Рак на 19 юли. Вашият еклектичен въздушен знак може да се отегчи малко от „обикновените“ йога класове на постелка, така че какво ще кажете да опитате въздушна йога или пол денс? Когато става въпрос за диета, най-важното е никога да не използвате тази дума! Да получите повече енергия и да се почувствате по-силни и по-щастливи в тялото си трябва да бъде истинската цел. Експериментирайте с храна „по-ниско в хранителната верига“, като всичко, което естествено излиза от земята, тъмно и листно. И ако вземете семена от градинския магазин, може да се сдобиете с леха със зелена салата, която да ви храни със собствено производство. Тъй като шестият дом също управлява организацията, това е добър момент за всяка поддръжка на офиса, която сте отлагали, което включва изчистване на имейла ви и всички онези икони на десктопа!

Риби

Подгответе екипировката си за „излизане“ и влезте отново в социалните медии. Ако през последните шест седмици сте се чувствали по-стабилни, но по-бавни от предпочитаното от вас темпо, можете да обвините за това Марс. От 24 май червената планета беше сгушена в Овен, активирайки вашия втори дом за рутинни дейности. Но това пък ви даде импулс, да намерите приятели, които да направят всяко нещо в живота ви два пъти по-вълнуващо. Добри новини! Във вторник, 5 юли, Марс напуска вашия финансов сектор и се разгаря в заземения Телец и вашия трети дом на комуникацията и локалните дейности до 20 август. Изведнъж интровертния ви знак е щастлив да сподели големите си идеи с всеки, който може да се интересува от сътрудничество. Следващите седем седмици са идеални за поставяне на тези инициативи в планове и осъществяването им. Това също е страхотен момент да се свържете с близки хора, с които сте загубили връзка. И не само да се свържете отново, но и да видите дали има потенциална синергия. Останете отворени за изненадващи връзки, някои от които може да се появят като неочаквани случайности. Но имайте предвид, че Марс може да ви повлияе не само със страст и ентусиазъм, но и с интензивност. Може да изглеждате по-настоятелни, отколкото си представяте, така че подбирайте внимателно думите си.

Разбира се, не ви предлагам да се цензурирате, Риби (опазил ме Бог!). По-късно този вторник експресивният Меркурий започва годишния си парад през Рака и вашия пети дом на блясък, любов и слава. Едва ли ще имате успех в опити да потиснете стила и усета си от 5-ти до 19 юли. А и защо бихте го искали? Докато вашата безкрайно състрадателна зодия знае, че красотата е само дълбоко в душата, вие сте и пределно наясно с факта, че хората си правят заключения въз основа на външния вид. На всичкото отгоре модата за вас е просто продължение на естетическия усет, който внасяте във всичките си начинания. Но помислете отвъд модните изявления и разширете тази естетична чувствителност към всичко, което ви представлява - от снимките на вашия профил до графиките във вашите работни презентации. Независимо дали се опитвате да направите добро впечатление на потенциален клиент или да предизвикате романтичен интерес у някого, Риби, важно е да размахате най-лъскавата си перка. И с космическия пратеник, който набира скорост в това царство през следващите няколко седмици, определено ще бъдете забелязани! Меркурий ще ви накара да бъдете по-настоятелни в любовната игра. Направете първата стъпка, инициирайте планове за ваканция, предложете момент за „среща с родителите“. И тъй като петият дом управлява всички творчески неща, откраднете време от обожаващите си фенове, за да следвате собствената си муза - насаме, както предпочитате! 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

Последно променена в Понеделник, 04 Юли 2022 09:27

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам