logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 03.05-09.05

Автор: Надя Брайт

Как е положението, мили зодиакални знаци? Поомесихте ли, побоядисахте ли, поядохте ли? Да видим сега какво ви чертаят планетите за тази седмица. Напомням – аз съм само един скромен астрологичен вестител.

Овен

Понеделник идва с непреодолимо желание за социални контакти, нови срещи, нови хора, забавления и пътувания. Само като си представя Овен във вихъра на партито и ми става весело и на мен. От сега до 11-ти Юли Меркурий е в Близнаци за вашия знак и ви прави особено чаровни и прекрасни за компания. Вие и преди си бяхте такива, просто сега, заради този планетарен финт, ще го правите с голямо желание.

В този интересен период все пак не забравяйте, че вложихте много работа до тук. Би било жалко, ако пропуснете да доведете започнатото до край или ако пропуснете добри възможности. Според планетите, ако слушате и гледате внимателно – твърде вероятно е да намерите съмишленик, с когото да мултиплицирате успехите си.

От събота до началото на юни ставате особено убедителни и приятни за слушане. Каквото и да кажете (директно и овенско), ще бъде възприето без съпротиви. Все пак – обуздайте малко огнената откровеност и пощадете хората около вас. Думите оставят следи и това, че сега периодът е добър за „право куме в очи“ не носи застраховки от последствия в бъдеще.

В общи линии – тази седмица започвате да горите и греете и външно като фойерверките, които носите в сърцето си и това е прекрасно. Само внимавайте кой ще се опари от тази прекрасност и всичко ще бъде наред.

Телец

От понеделник Меркурий ви навестява в Близнаци и ви отваря доста добри възможности за парични постъпления. Последните две седмици бяхте много чаровни, надявам се да сте очаровали някой, който ще ви предложи възможност за увеличаване на дохода. Възможно е, понеже сте Телци, вече да сте доволни от финансовото положение, в което сте. Въпреки това – не си позволявайте да се чувствате прекалено комфортно, а се огледайте какъв бонус може да се появи.

Разбира се – за какъвто и „бонус“ да говорим, всичко ще си изработите. Няма да е лотария или нещо такова. Все пак това сте вие – сериозните и стабилни работяги, до които всеки иска да се окаже в момент на криза. 

Огледайте не само възможностите за нови доходи, но и възможностите за спестяване. Една ревизия на бюджета може да го освежи много приятно.

В четвъртък Венера и Плутон ви дават знак да разчупите малко мисленето си в любовен план. Вие не сте много по спонтанността и авантюрите, но точно сега ще се отрази добре на връзката ви, да пробвате нещо. Ако сте необвързани – опитайте се да разчупите малко модела на срещите. Излезте с някой, който не е точно ваш тип или пък си организирайте по-нетрадиционни срещи. Когато погледнете от различен ъгъл на личния си живот, ще видите нови и интересни неща там. 

В събота пък у вас се заражда вълна на желание за естетика. Всичко, което би ви донесло естетична наслада е добре дошло. От засукани СПА процедури, през разходки на хубави места до обновяване на спалнята. Неслучайно казвам „спалнята“, защото естетичната вълна ще е жива и там. Не знам какво точно е „изтънчен секс“, но като че ли ще ви се прииска нещо такова. Пускайте се смело и после ми разкажете какво е...

Близнаци

Пословичната харизма на Близнаците тази седмица се умножава. Меркурий – повелителят на комуникацията, както и ваш личен патрон, влиза директно в знака. Все едно правим copy/paste на невероятния ви чар и от него излизат няколко копия!

Ако имате нещо важно за казване – следващите шест седмици са времето, да го направите. Профилите ви в социалните мрежи, блогът ви, каквито и да е други полета за изява, трябва да бъдат ползвани на максимум. Това важи за всичко – за каузите, на които държите, за работните ви проекти и също така – за изясняване на отношения. Във ваша полза ще работи писмената комуникация, независимо от устройството и приложението, които ще ползвате.

В четвъртък е един от дните в годината, в които Близнаците ще се чувстват особено емоционални. Най-добре е вместо да приемате чувствителността си като „неразположение“, да я осъзнаете. Ако сте откровени пред себе си какво ви притеснява (или дори измъчва), ще можете да намерите някакъв изход. И още нещо много важно – ще намерите човека, пред когото да се разкриете и да получите подкрепа. Хората се свързват през истинските си емоции и ако не ги неглижирате, само ще спечелите.

В трите седмици след събота над главите ви ще се изсипе дъжд от възможни флиртове. Освен забавлението, което те предлагат, може би предлагат и нещо по-сериозно. От вас зависи, дали ще подходите лековато или ще си отваряте добре очите.

Рак

Раци, мили... Отново влизате в период на преработване на емоциите и помъдряване. Какво да правим, като имате толкова богат вътрешен свят, а Меркурий влиза в Близнаци и вашият дом на изцеление? Още в понеделник ще почувствате, че се връщате назад към стари преживявания. Този път, когато минавате отново през емоциите си, най-вероятно ще се почувствате по-силни и ще извлечете поуки. По-артистичните сред вас ще използват това за вдъхновение и скоро ще се похвалят с нови творби.

Все пак, не се притеснявам за Раците. Едва ли има друг знак, който да умее така дълбинно да изследва чувствата си да ги трансформира в поуки, вдъхновение и като цяло – в нов смисъл. Всеки път излизате по-силни и по-умни от тези пътувания към себе си.

В четтвъртък ще получите способности да общувате с хората на всякакво ниво и по всякакъв начин.  Вие измислете как да ползвате това – дали искате да проведете по-задълбочен разговор с половинката например, или искате да убедите в нещо шефа си. 

В събота ставате особено романтични и като че ли слагате розовите очила. Романтиката е сладка, но не позволявайте да замъгли преценката. Особено внимателни бъдете по темата с бившите, защото този ден ви дава както предпоставки да се съберете с някого, така и сила да продължите напред. Изборът е ваш, Рачета.

Лъв

Още от понеделник започвате да работите на едро, като истински Лъв и да увличате и другите в каузите си. Ще съчетавате много успешно работа с удоволствие в следващите седмици. 

Във ваша полза ще работи общуването през технологиите. Ще може да привличате последователи, както и да се „срещате“ с хора, които мислят като вас. Както обикновено – ще сте лишени от скромност, когато се представяте пред света, през каналите си в социалните мрежи. Но не виждам нищо лошо в това – напротив – когато правиш нещо, в което вярваш и другите трябва да го видят. 

В четвъртък се вгледайте по-детайлно в работата си. Това е ден, в който не само ще се сдобили с орлово око за детайлите, а и ще имате много свежи и артистични идеи за подобрение. Така че – ако планирате да завършвате нещо скоро или пък сте приели, че определен проект си има своята посока и няма какво да се пипа там – погледнете точно тези неща. С лекота ще въведете подобрения.

В събота пък ще имате креативна енергия за личния си живот. Може би има нужда от промяна на модела на вашето поведение, за да получавате различно поведение насреща и да сте по-доволни. А може би търсите нещо ново и различно, което да ви задоволява на интелектуално ниво. Каквито и да са посоките, които обмисляте – премислете ги внимателно именно уикенда и пробвайте някаква промяна.

Дева

От понеделник до 11-ти юли Меркурий в Близнаци започва да се вихри в дома на кариерата ви и ставате много амбициозни. Събитията започват да се движат много бързо, но не толкова бързо, че една Дева да не може да ги овладее и да ги превърне в успех. В следващите десет седмици не пропускайте шанс да разказвате за работата си и дори да се хвалите (с елегантния маниер на Дева) може да си намерите съмишленици.

Периодът е подходящ да работите над имиджа си. И то цялостно – от прическата и дрехите до профилите ви в интернет. Излъскайте и прецизирайте всичко, за да бъдете перфектни (дори по своите стандарти), когато завързвате нови контакти.

Четвъртък ви е особено късметлийски ден. При това – късметът може да проработи във всеки аспект на живота ви – работа, любов и пр. Затова – помислете какво искате да се случи и поработете в тази посока до четвъртък. Едва ли има нужда точно на вас да обяснявам кога и как идва късметът – при този, който добре му е постлал. А честно казано, ако ме питат кой знак искам да ми постеле – веднага ще кажа „Дева!“.

През уикенда подредете в главата си хората и мястото, което те заемата в живота ви. Започнали сте период на усилени контакти и за вас ще бъде по-полезно да не забравяте кой кой и да не се обвързвате с никого (професионално и лично), преди да сте го опознали.

Везни

От началото на седмицата се отварят визионерските ви способности. Вроденото ви любопитство и мечтателност се съчетават в умение за виждане в по-далечни хоризонти. Като казвам „по-далечни хоризонти“, имам предвид в пряк и преносен смисъл. Започвате да планирате на едро и също така – да ви тегли неудържимо към пътувания. Особено важно е да премисляте по какъв начин споделяте плановете си с другите. Има едно леко замъгляване във вашата радио честота и за да избегнете недоразумения – мислете два пъти, преди да се изкажете.

В четвъртък ще сте особено емоционални. Изследвайте чувствата си и даже ги излейте, ако чувствате потребност. Сърцето ви казва нещо, което може да се окаже важно за връзка, в която се намирате в момента. Възможно е да не искате да си признаете нещо дори пред себе си за тази връзка и да подържате определено статукво. Четвъртък обаче Плутон и Венера ще направят всичко възможно да ви отворят очите.

През уикенда, освен че ще имате желание за пътуване, ще имате желание и да влезете в ролята на съблазнители. Направо настръхвам, като си представя романтичните и прекрасни Везни да пускат в ход и сексапила си... Но да не говорим за мен. Вие, Везни се отдайте на тези пориви, защото те ще ви заредят с енергия за визионерстването и през следващите седмици. А и защото ще е интересно...

Скорпион

Такааа.... Гледай ти какво нещо... В понеделник Меркурий в Близнаци влиза в дома на скорпионския сексапил и мистериозност и смята да поседи там десетина седмици. Тоест това, което ще се случи е, че ще бъдете Скорпиони в пълния си блясък – секси, тайнствени, харизматични. На пасртньорите ви – честито! На останалите – движете се с повишено внимание!

Разбира се, щом ще бъдете напълно себе си, това означава, че и сянката ви ще се появява от време на време и ще трябва да се справяте с това. Не искам да издавам пред другите за каква сянка говорим – вие си знаете. Само моля, като се появи – вгледайте се в нея и я използвайте за да станете по-силни, а не ползвайте жилото.

Интересни ще бъдат търсенията ви на партньор или на нещо ново във връзката ви, ако вече имате партньор. Ще търсите необикновен човек или преживяване. Нищо по-малко от свързване с тяло, душа и интелект. Ще искате хищно, изцяло и истински. Не е изключено и да намерите нещо или някой. Просто имайте едно наум да не се обвързвате с обещания на този етап.

През уикенда целият този сексапил и мистика ще бъдат в апогея си. Използвайте това магнитно поле, което създавате около себе си, за да получите наистина най-доброто. Ако сте във връзка – можете да си позволите да навлезете в по-дълбики разговори с партньора за чувствата и очакванията си.

Стрелец

От понеделник започва 10-седмичен период за търсене и изграждане на партньорства. Знам, че искате да сте независими и никой да не ви занимава прекалено... Обаче знам, че е добре да се възползвате от следващите дни, за да се свържете с готини хора (то сякаш бихте се свързали с неготини...)

Отдайте се на удоволствието от общуването – срещайте нови хора, задавайте им въпроси, дебатирайте на различни теми с познати и непознати. Така неусетно ще натрупате добра картотека с контакти и някой от тях може да се окаже много полезен. Например – помислете, дали с подходящ партньор в някое от работните си начинания, няма да успеете повече. Ако е така – сега има шанс да намерите човека. А ако вече имате подходящ бизнес партньор – поговорете с него за нови проекти.

В четвъртък обърнете внимание на парите си. От някъде може да се покаже добра възможност за инвестиции и за постъпления. Между другото – много ви се искат постъпления, защото усещате желание за хубави вещи и луксозни преживявания. Само ви моля наистина да си отваряте очите, защото може да има и скрити аспекти във възможностите и да ви провалят късмета.

Ако се намирате в неизяснено положение в лично или професионално партньорство, през уикенда ще имате добра възможност (а може би и наложителност) да го изясните. И... понеже се знаем, мили Стрелци, искам да напомня, че ако за вас всичко е ясно в едно партньорство, много често другият човек не мисли така – вслушайте се.

Козирог

За съжаление на останалите знаци, но за ваше добро – флиртаджийският ви период се замества с период на интелектуални постижения. Започва в понеделник и ще продължи около 10 седмици. Сега, Козирози, вие ще се посветите на някаква важна работа, така както само вие можете – съсредоточено, методично и резултатно. По всичко изглежда, че работите за дългосрочни резултати.

Разбира се, нито аз, нито планетите ви съветваме да забивате поглед изцяло в работата. Помислете какво може да делегирате и как да се организирате така, че да не се претоварите. Общуването с природата ще бъде особено важно в този натоварен период. Ако не може да излизате често на открито – поне си вземете няколко саксии със зеленина вкъщи.

В четвъртък времето е подходящо да се „продадете“ на повече хора. Говорете публично за идеите и работата си. Също – тогава ще имате прилив на творческа енергия – използвайте я на максимум. Вслушайте се в себе си в този ден – искате ли нещо ново и различно? Ако е така – не се колебайте да последвате желанието си.

В събота Венера ви склонява да погледнете себе си с любов. В крайна сметка – отношението ни към живота започва с отношението към себе си, нали? Ще ви се прииска да спортувате повече, да се погрижите за тялото и съзнанието. Похвална инициатива и ще ви се отплати добре.

Водолей

Настъпват дни на вдъхновение, Водолеи! Музата ще ви спохожда във всички аспекти на живота ви... Творчество, работа, флиртове. Мисля, че вдъхновен и творчески настроен Водолей, който се вихри да флиртува е заплаха за обществото – като атомна бомба от чар, но оставете ме мен... Важното е вие да разцъфнете сега и да се чувствате добре.

Ако сте във връзка, партньорът ви ще бъде приятно изненадан от желанието ви за малки приключения и чувството ви за хумор, които ще правят дните ви много по-интересни. Обаче никак няма да ви е до сериозни разговори в този момент. Опитайте се да не ги избягвате, а само да ги отложите малко. Така няма да нараните партньора си и ще си дадете време да сте напълно подготвени. И, спокойно – разговорите ще бъдат за добри развития (когато им дойде времето).

В четвъртък планетите дават възможност да ви се случи наелектиризиращ флирт или романтично преживяване. Ще се чувствате като по филмите – напрегнато очакване, приятна възбуда, неизвестност и желание – всички компоненти на истински вълнуваща история ще са налице.

Цялото това трептене на флирт вълна има и своите сериозни страни, разбира се. Първо – помислете все пак как да предпазите себе си от прекомерно раздаване на емоции или разкриване. И второ – ако сте обвързани – изяснете за себе си къде сте във връзката си и какво искате от нея, за да не рискувате лекомислено. И моля ви, Водолеи, убеждението „Аз не съм във връзка с теб, ти си във връзка с мен“ не го използвайте този път.

Риби

В следващите десет седмици палавите досега Рибки се превръщат в домошари. Енергията ви ще е насочена към подобряване на дома или намиране на нов. Ще създавате уют по типично рибешки начин – красиво, изискано и романтично. 

Имате желание да създадете дом за себе си по-скоро в духовен смисъл на думата. Без значение къде и с кого живеете, вие ще строите своето сигурно и тихо пристанище. Възможно е да се връщате към спомени за детството си и родния си дом. Това са полезни пътувания във времето – изследвайте спомените си и си „вземете“ нещо от там.

В четвъртък Венера и Плутон ще се завъртят във вашия знак по начин, който се случва само два пъти годишно. Ще бъдете палави, ще искате да нарушавате правила, но ще влагате и романтика в тези преживявания. Простичко казано – тези, които са обект на интерес на Риба, ще им се отнесе главата от майсторски флирт (и още нещо).

През уикенда ще съчетаете порива на сърцето си към дома с желанието да се движите сред общество. Просто ще си поканите гости и ще се забавлявате заедно у вас. За да нахраните сетивата си – подредете красиво и по нов начин интериора. Това би накарало душата ви да запее.

За малко да забравя – ако сте обвързани – организирайте романтична вечеря за партньора си. Имате нужда да се свържете през романтично преживяване. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. 

Още от Надя: По-лесно ли е да си прост?

Последно променена в Понеделник, 10 Май 2021 19:29

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам