logomamaninjashop

За третия пол от четвърти ред и насилието над жени

Автор: Анелия Икономова

Напоследък, в редките моменти, когато пускам нещо да шуми, защото децата са заспали и тишината силно ме огорчава и впоследствие - плаши, навсякъде и всяко второ изречение е: „Истанбулската конвенция... “.

Сега, аз съм проста жена... имам предвид просто устроена, иначе съм голям интелигент... не мога да разбера няколко неща:

Първо – какво са се разпенили псевдонационалистите и всичкото Бай Ганя, че като ратифицират документа и рязко морално ще пропаднем, дружно ще си сменим пола, ще образуваме нови полове, ако съществуващите не задоволяват потребностите, докато имплантираме гърди на всичките си налични наследници от мъжки пол.

Второ – публично признавам, че съм силно вярващ човек! За мен вярата е като въздуха, абсолютно необходима за живота на всеки! В какво вярваш, как общуваш с Бога си и всички нататъшни церемонии и обреди - всеки сам решава за себе си, стига да не вреди на живота, здравето и добруването на останалите индивиди! От тая ми гледна точка, силно ненавиждам духовенството на БПЦ. Толкова лицемерни, крадливи и пропаднали индивиди не можеш и в затворите да намериш! И тия чичета у рокли, дето половината засрамиха немската порно индустрия, а другата половина тъне в лукс, кара лукс и шмърка лукс... и те държат да се изказват за морала!

И като са се хванали за думата „джендър“ и като задърпали, такъв локум отдавна не е имало!

А става въпрос за насилието... над жени!

Някога били ли сте жертва на насилие, било то физическо или психическо???

Защото аз съм била!!! И на двата вида! И първия път, когато отидох в полицията, ми казаха: „Ти медицинско извади ли си? А, ми добре, ще го викнем да го предупредим!“

Защото в нашата държава, за другите не знам как е, но тук, като биеш жена си, те викат да те предупредят, ако си така любезен, да спреш, щото не е... така... хубаво и ще се наложи пак да те викат и да те предупреждават, ако я пребиеш!

Това е законът, като посегнеш на жена си. Щото не ти е харесала супата, децата не са по леглата или страдаш от мания, че не си единствен! Ти избиваш два зъба, те ти въртят с пръст. После мозъчно сътресение или счупен крайник и следва: „Нали ти казахме да не я биеш де, айде обещай, че няма повече!“. После я убиваш и от полицията викат: „Ми не знам що така, ние го предупредихме!“

Да не говорим, какво преживява жената като емоции – страх, срам, потиснатост, депресия, чувство за малоценност, доста често и суицидни мисли!

За психическия тормоз, дума не ми се отваря, че роман мога да напиша! Това е най-угнетяващото чувство на света, след това - детето да ти е болно!

И понеже ВСЯКА ТРЕТА ЖЕНА В БЪЛГАРИЯ Е ЖЕРТВА НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ!!! националистите и мъжете с рокли и чиста съвест се притесняват да не ни умре моралът и да се изпоженим всички, докато си сменяме пола междувременно!

Знаете ли, господа православни и национал-любящи лицемери, ако не бях майка и жена, която е преживяла насилие, щях да се помоля на Господ да умрете! Но не защитавам насилието като вас! Освен това имам и някакъв морал, което също отчитам като разлика помежду ни!

Не на насилието!

Над деца!

Над жени!

Над мъже!

Над хората по принцип и животните като цяло!

Просто се спрете, бе!

 

Освен че пие вино, пише интересни истории и гледа трите си хлапета, Анелия някак успява и да бродира! Красотите й може да разгледате ето тук

 

Препоръчваме ви още:

Феминичидио – италианската дума за женоубийство

Аз, жертвата

Черните кукумявки, черните шафрантии

 

Последно променена в Сряда, 24 Януари 2018 20:56

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам