logomamaninjashop

University of York и CITY College създават Европейски кампус

Да вземеш престижна образователна степен от чужд университет, без да напускаш България. Да можеш да избираш между различни програми на английски език. Да успяваш да учиш и работиш едновременно. Да завършиш не с една, а с две дипломи. Това предлага University of York Europe Campus CITY College. Неговите бакалавърски, магистърски, MBA и докторски програми предоставят образователни степени и дипломи на университета в Йорк.

Студентите в европейския кампус могат да специализират в редица области, включително английски език и лингвистика, психология, бизнес администрация и икономика и компютърни науки и ще получат дипломата на Университета в Йорк. Европейският кампус на Университета в Йорк CITY College набира студенти за програмите на университета в Йорк, а програмите ще започнат от октомври 2021 г. Двете институции изграждат взаимоотношения на съвместно разработване на нови програми в европейските региони, създават съвместни възможности за научни изследвани, развиват обмен на преподаватели и работа на студенти или обучения в чужбина и споделят достъп до библиотечни ресурси и други.

Брекзит

„Ние развиваме нови партньорства и взаимоотношения в Европа. Брекзит не оказва влияние върху решимостта на университета в Йорк да създаде и изгради силна европейска мрежа за подкрепа на научно сътрудничество и създаване на нови възможности за образование. Този нов европейски кампус отразява вълнуващо ново развитие в стратегическите амбиции на Йорк за укрепване на международното сътрудничество. Тази връзка се основава на стратегическия отговор на Йорк на предстоящото изтегляне на Великобритания от ЕС и отразява амбицията на университета да продължи да изгражда иновативни партньорства с европейските институции.“

Заместник-ректорът на Университета в Йорк Чарли Джефери е уверен в потенциала и бъдещето на университета:

„Въз основа на нашите общи ценности, връзката ще има в основата си общественото благо – ще допринася за развитието на хората, обществата и икономиките, разширявайки възможностите и достъпа за всички.„Europe Campus CITY College е водеща инициатива в подкрепа на стремежа към интернационализъм. Той ще осигури физическо присъствие за университета в Йорк в Европа и ще се създаде център за връзка с академични, правителствени и корпоративни мрежи в цяла Югоизточна Европа и съседните региони." 

Повече за University of York

Репутация. Това е най-подходящият синоним за университета в Йорк. Лидер сред световните университети и една от водещите световни институции за вдъхновяващи и променящи живота научни изследвания, университетът в Йорк е член на престижната Russel Group и притежава TEF Gold за изключителното си преподаване.

Именно постиженията в преподаването и научните изследвания води до постоянно високо класиране в Обединеното кралство и първокласна репутация по целия свят.

RS37665 Palais U Unistra 2891

Избери бакалавърска или магистърска програма в София

Бакалавърските и магистърски програми, които СИТИ Колидж предлага в София са в партньорство с Нов български университет (НБУ)

На бакалавърско ниво българските студенти могат да изберат програма по Бизнес науки от факултета по Бизнес администрация и икономика, като възможностите за специализация са:

  • Мениджмънт
  • Маркетинг
  • Счетоводство и финанси
  • Хотелски мениджмънт и туризъм.

С практически подход към обучението, реални проекти и иновативни методики, всички програми балансират теорията и практиката и предоставят на студентите възможност да развият ценни знания и умения.

Програмите са изцяло на английски език и водят до две дипломи – една от University of York и втора от Нов Български Университет.

Списък с бакалавърските програми в София

За интересуващите се от магистратури, Сити Колидж предлага програми по:

  • Финанси и банки (MSc in Banking & Finance);
  • Дигитален маркетинг и социални медии (MA in Digital Marketing & Social Media);
  • Маркетинг реклама и връзки с обществеността (MA in Marketing, Advertising and PR)
  • Управление на бизнеса, иновациите и технологиите (MSc in Management of Business Technology and Innovation).

Тези програми са предназначени за хора, завършили току-що бакалавърска степен или работещи вече професионалисти, които искат да задълбочат знанията си и да придобият определени компетенции.

Студентите – магистри, получават безценни умения и биват отлично подготвени за пазара на труда. Програмите са двугодишни и се провеждат през уикендите (веднъж в месеца), така че студентите спокойно могат да съвместяват ученето с работния процес.

Списък с магистърските програми в София

Програмите са изцяло на английски език и водят до две дипломи – една от University of York и втора от Нов Български Университет.

Executive MBA

Една специална програма – две дипломи

Екзекютив МБА програмата, предлагана от СИТИ Колидж в София е иновативна, международна програма, създадена за днешните мениджъри и бизнес професионалисти, които имат нужда от подобряване на знанията и уменията си, за да продължат своето професионално, кариерно и личностно развитие. Програмата се предлага в няколко държави в Югоизточна и Източна Европа, както и в Кавказкия регион. Преподаването е един уикенд в месеца, като се поставя акцент върху широкото разбиране на бизнес и управленски казуси, с фокус върху приложните знания и опит. Успешното завършване води до придобиване на титлата Магистър по бизнес администрация от University of York и University of Strasburg.  

York degree BSc

СИТИ Колидж предлага престижната си Executive MBA програма вече няколко десетилетия и много международни и местни компании се доверяват на опита на институцията за бизнес образованието на своите талантливи служители.

Програмата има международна акредитация от AMBA.

Аналитично мислене, комуникативни умения, срещи с различни култури и нови приятели - това предлага СИТИ Колидж. Обучението в него е един прекрасен начин, наред със страхотните студентски години, студентите да разширят знанията си и да придобият увереност с постоянната подкрепа от администрацията и академичния състав. Стойността и статутът на дипломата, както и ценните знания и умения, придобити в хода на обучението, правят завършилите СИТИ Колидж ценни и търсени кадри и бизнес партньори в Европа и по света.

Моля направете запитване тук или на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Можете да се обадите и на телефон: 02/961 62 63 или 0888/43 57 50.

Прочетете също:

Пожелайте им лош късмет

UoY Central Hall September 2017 Alex Holland 4

Последно променена в Сряда, 12 Май 2021 12:52

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам