logomamaninjashop

Писмо до бъдещата ми жена

Попаднахме на това интересно писмо в популярна женска група. Авторът провокира доста противоречиви коментари и реакции. Решихме да го споделим с вас и да чуем мнението ви.

Здравей, любима!

Ще бъда откровен. Искам нещо от теб. Може да ти се стори, че искам твърде много. Но когато прочетеш това писмо докрай, ще разбереш, че не е така.

Първо, ще те помоля да се откажеш от амбициите си. От желанието да ме покоряваш, променяш, да успяваш, от желанието да се реализираш извън пределите на малкия свят, който ще създадем с теб. Разбери, успехът в семейството се дели на две. Ако ти изнесеш своята енергия някъде другаде, ще остане по-малко вкъщи. А на мен си ми нужна на 100 %. На по-малко не съм съгласен.

Не, не казвам, че трябва да стоиш вкъщи. Напротив, търси си всякакви източници на вдъхновение. Ще те подкрепям във всичко. Ти можеш всичко. Но не търси реализация навън. Тя не е там, поне не в този обем, в който ще я получиш в семейството. Това е твоят дом и твоето огромно поле за творчество.

8-те женски качества, които мъжете ценят

0001626de6aa8ef5b99196e5ea11b990 XL

Моля те, избери ме за най-добър приятел. Когато ти е трудно, не звъни на майка си. Не тичай при приятелката си. Не бягай на тренировка и не се хвърляй в домакинстване. Ела първо при мен. Повярвай ми, никой няма да те утеши по-добре. Ще те прегърна, ще те скрия от всички призраци на миналото и страхове от бъдещето, ще отнема всяка болка от настоящето. Кой друг трябва да направи това, ако не мъжът ти?

Не се бой да бъдеш слабо, беззащитно, малко момиченце с панделки, когато си с мен. Подари ми сърцето си, живота си и кажи: „Вземи. Вярвам ти. Ти по-добре знаеш как да ме направиш щастлива.“ И аз ще го направя. Знам, че ще те е страх, особено след всичката болка, която си преживяла. Но само така можем да спечелим в тази игра, разбираш ли? Бъди смела.

ОбъркАл си сметките, пич!

f964ddc910acbc5c426350c1b152e08d XL

Вярвай в мен и ме надценявай. Представяй си ме по-добър, отколкото съм. Не ми е нужна обективна оценка. В живота ми има твърде много съдници. Така в трудните моменти няма да се предам, а ще се боря да заслужа представите ти.

И още нещо – мечтай. Мечтай силно, смело, ярко. Спомни си всичко, което си искала от най-ранно детство. Споделяй ми, като на Господ, вярвайки, че ще мога да изпълня всичко. И тогава аз наистина ще мога всичко. Както виждаш, не искам толкова много, колкото ти се стори в началото. Ти самата искаш същото.

Вие бихте ли се омъжили за съпруга си, ако ви напише такова писмо? Трябва ли жената да се откаже от амбициите си, за да има щастлив брак? Трябва ли винаги и безусловно да подкрепя съпруга си? Трябва ли да разчита на него да сбъдне всичките й мечти?

И накрая последният въпрос, който може би е най-важен. Наистина ли повечето мъже искат точно това от една жена?

 

Препоръчваме ви още:

17 неща в съвместния живот, които ни вбесяват

Никога не занижавай критериите си за мъж

129 начина да се сдобиете със съпруг!

Последно променена в Сряда, 16 Януари 2019 20:48

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам