logomamaninjashop

Кой как изпраща детето си на училище – 6 типа майки

Забавно видео представя основните типажи сред майките според реакциите им през първия учебен ден. Дали ще се познаем в някои от тях?

Майката на първокласника

За нея моментът е драматичен. Тази жена плаче от умиление. До неотдавна любимото й дете е било толкова малко, а ето че неочаквано е пораснало и вече е в първи клас. Рони сълзи, безсилна пред връхлетелите я чувства, държи в ръце първите му чорапки и разлиства албума със спомени от раждането до наши дни.

Майката - организатор

При нея всичко е под контрол. Вече е заредила с всичко необходимо – тоалетна хартия, салфетки, маркери и всичко останало, което нужно и ненужно, в индустриални количества. На озадачения въпрос на мъжа си дали всичко това е по списъка, отговаря, че и да не е, със сигурност ще потрябва на детето. Тя знае.

"Вдигнете я, госпожо, мама я мери, 13 килограма"

24795b9d45550d61cc9f6bee7a09a629 XL

Майката - ветеран

Подготвяйки детето за училище, тя е хладнокръвна като боа. Нова папка? За какво му е, на старата нищо й няма. Тази майка не гризе нокти над списъка с необходимите пособия, защото много добре знае, че не всичко в него е наистина важно. Тя е спокойна и разумна.

Майката - професионален фотограф

На нея й е по-важно да заснеме колкото може повече кадри. Тя позиционира и композира детето си дълго, настоява то да покаже беззъбата си усмивка, а мъжът й е строен до нея със светлоотразител в ръка.

На 4 месеца на ясла, на 3 години на училище

b80ea3ea38e44cb9b41c65c79ffde000 XL

Майката с домашното обучение

Нейното дете прекарва по-голяма част от времето си вкъщи, затова майка му най-вероятно ще разбере за откриването на учебната година от социалните мрежи. „О, това днес ли е?“ – изненадва се тя, докато пие сутрешното си кафе.

Майката, която не ходи на работа

В ръка държи чаша вино и танцува на любимата си песен. Ура, най-накрая започват дългоочакваните часове и детето отива на училище. Това е супер!

А вие от кои майки сте?


Прочетохте ли

Кое е най-трудно в първи клас

 

Последно променена в Четвъртък, 30 Август 2018 19:31

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам