logomamaninjashop

Каза ли „да“ на 14 февруари?

Разкажи на „Мама Нинджа“ как ти предложи твоят любим

и спечели 14% отстъпка от сватбена агенция „Кадифе“!

Честито на всички влюбени, които са си казали „да“ на 14 февруари! Можете да спечелите 14% отстъпка от услугите на  сватбена агенция „Кадифе“, публикация в mamaninja.bg и други награди, като участвате в конкурса за най-добър разказ „Каза ли „да“ на 14 февруари?".

За да участвате, изпратете ни до края на месеца кратък текст с историята на вашето предложение (до 3000 знака) на следния адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Можете да приложите и снимки, които искате да публикуваме, но това не е задължително.

За да изберат трите най-въздействащи творби, в морето от любов и романтика ще се потопят членовете на журито: Мария Пеева – Мама Нинджа, сватбеният агент Генка Беломачева и блогърът-журналист Мая Цанева.

Трите избрани от журито разкази ще бъдат публикувани на сайта на „Мама Нинджа“, а авторите им ще получат 14% отстъпка от цената на услугите на агенция „Кадифе“, валидна за каквото и да е празненство, до края на 2018 г. Победителят ще получи безплатно услуги за подготовка на булката в сватбения ден на стойност над 200 лв, а класиралите се на второ и трето място ще спечелят предметни награди.

Последно променена в Понеделник, 26 Февруари 2018 12:16

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам