Актрисата, обвинила Деп в насилие, е излъгала под клетва

OFFNews 18 май 2022 в 12:57 8291 0

Снимка Getty Images

Актрисата Амбър Хърд призна в съда, че е лъгала под клетва в процеса срещу Джони Деп, предаде БГНЕС.

След развода на Деп и Хърд 36-годишната актриса получи 7 милиона долара, за да мълчи за връзката им. През 2016 г. тя се закле да даде тази сума за благотворителност с думите: "Не обичам парите на Джони и никога не съм ги искала".

През 2018 г. в интервю за холандска телевизия Амбър каза, че е дарила парите. Американският съюз по правата на човека (ACLU) получил 3,5 милиона долара, а останалите 3,5 милиона долара били дарени на Детската болница в Лос Анджелис. Тя повтори тези твърдения през 2020 г. в съда - този път под клетва. Сега има обрат - Хърд си призна, че е излъгала.

"Наистина възнамерявам да изпълня това обещание и бих искал той да спре да ме съди, за да мога да го направя. Взех по-малко пари, отколкото ми предложиха, защото никога не съм искала парите му. Просто исках моята сигурност и бъдещето си, а той рискуваше всичко. Исках той да ме остави на мира", каза Амбър.

Съдебните документи по делото срещу Деп сочат, че ACLU е получил само една трета от тази сума от Амбър или от нейно име. Половин милион долара са дошли от компанията, собственост на Илон Мъск, с когото актрисата имаше кратка връзка.

Адвокатите на Деп твърдят, че нейната версия за историята, че тя не иска парите на Джони Деп, е невярна. След развода Амбър Хърд е помолила Деп да продължи да използва три от апартаментите му в Лос Анджелис, без да плаща наем, посочват те.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови