Жана Бергендорф е била заплашвана от свой близък

OFFNews 08 юли 2015 в 18:02 4712 1

Жана Бергендорф

Певицата Жана Бергендорф е била заплашвана от свой близък при битов скандал.

Това стана ясно от официална позиция от продуцентската компания "Вирджиния рекърдс", в която се казва, че Бергендорф сама е потърсила съдействието на полицията.

Според продуцентите срещу певицата няма повдигнати обвинения, нито пък е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона.

Публикуваме официалната позиция на "Вирджиния рекърдс" без редакторска намеса:

След като вчера се появиха информации за битов скандал, арест и притежание на наркотични вещества в певицата Жана Бергендорф, от продуцентската компания "Вирджиния рекърдс" изпратиха официално становище по случая

По повод появилите се вчера в публичното пространство публикации, касаещи певицата Жана Бергендорф, бихме искали да ви информираме за следното:

Вчера, вследствие на отправени към Жана Бергендорф заплахи от неин познат на територията на жилището, в което тя живее понастоящем, Жана сама е потърсила съдействието на полицията.

Пристигналите служители на реда са спазили стриктно закона, при което както Жана, така и лицето, отправяло й заплахи са поканени в Първо районно управление на МВР за снемане на показания и изясняване на ситуацията.

Срещу Жана Бергендорф няма повдигнати обвинения, нито пък е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона или притежание на забранени вещества, каквито спекулации се появиха в редица медии.

В момента Жана се чувства добре и се готви за участие в голям концерт в центъра на Бургас утре.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови