Wax Tailor с нов албум и нова дата за концерта си в София

ОFFNews Последна промяна на 18 октомври 2016 в 17:59 4155 0

Вече е ясна новата дата за гостуването на трип-хоп диджея и продуцент Wax Tailor. Точно на 16 март 2017 година артистът ще се завърне в София, за да представи най-новата си продукция.

"Sofia Live Club" ще посрещне френския музикант и неговата банда, които ще изсвирят на живо парчета от последния пети албум, „By Any Beats Necessary“, излязъл на пазара само преди броени дни. 

Ето какво споделя Wax в тази връзка: “Издаването на нов албум винаги е микс от емоции. Едновременно усещаш облекчение, но и очакване на момента, в който ще представиш резултата от месеците усилена работа пред публиката. Горд съм с това, което създадох и съм благодарен на артистите, които ми се довериха и ми позволиха да реализирам идеите си. Надявам се албумът да се хареса от феновете, с които ще се срещнем съвсем скоро. Нямам търпение да видя реакциите им на живо.“

След издаването на “I Had A Woman”, “WorldWide” и “For The Worst” вече може да чуем целия албум и да се подготвим за това, което ни очаква на 16 март в "Sofia Live Club". Освен всичко ново ще чуем и селекция с най-любимите и добре познати парчета от албумите на Wax досега.

Билети за концерта на Wax Tailor и неговата банда могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. в мрежата на Eventim.bg и OMV.