ВУЗФ и Ogilvy Sofia откриват нова магистратура по бранд мениджмънт и интегрирани маркетингови комуникации

Програмата стартира от ноември, а приемът за нея вече е открит

OFFNews Последна промяна на 16 септември 2019 в 20:19 1296 0

Водещият бизнес университет Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и най-голямата комуникационна група у нас Ogilvy Sofia откриват нова съвместна магистърска програма - „Бранд мениджмънт и интегрирани маркетингови комуникации“. В нея експерти от Ogilvy Sofia ще предадат своя глобален опит и практически умения на студенти по маркетинг и реклама и ще разкажат кои са работещите решения на базата на дългогодишната им практика. Програмата започва през ноември във ВУЗФ, а приемът за нея вече е отворен.

Учебният план на магистратурата умело съчетава дисциплини, които да са полезни както за студентите, стартиращи собствен бизнес, така и за бранд- и рекламни мениджъри в национални и транснационални компании. Как се управлява рекламна кампания, как се подготвя медия планиране, кои са последните маркетингови изследвания за рекламни решения и как да използваме правилно интегрираните маркетингови комуникации и брандинг – тези и още въпроси ще получат своите отговори по време на лекциите и практиките в магистратурата.

Специалисти от агенцията, поставила основите на рекламната индустрия у нас, ще споделят с новото поколение своя глобален опит и ще разкажат кои са работещите решения на базата на дългогодишната си практика. От страна на ВУЗФ сред преподавателите ще бъдат проф. д-р Боян Дуранкев, проф. д-р Виржиния Желязкова и доц. д-р Даниела Илиева. Студентите ще имат възможност да затвърдят уменията си и по време на стажове и уъркъшопове директно в офиса на агенцията.

Целта на обучението е да постави мост между висшето образование и бизнеса. С дипломата си от ВУЗФ завършилите специалността ще могат да се реализират като маркетинг, бранд- или рекламни мениджъри, анализатори и експерти, с компетенции за успешно управляване на собствен бизнес, като ще могат да се специализират и като консултанти в областта на маркетинга и рекламата.

Магистърската програма е част от стратегията на Ogilvy Sofia в подкрепа на развитието на млади талантливи хора по пътя им към професионално израстване в креативната индустрия. Тя е в унисон и с дългосрочната мисия на ВУЗФ да създава иновативни програми, с които да осъществи ефективна връзка между висшето образование и бизнеса, подготвяйки специалисти за професии, от които пазарът има нужда.

Благодарение на тесните си контакти с компании от всички сфери на бизнеса, водещи преподаватели и съвременен метод на обучение, в който практиката е водеща, дипломантите на ВУЗФ са сред най-високоплатените в страната, като над 90% от тях се реализират по специалността си.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !