Васил Найденов, Любо Киров и група Сигнал за първи път с общ концерт

OFFNews Последна промяна на 09 юли 2021 в 12:09 3338 0

В разгара на лятото Национален исторически музей - София ще бъде домакин на музикално събитие, което се организира за първи път.

Концертът с участието на три от най-големите имена в българската популярна музика ще се проведе в парковото пространство пред величествената сграда на музея, по идея на организаторите от „Епсилон Ентерътейнмънт“.

На 14 юли (сряда) от 21.00 часа публиката ще може да се наслади на Любо Киров, група Сигнал и Васил Найденов, които за първи път в дългогодишните си успешни кариери биват събирани на една сцена. Наред с тази чест, всеки от тях има повод за празник – Любо Киров - националното си турне „Целуни ме“, група Сигнал - 43-годишна професионална кариера, а Васил Найденов - личен юбилей и 45 години на сцена.

„Щастливи сме, че доцент Петрунова прегърна идеята ни с ентусиазъм, далновидност и професионализъм! Освен да организираме този единствен по рода си концерт на престижна локация, разполагаща с голяма открита площ, целта ни е и да представим тази реномирана институция в нова светлина“, изтъкват организаторите.

Любовта към качествената българска музика, онази, която ще остане във времето, досущ като артефактите в НИМ, е двигателната сила за тази инициатива.

„Лятото идва, а хората жадуват за емоции и спомени, за свобода. Ето защо представяме първият „Епсилон Премиум Концерт“ на открито, в двора на Националния исторически музей. Неслучайно мотото ни е „Над нас са само звездите“, споделят още от „Епсилон Ентерътейнмънт“.

Билети в мрежите на Eventim.bg & Epay Go, както и от касите на EasyPay в цялата страна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови