В киноклуб "София" тази неделя: „Хлапето“ на Чаплин и „Ако мога да свиря, аз свиря“

OFFNews 23 октомври 2015 в 17:49 2093 0

Тази неделя, 25 октомври, в Театрална работилница „Сфумато“ можете да видите румънския филм „Ако мога да свиря, аз свиря“ на режисьора Флорин Шербан и кинокласиката „Хлапето“ на Чарли Чаплин.

Прожекциите са част от Киноклуб София, организиран от Българско кино общество.

Идеята на киноклуба е да събира хора, обичащи киното, и да създаде възможност за дискусия върху филмите. Програмата се състои предимно от европейско и световно кино.

Всеки, който иска да стане част от клуба, може да го направи, като се свърже с организаторите в сайта им filmsociety.bg или във Facebook.

Мрежата от киноклубове обединява шест български града – София, Пловдив, Русе, Варна, Стара Загора и Пазарджик, и е подкрепена от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Организаторите отделят специално внимание на най-малките зрители, като подготвят различни уъркшопи за децата, които ще ги въведат в света на киното и ще ги запознаят с изразните му средства.

В столицата „Хлапето“ на Чаплин започва от 16.00 часа, а вечерната прожекция на „Ако мога да свиря, аз свиря“ е от 19.30 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!