Twilight Force ще подгряват Sabaton в София

OFFNews 29 август 2016 в 13:16 8032 0

Групата, която ще открие концерта на Sabaton в София на 10 март 2017 г., е от родният им град Фалун, Швеция и се казва Twilight Force.

Създадена през 2011 година, 6-членната банда издаде преди дни втория си дългосвирещ албум озаглавен „Heroes of Mighty Magic“ чрез "Nuclear Blast". Гости в албума са самият Йоаким Броден, вокал на Sabaton, и страхотният Фабио Лионе от Rhapsody of Fire.

„Ако някога е имало банда, с която да искам да обикалям, то това са тези момчета. Не само, че са наши добри приятели, но и успяха да преместят границите на метъла до размера на несъществуващата лудост, при който по-малко е повече. Как може по-малко да бъде повече? Повече винаги е повече! Ето затова обичаме тези момчета и искам да бъда на турне с тях", казва Йоаким.

Шведските хеви метъл герои Sabaton обявиха масивно европейско турне в подкрепа наскоро излезлия им 8-ми албум, "The Last Stand". Турнето ще премине през и се очаква да разпродаде най-големите концертни зали на стария континент. Специални гости са не кой и да е, а хеви метъл легендите Accept .

Билети за концерта на 10-ти март се продават онлайн и в мрежата на "Eventim" в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, магазините на "Orange", "Пикадили", "Technopolis", "Техномаркет", "Usit Colours", "Outlet Alex", магазин "Яко", "На Тъмно", "Metal Heaven", "Фотосинтезис", "Office 1 Superstore", касите на "Изи Пей", Билетен център-НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Цените им в момента са 60 лв., а случай на налични места в деня на събитието и на място в залата входът ще е 69 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!