Стоянка Мутафова: Времето ми беше малко за мечтите ми

OFFNews 03 февруари 2014 в 09:47 2092 2

Снимка БГНЕС

Стоянка Мутафова

"Мечтите човек трябва да си пази. Всеки има мечти, но не трябва да ги разнасяш насам-натам. Но наистина времето ми, което изживях, беше малко за мечтите, които имах." Това сподели пред TV7 примата на българската сатира, актрисата Стоянка Мутафова, която вчера навърши 92 години.

Актрисата празнува рождения си ден на сцената на Сатиричния театър с постановката "Столетие мое" въпреки грипа, който я повалил.

"Как ще изляза и как ще бъде, не знам. Може би когато стъпя там на сцената ще забравя, че не ми е добре, но сега в този момент предпочитам да съм си вкъщи в леглото", коментира актрисата.

"Физическото неразположение е временно и човек се справя с него по-лесно, но трудния характер е друго нещо. С това няма как да се пребориш лесно", вметна тя.

"В реалния живот съм една вечно недоволна жена. Нищо не може да ме зарадва и аз се чудя как хората могат да се радват на толкова много неща и да се усмихват непрекъснато. Това са глупости. В живота нито съм усмихната, нито ухилена. Дори и когато трябва да бъда много щастлива, мен ме е страх да не ми се случи нещо лошо. Малко съм фаталистка в лоша насока", добави Мутафова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови