Шоу и класическа музика едновременно? Игудесман и Джу ще ви го демонстрират на 20 декември в зала България

Двамата музиканти правят удивителен микс от виртуозни класически изпълнения и комедиен шоуспектакъл

OFFNews 01 декември 2023 в 15:55 876 0

Игудесман и Джу

Снимка BGTSC

Игудесман и Джу

Как се свири камбанния прелюд в до диез минор с няколко летви?

Как върху една и съща хармония се сменят теми като The Final Countdown на Юръп, Шергургските чадъри на Мишел Льогран и I will survive на Глория Гейнър, изпълнено на цигулка не с лък, а с уред за фрапе?



Или как да свирим Моцарт по фън шуй, но с ориенталски привкус, защото в момента такова е настроението на двамата луди музиканти?

Всичко това се случва на концертите на Игудесман и Джу - удивително дуо, включващо корейският виртуозен пианист Хюнг-ки Джу и руският цигулар Алексей Игудесман.



Шансът да видим двамата на българска сцена ни се дава от промоутърската компания BGTSC.

Концертът в зала България e премиера и част от празничното коледно турне на Игудесман и Джу “A Little Silent Night Music” („Малка тиха нощна музика”). Двамата весели виртуози обещават, че в програмата ще влязат както щури интерпретации на коледни и новогодишни класики, така и техни авторски празнични композиции. Или накратко – чака ни вечер с коледна веселба, виртуозна музика и щедри порции смях!

По този повод двамата музиканти се обърнаха към българската публика в специално видеообръщение, което можете да видите тук:

https://youtube.com/shorts/LH4Qi0--ORo?si=JAS2S4D7ZbvFJzal

Билетите са на изключително достъпните цени от 55 до 110 лева в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна и на билетната каса в зала България. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика