Quantcast

Сам Смит е големият победител на наградите "Грами"

Британският соул певец и композитор спечели 4 грамофончета, Фарел Уилямс и Бионсе - по три

OFFNews Последна промяна на 09 февруари 2015 в 07:40 1926 4

Сам Смит

Снимка Би Би Си

Сам Смит

Британският соул певец и композитор Сам Смит е големият победител на тазгодишната цереремония по награждаването с наградите "Грами" на Националната академия за изкуство и звукозапис на САЩ.

Той спечели четири награди "Грами", а Фарел Уилямс, Бионсе и Розана Кеш спечелиха по три статуетки.

57-ата церемония по награждаването се проведе тази нощ. Мадона, Фарел Уилямс, Кейти Пери и Сиа забавляваха публиката с изпълненията си.

Сам Смит спечели грамофончета за песен на годината и запис на годината със Stay with me, за най-добър нов изпълнител, както и за най-добър поп албум с In the Lonely Hour.

Stay with me, Сам Смит

Грамофончета за албум на годината и най-добър рок албум бе определен Morning Phase на Бек.

Статуетката за поп изпълнение и за видео отиде при Фарел Уилямс с Happy.

За R&B изпълнение грамофонче взеха Бионсе и Джей Зи с Drunk in Love.

Наградата за R&B албум отиде при Тони Бракстън и Бейбифейс за Love, Marriage & Divorce.

Най-добрият градски съвременен албум е Girl на Фарел Уилямс.

Вижте всички номинирани и спечелили "Грами" ТУК.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.02 2015 в 14:14

Най-добре описаха качеството на номинираните в SNL: "Spotify playlist of a 12 year old girl".

09.02 2015 в 13:37

Много се омешаха нещата с тоя трети пол и по принцип. Вече предварително се знае, че обратните са ФАВОРИЗИРАНИ и при равни други условия печелят разните там конкурси. Само защото имат ПРЕДИМСТВОТО да са обратни.

Ние също не им отричаме таланта, ето например Фреди беше гениален изпълнител, и за него никой не може да каже, че е бил фаворизиран, само защото е бил ОБРАТЕН. Тъкмо напротив, хората го харесваха, въпреки че беше обратен. А сега вече се създава пречатление, че на тея за обратноста им се полага едва ли не КОМПЕНСАЦИЯ. Въпреки че не показват нищо особено над средното ниво.

Та нямаме нищо против обратните, но и на нас вече почва да ни идва в повече изкуственото им ИЗТЪКВАНЕ НА ПРЕДЕН ПЛАН. Не трябва ли да сме омерзени?

09.02 2015 в 11:47

хубави песни, но не нещо особено. започва да става дискриминационно в наградите за музика или филми. Ако не си обратен или те представяш темата за обратните, шансовете ти са по малко даже и да си на равнището на тези песни или филмът ти да е добър. Признавам обратните са доста талантливи, но ПРЕЕКСПОНИРАНЕТО на тяхното състояние, което не е нито болест, нито грях, а просто наредба на гени, възпитание и случайност, и най- вече неестествено-!!!! за всички божии създания чието основно предназначение В ЖИВОТА е да се множат и възпроизвеждат ЧОВЕШКИЯ РОД-!!!! МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ. ИНАЧЕ БОГ НЕ БИ НИ СЪЗДАЛ. Но явно при направата е сбъркал някой ген и после се е изплашил, та ни е казал-мъжеложството е грях. ТА ЯКО МИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ.

09.02 2015 в 09:04

I don't know who these people are...I don't know who any of these people are. :