S.A.R.S. с концерт в Маймунарника това лято

OFFNews 16 март 2017 в 12:04 5886 0

Популярната банда S.A.R.S. ще пристигнат отново в София в края на лятото, по покана на Строежа. Събитието ще се състои на 26 август 2017 г., събота - на открито в Борисовата градина, в клуб Маймунарника. Сръбската поп-рок група традиционно изнася по един голям лайв годишно у нас и има щастието да се радва на огромен интерес.

През последните години бандата регистрира няколко гостувания на същата локация, събирайки по над 2000 души, а през 2015-та, също в Маймунарника, достигна разпродаване на абсолютно всички пуснати в обръщение 2500 билета.

Миналата година S.A.R.S. бяха хедлайнери на втората вечер на Kavatsi Beach Festival, отново постигайки подобен успех. В тази връзка и очаквания висок интерес и този път, организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване на билети! Те вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg и са на промоционална цена до 1 април 2017 г.

S.A.R.S. са сред най-актуалните и активно действащи банди от Балканите. Често техните концерти в региона са посещавани от хиляди фенове, включително покривайки капацитета на арените в Сърбия и Хърватска, достигайки посещаемост от над 10 000 души. В актива си имат множество гостувания в Европа, а наскоро дори осъществиха турне в Австралия.

Бандата има зад гърба си шест студийни албума, като ежегодно вади аудио- и видео-продукция от 2009-та насам, а сред най-известните им песни, някои от които гледани по десетки милиони пъти в Youtube, се нареждат Perspektiva, Lutka, Buđav Lebac, Klinka, To Rade, Mir i ljubav и много други.

И тази година, подобно на начина, стандарта, по който Строежа организират събитията си в Маймунарника, специално ще бъдат предприети нужните за очакваното качество и комфорт мерки и подобрения – допълнително сценично оборудване, повече барове и хигиенни съоръжения, както и улеснен пропусквателен режим. Билетите са на цени от 20 лв. до 1 април, регулярни от 25 лв. след тази дата, 30 лв. на самата дата и на място.

Каси: щандовете на EVENTIM на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Магазин "На тъмно", Escape Room Mentalist, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови