Роджър Уотърс за Тръмп: Скапаняк!

OFFNews 03 ноември 2018 в 11:15 4438 2

Бившият вокалист, текстописец, композитор и басист на групата "Пинк Флойд" Роджър Уотърс призова "да не се гласува за неофашисти като (Жаир) Болсонаро и (Доналд) Тръмп" – президентите на Бразилия и САЩ, предаде Франс прес.

"Тръмп? Не ща да отделям от ценното си дишане за тоя скапан тип", каза британският музикант на пресконференция в уругвайската столица Монтевидео, където днес ще изнесе концерт.

75-годишният Уотърс ще участва в проява под надслов "Палестина и човешките права днес". По негови думи палестинците "нямат права, а останалият свят нищо не прави".

"Израел никога не е имал намерение да съществува палестинска държава и няма такова намерение и сега", добави той.

Роджър Уотърс е на турне в Южна Америка, което включва Уругвай, Бразилия, Парагвай, Аржентина, Чили и Перу, припомня бТВ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

2

Zmee96

03.11 2018 в 12:58

Уотърс отдавна не знае на коя планета живее, щом за 75 години нищо не е разбрал. От друга страна ако е пазарен ход - шапка му свалям!

6145

1

kokoten

03.11 2018 в 12:07

....велик,велик,велик...съществуването на такива хора ме карат да се чувствам спокоен за бъдещето на света....човечеството ще се събуди и ще изрине мръсотията....Българи,събудете се и изринете мутрите и простаците....