Пуснаха песента на Адел към новия "Джеймс Бонд" в 00.07 часа (видео)

Борислава Славова 05 октомври 2012 в 15:00 3144 0

Skyfall
Skyfall

Главната песен към предстоящия едноименен нов филм за Джеймс Бонд "Агент 007" в изпълнение на Адел вече може да бъде чута официално.

Премиерата на новия сингъл на Адел "Skyfall" се състоя в нощта на 4-ти срещу 5-ти октомври точно в 00.07 ч. по Гринуич (2.07 часа българско време). Датата на първото излъчване на песента не е избрана случайно - днес е денят, в който се честват 50 години живот в киното на Агент 007.

Носителката на "Грами" приема предложението да напише песента към поредния филм за Джеймс Бонд веднага след като прочита сценария за прожекцията. Заедно с Пол Епуърт тя става съавтор на тематичната песен. Сингълът е записан в Аби Роуд студио в Лондон заедно със симфоничен оркестър от 77 музиканти.

След като в началото на тази седмица в интернет беше пуснат 90-секунден откъс от песента "Skyfall" излязоха и първите коментари от световната критика. Според вестник "Ивнинг" Адел е „най-добрата Бонд певица от Шърли Беси досега”, Лос Анжелис Таймс написа: „Независимо, че чухме само 90 секунди, "Skyfall" със сигурност ще се превърне в една от най-големите, класически песни за Джеймс Бонд за всички времена”, а "Гардиън" я определи като „истинска душевна наслада”.

Сингълът може да бъде чут на официалния сайт на певицата и закупен дигитално от iTunes.

Саундтракът към „Skyfall" ще излезе на 29 октомври като автор на музиката е филмовият композитор Томас Нюман.

Премиерата на филма очакваме в края на този месец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови