Препоръчваме ви: Между национализма и патриотизма, или "Добре дошли в България"

ОFFNews 11 април 2018 в 00:18 1963 0

Пърформънсът - четене "Добре дошли в България" ще бъде представен утре от 19:30 часа в ДНК - място за съвременен танц и пърформънс.

На фона на продължаващата бежанска криза в Европа новият проект на „36 маймуни“ изследва границата между патриотизма и национализма, предела на здравословната толерантност и съчувствие, лицето и гърба на българската идентичност днес.

Президентът на републиката призовава всички българи да се включат активно в привличането на бежанци, които да се заселят в България, за да усвоим жизненоважни пари по евро фондовете. Всички българи - мъже, майки, ловци, пенсионери, артисти започват активна пропаганда към бежанците подминаващи България. Междувременно чакали емигрират към Западна Европа, български емигрант сее репички в Германия и мечтае да се включи в първата мисия до Марс, еколожка изследва популацията на агресивни привнесени видове калинки и кактуси, които превземат територии, застрашавайки наши родни видове. Националисти решават да превземат Плиска, докато сигнал за бомбен атентат всява паника в центъра на София.

Ако модерното изкуство не се вписва в днешния ви ден, вижте няколко предложения за интересни културни събития:

Музика

Аржентинска музика от Людмил Ангелов и Веско Ешкенази в концертът „Tango“ ще звучи в кино "Люмиер Лидл" от 19:00 часа.

Спектакъл 

Спектакъл за любовта с Бойка Велкова и Ивайло Захариев ще се играе премиерно на 11 април от 19:30 часа в
ч. в “Сити марк артцентър”. Той събира едни от най-емблематичните творби на световната любовна лирика.

Театър

"Да, господин премиер!" в Сатиричен театър "Алеко Константинов" от 19:30 часа. 

Пиесата е съчетание на убийствена политическа сатира, поднесена с изтънчен английски хумор. Тя е основа на един от най-успешните тв сериали за последното десетилетие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!