Препоръчваме ви: Да потанцуваме на любимите си песни от филми

ОFFNews 13 април 2018 в 06:00 2367 0

Movie Music Night e парти, което в един безкраен специално селектиран плейлист ви кара да пеете и танцувате на фона на емблематични парчета от любимите ви филми.

Днес - на фаталната дата петък 13-ти, в клуб "Терминал 1" сетлистът, обикновено достигащ до над десетчасов музикален маратон, ще бъде поет от банда на живо.

С предизвикателството се заемат Милица Гладнишка И Михаил Йосифов секстет. Самата Милица е ширко известна с актьорската си кариера, озвучаването на анимационни филми и множество пъстри концертни събития и музикални представления.

Формацията ще изпълни два сета на сцената на "Терминал 1", първият от които стартира в полунощ, а песни от класики като "Маската", "Индиана Джоунс", "Мъпет шоу", "Флинтстоун", "Сексът и градът", "Амадеус" и много други ще бъдат част от близо двадесетте подготвени в тяхната програма.

Преобазяването на любими филмови герои чрез маски, грим и костюми е част от емоцията на вечерта и представлява препоръчителен дрес-код, който освен това ще ви даде правото на свободен и безплатен достъп в петъчната вечер в "Терминал 1".

Партито стартира в 22:00 часа с диджей сет, отново изцяло съставен от музика, включена под различни форми в игрални и анимационни филми и сериали, включително без да се пропускат култови български продукции.

Входът възлиза на символичната сума от 5 лв., а всеки, постарал се да се маскира, е добре дошъл при вход свободен. DRESS code: Legendary movie characters

Ако не сте на парти вълна, ето няколко предложения за интересни културни събития за днес:

Кино

"Лувърът в Абу Даби - последният шедьовър на Жан Нувел" в кино "Люмиер" от 18:00 часа

Този документален филм разказва за архитектурното и културно приключение, което е построяването на Лувъра в Абу Даби.Ще надникнем в процеса на създаване на световния музей, започнат от архитекта Жан Нувел.

Зрителите ще научат как тази архитектурна концепция, която си играе с отношението между интериора и екстериора във вечно меняща се светлина, свързва традицията и модерността и хвърля мост между културите. На кръстопътя между Запада и Близкия изток този филм разкрива също и образователните и културни предизвикателства при създаването на Лувъра в Абу Даби.

Театър

"Идеалният мъж" от Оскар Уайлд в Народен театър "Иван Вазов" от 19:00 часа 

Във великолепната си комедия „Идеалният мъж” Оскар Уайлд заплита сложна интрига от изнудване, бляскаво настояще и тъмно минало, приятелство и любов, вярност и предателство, за да докаже, че истината рядко е чиста и никога проста.

Всички в английското висше общество са убедени, че сър Робър Чилтърн е образец за почтеност, идеалният съпруг и идеалният мъж. Но обстоятелствата изпречват на пътя му красивата мисис Чийвли, която по най-очарователен начин иска от него да извърши доста неочарователни неща. „Идеалният мъж представя всичко това и още много забавни интриги и комични ситуации с блестящ хумор и много проницание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !