Правила за феновете на концерта на Grave Digger на 21 септември

OFFNews 19 септември 2014 в 15:43 2283 0

Броени дни остават до концерта на Grave Digger и Еридиан на 21 септември в столичния клуб “Mixtape 5” по случай 13-ия рожден ден на най-популярния български рок/метъл сайт – WeRock.bg.

Посетителите на концерта обаче ще имат някои правила за спазване, а именно:

- без внасяне на храни и напитки;
- без внасяне на видео камери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив);
- без аудио записващи устройства;
- без оръжие и всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, и т.н.;
- никакви стъклени бутилки;
- забранено е внасянето на преносимо лазерно оборудване;
- без внасяне на животни в зоната на концерта;
- без внасяне на алкохол, опиати, наркотични вещества и цигари;
- който пуши на територията на клуба, ще бъде изведен от него, без да му се възстановят парите за билет.

Изрично е забранено снимането на артистите и използването на светкавица. Концертът ще бъде заснет професионално, предупреждават организаторите, като отбелязват, че с влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане.

Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета, а на лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта без възможност за връщане на парите за билета.

Клубът ще отвори своите врати в 19:30 часа, а в 20:00 часа на сцената ще излязат родните Еридиан, за да представят най-доброто от творчеството си. Точно в 21:00 часа на сцената ще забият и Grave Digger.

По случай повода и във връзка с новите политики на BGTSC по време на събитието ще се предлагат билети на специални цени от 25 лв. за акустичното шоу на Gus G. и Mats Leven на 25 септември и за концерта на Blind Guardian на 16 май 2015 година на цена от 32 лв.

Билетите за концерта вече са в продажба на цена от 35 лева са в продажба. При налични пропуски в деня на концерта и на входа на клуба цената ще е 40 лева.

Политиката за достъп на непълнолетни може да прочетете тук

Музикантите ще останат няколко часа след шоуто в зоната на клуба, за да се срещнат и раздадат автографи на феновете посетили концерта, като при всяка възможност няма да откажат и снимка.

Grave Digger са с 34 годишна история и се намират в Топ 10 на немските групи. Песни като Rebellion, Heavy Metal Breakdown, The Last Supper, Metal Will Never Die, Highland Farewell, Excalibur, Hammer Of The Scots, Valhalla, Liberty or Death са сред малкото хитове, които ще чуем на живо и превърнали ги в емблема на световната хеви метъл сцена. Новата им класика "Return Of The Reaper" излезе тази година през месец юли и получи най-високи оценки във всички европейски страни.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови