Последни подробности преди старта на Wrong Fest 2017

ОFFNews Последна промяна на 07 септември 2017 в 14:03 2844 0

Петото издание на Wrong Fest 2017 ще се проведе тази събота и неделя - 9 и 10 септември, отново на поляната до село Войнеговци.

Селото се намира само на 15 километра от паметника на Васил Левски в София, на северния склон на Стара планина. Точните координати на мястото тази година са: 42.801909, 23.427107.

И тази година фестивалът предлага безплатен охраняем къмпинг, който ще бъде разположен във вишневата градина близо до мястото на фестивала. Душове с топла вода ще могат да се ползват срещу заплащане. Няма да се допуска внасяне на храни и напитки във фестивалната зона, изключение ще бъде правено само за бебешки храни.

Във всеки от дните ще чуем по 6 групи, като началото ще бъде дадено в 16:30 часа, а краят – в 23:10 часа.

Организаторите са с погрижили за маршрутки, които ще пътуват към София до 00:30 часа във всеки един от дните.

Двудневни и еднодневни билети могат да бъдат купени онлайн тук, като еднодневният билет важи за деня, в който бъде използван и дава достъп до къмпинга за същата вечер.

За първи път на Wrong Fest ще бъде въведена система за безкасово плащане. Всеки посетител ще може да внася пари във фестивална карта и да пазарува с нея. Тази година фстивалът ще се предлага наливен лагер, три вида крафт бира, бар с шотове, бар с коктейли и два щанда за храна.

Парите от фестивалната карта могат да бъдат изтеглени по всяко време, но ако все пак посетителите решат да си тръгнат с картата и в нея остане някаква наличност, тя ще се разпредели като бакшиш между барманите на Wrong Fest 2017.

Както винаги, организаторите са сепогрижили за децата – щебъдат осигурени играчки и аниматори, които ще се грижат за тях в часовете, в които на сцената има музика.

Вратите на 9 септември отварят в 15:00 часа. Информация за транспорта, реда на групите и други подробности можете да откриете на www.wrong-fest.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови