Последни подробности преди концерта на Parkway Drive в София

OFFNews 20 април 2017 в 13:29 2651 0

Концертът на Parkway Drive , Stick To Your Guns и Darkest Hour ще се състои на 21 април в столичната зала Универсиада. Първоначално събитието бе обявено за открития клуб „Маймунарника", но лошите климатични условия принудиха организаторите да го преместят.

След като бяха хедлайнери на някои от най-престижните рок фестивали през изминалото лято, турнето на Parkway Drive  минава и през България. То е част от световната обиколка по представянето на последния албум на австралийците „IRE". Световната специализирана преса определя Parkway Drive , като една от бандите с най-динамично шоу в момента, което всеки рок фен трябва да види.

Концертът ще е достъпен за всички възрасти (All Ages). Не пропускайте три от най-динамичните банди на живо в един от най-мощните концерти: 

17:30 часа – Отварят вратите на залата
18:40 часа – Darkest Hour
19:30 часа – Stick To Your Guns
20:45 часа – Parkway Drive

"Поради лошите климатични условия и завишен интерес се налага да удължим времето на събитието, като отворим вратите по-рано от обявеното. Това по-никакъв начин няма да повлияе върху продължителността и представянето на предварително планираната с групите концертна програма", заявиха от BGTSC. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews