Последни подробности преди концерта на Arch Enemy в София

OFFNews 19 септември 2017 в 12:40 3133 0

На 21 септември от 19 часа в столичната зала "Универсиада" концерт ще имат Arch Enemy и Jinjer. Концертът е част от турнето на екстремните метъл гиганти от Швеция в подкрепа на новият им албум "Will То Power".

Вратите на залата ще бъдат отворени в 19:00 часа, за да могат фенове и гости да влязат спокойно. Входовете ще са от западната страна на сградата, като журналисти и гости ще използват входа до касата за събитието, която ще се намира непосредствено до входовете за фенове.

Програмата за вечерта по часове е следната:

18:00 часа – Среща с притежателите на *ВИП добавки
19:00 часа - Open Doors
20:00 часа - JINJER
21:15 часа - ARCH ENEMY

Билети:

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен или повреден билет не се възстановява.

Деца до 7 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, притежаващ билет и попълнена декларация.

Билетът не дава достъп до ложата, сервизните площи и служебните помещения.

Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет. Излизането от мястото на провеждането на концерта е окончателно!

Пропуските се продават в момента на цена от 45 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, цената им ще е 50 лв.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови