Поли Генова представя България на финала на Евровизия, как да я подкрепим

OFFNews 14 май 2016 в 09:11 15654 5

Поли Генова

Снимка http://www.eurovision.tv/Костадин Кръстев

Поли Генова

Поли Генова ще представи България на финала на песенния конкурс Евровизия тази вечер с песента си “If love was a crime”.

Той започва в 22 ч. българско време и ще бъде излъчван на живо по БНТ 1 и БНТ HD.

Генова си завоюва място на финала в битка с представителите на още 17 страни.

Стартовият й номер е 8.

България беше на финал на Евровизия и през 2007 г., когато Елица Тодорова и Стоян Янкулов (Стунджи) се класираха на пето място.

На големия финал гласуват абсолютно всички държави-участници в песенния конкурс. По този начин за страната ни ще могат да дадат вота си 40 страни, имащи право – Армения, Австралия, Австрия, Азербайджан, Белгия, Хърватия, Кипър, Чехия, Франция, Грузия, Германия, Великобритания, Унгария, Израел, Италия, Латвия, Литва, Малта, Полша, Русия, Сърбия, Испания, Швеция, Холандия и Украйна.

В България можем да гласуваме само за други страни, но не и за нашата представителка. Ето няколко основни насоки за всички българи в чужбина, които искат да подкрепят Поли Генова:

Гласуването започва след последната, 26-та песен – Армения. Времетраенето му е 15 минути. Може да бъдат изпратени до 20 SMS-а от един телефон, да се гласува чрез телефонно обаждане или чрез специалното приложение, което може да се изтегли от app.eurovision.tv (не е активно за България). 

Зрителите от Великобритания могат да гласуват само с телефонно обаждане на изписания на екраните номер, както и чрез специалното приложение на конкурса.

Внимание:

1. Трябва да гледате местна телевизия, която излъчва конкурса. Цялата информация можете да намерите тук или на сайта на Поли Генова.

2. В някои държави финалът се излъчва на друг канал в сравнение с полуфиналите.

3. Там, където има активни телефонни линии за гласуване, трябва само да натиснете 8, а не 08. При изпращането на SMS-и няма значение какъв дали ще включите 0, или не.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

4

El Commandante

14.05 2016 в 11:44

"Родното гардже е най-красиво."

Ми Пантарее, не че си е от наште,ама си е супер кукла Поли, сравнено с тва кви уроди има на тоя кОнкурс, Поли си е екстра отсекъде...

77927

3

El Commandante

14.05 2016 в 11:43

Номер 8,а?
Хехе, Поли ше им такова пи*ката лелина на съдиите....

12040

1

kibrit

14.05 2016 в 09:56

Браво Поли! С теб сме!
 
X

Да помогнем на украинските деца!