Остават два дни до Оne Man Party на Иван Шопов (програма)

На партито артистът ще представи албума си с "Авигея" - "Канатица“.

ОFFNews 16 март 2017 в 17:55 3319 0

Остават само 2 дни до едно от най-очакваните партита в София този месец - Оne Man Party на Иван Шопов, където той ще представи новия си албум, съвместно с певиците от "Авигея".

На 18 март в "Пространство 108", намиращо се в сградата на ФНТС на ул. Раковски №108 и ул. Гурко, ще можем да чуем новата съвместна продукция на музиканта, продуцент и диджей Иван Шопов и вокална група „Авигея“, носеща името „Канатица“.

Албумът ще съдържа десет композиции, претворяващи вековното песенно изкуство на българите, пречупено през музикалната призма на Иван Шопов и младите талантливи народни певици от вокална група "Авигея" - Сибина Раденкова, Александра Василева, Ралица Кирилова и Милена Великова.

В албума взимат участие и музикантите Теодосий Спасов, Димитър Бодуров, Бурак Малчок, Стоимен Стоянов (NOCKTERN) и Даян Куцаров (L 33).

Маратонът One Man Party по традиция ще продължи цяла нощ, а специални гости на събитието ще бъдат Теодосий Спасов, Стоимен Стоянов (NOCKTERN) и Даян Куцаров (L 33).

Програмата за вечерта:

1. Ivan Shopov & NOCKTERN – ambient live
2. Иван Шопов & Теодосий Спасов - магичен синтез между български фолклор и електроника
3. Ivan Shopov & Avigeya - „Канатица“ Album Launch
4. Balkansky – DJ set
5. COOH b2b L 33 – drum & bass b2b DJ set

Специалната вечер ще стартира с колаборацията между Иван Шопов и NOCKTERN, артистичният trip-hop/experimental/nu-jazz проект на родния продуцент Стоимен Стоянов, които ще представят главозамайващи си ambient LIVE set.

На сцената с Иван следва да се качи световно признатият музикален виртуоз- Теодосий Спасов. Музиката им е магичен музикален синтез, който като в сън слива мистичната красота на българския фолклор с футуристичната електроника.

На свой ред химеричните "Авигея" ще покорят сцената рамо до рамо с Иван, за да представят за първи път пред българската публика плодът на едногодишната си съвместна работа – албумът „Канатица“, увековечаващ красотата на родното културно богатство, доближавайки го до съвременната публика.

Маратонът продължава с превъплъщението на Иван в Balkansky, докато не стигне до подобаващото включване на drum and bass продуцента Даян Куцаров (L 33) и ударния му b2b set с COOH.

Албумът, чиято визия е дело на Ивайло Петров и Емануела Беловарски /Whaleworx Studio/ ще може да бъде закупен на място, както и специално изработени облекла в колаборация с VEZBA, марка за облекла и аксесоари базирана на българските фолклорни мотиви и ръчно изработените бижута, вдъхновени от българската шевица - Китна.

„Канатица“ може да бъде поръчан предварително тук.

За повече информация постете страницата на събитието във Facebook.

Билети Ранно Пиле на цена от 15лв. само в Магазин Яко /ул. Граф Игнатиев №43 - в Безистена до Subway на Попа/
Онлайн билети 17/20лв. може да закупите тук.

Стандартни Билети 17/20лв. в билетен център НДК, бензиностанции ОМV, На Тъмно, книжарници Booktrading и в мрежата на TicketPortal.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови